Mekonomen Bilverkstad Täby
Välkommen till oss på Mekonomen Bilverkstad Täby!
Våra kompetenta fordonstekniker har många års erfarenhet av branschen och ger dig en helhetslösning för dina bilbehov. Här får du alltid behålla fabriks- och nybilsgarantin och självklart får du en godkänd servicestämpel i boken.
Vad behöver du hjälp med? Oavsett vilket bilmärke eller vilken årsmodell du har kan vi garanterat svara på dina frågor. Sväng in på en kopp kaffe eller slå oss en pling på telefonen så lovar vi att hjälpa dig till ett betydligt enklare BilLiv!
Utmärkelser
2553 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Täby
Sedan starten hos Reco 2014
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Tillmötesgående och hjälpsam. Skedde över 2 omgången.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Väl bemött och snabbt till verkstaden. Felsökning gjordes.
AC-n fungerar ej. Fick offert vid avhämtning.
Bra det men tråkigt besked p.gr.av kostnaden.
Kanske ej motiverat med rep. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra mottagande och lätt att boka tid.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Lagade bilen. Väldigt bra bemötande och snabba återkopplingar. Väldigt bra öppettider!
Lånade ringa om problem.
Lämnade bilen 0740
Inget kontakt under dagen
Kom dit 1600, fick reda på att dom inte hittat någon reservdelar -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Tack mycket bra meckat och bra service! Bilen funkar nu bättre än förut!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra service och tydlig förklaring av reparationen. Priset känns alltid för högt i förhållande till utfört arbete.
Fint med 2-skift i verkstan så
Man kan få snabb hjälp. Självklart innanför kostnadsramen med den bästa redovisngen av utfört arbete någonsin! -
Snabb servis
Billigare än Volvo -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra bemötande bra servis trots att de skickade fel del snyggt jobbat
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Nöjd med Mekonomen, har återkommit som kund de senaste åren.. bokade årlig bilservice, snabbt jobbat!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Allt utfördes enligt plan och det som hade blivit utlovat
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Service på kvällstid, utmärkt. Snabbt samma kväll, bra återkoppling av status på bilen, trevligt bemötande.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Mycket serviceminded. Återkommer till er vid varje servicetillfälle
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
De jag mötte var proffsiga supertrevliga och hjälpsamma. Mu har jag hittat verkstaden jag ska anlita i framtiden.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra bemötande även då jag kom i fel tid och missat min bokning!
Professionell förklaring och information om vad som gjorts och vad som behöver göras ytterligare och vad som orsakade problem från början -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Mycket bra bemött och snabb jhantering. Jag gillar öppettiderna.
Trevlig serviceminded personal 🌞
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Punktligt och snabbt! Dyrt, men vad gör man?
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Välorganiserad och effektiv hantering. Tillmötesgående och kunnig personal. Tydliga besked om vad som behöver göras och vad det kommer att kosta. Mycket nöjd.!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Besökt de flera gånger och alltid fått bra service med olika ärenden. Härligt med vänligt och lugnt bemötande där man kommunicerar med kunden på ett bra sätt och löser problemet. Rekommenderar 👍
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Allt fungerade som jag hade förväntat mig
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra service och bemötande har anlitat i flera år alltid lika duktiga
Bra bemött.
Bilen såg ut som när jag lämnade den. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bemötande perfekt! Allt snabbt ordnat.
Blev uppringd medan jag körde,redan ca 12:40 och kunde inte svara.. Ringde sedan tillbaka tre ggr under dagen f.a. Höra om bilen var klar eller om verkstan hade några frågor. Bad någon ringa, men till dlut ornade jag skjuts till verkstan och chansade på att bilrn var klar. Först senare ringde någon mig. Ett sms hade varit perfekt ! -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Tar ofta väldigt lång tid att byta däck. Vänta 20 min säger de men den här gången tog det 50 minuter. Dock är personalen väldigt trevliga och tillmötesgående. De ger för det mesta ett väldigt proffsigt intryck.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Blev vänligt bemött och personalen var flexibla trots lite missförstånd med bokningen från mitt håll. Tydlig information efter service vad som behövde åtgärdas och fick bilen klar snabbare än väntat. Rekommenderar vidare Mekonomen i Täby!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Snabbt o trevligt bemötande. God information med önskade faktainfo.
Hej hej!
Trevliga, tydliga och snabba! -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Professionellt jobb och väldigt bra återkoppling på utförd service, däck och arbete. Prisvärt!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Arbete utfört medan jag väntade. Tog lite längre tid än vad som sagts.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Fick uppgiften att däckbytet skulle ta 1h men det tog 2,5. Det skapade problem för resten av dagen.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Alltid personligt, som bilens egen "husläkare", och alltid lite extra. Denna gång upptäcktes ett missljud fram, som jag informerades om. Ni är toppen, som en verkstad SKA vara.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Det finns inget annat att säga - exceptionellt.
Mycket vänligt mottagande, fantastisk information, snabbt och effektivt åtgärdat felet.
Trevligt mottagande i samband med hämtning av bilen. Jag och min fru har hittat en för oss, ny verkstad. TACK! -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Alltid tydliga i kommunikationen och vad man kan förvänta sig. Håller tider och är dessutom trevliga (trots en skruttig gammal bil).
Hej!
Bra bemötande i servicedisken. Trevligt, lite synd att ni kallar mig Sven då det var jag Åsa Jansson hans fru som atod för kontakt och möte. -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra bemötande och bra återkoppling från teknikern. Jag kan absoluta rekommendera Mekonomen.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Snabbt och smidigt service. Prisvärt.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Tillgängligt vad gäller öppettider och kontakt. Snabb service trots akut reparation.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Trevligt och bra bemötande ! Betalade för två felsökningar men det var ett och samma fel ? Dock blev felet åtgärdat för det priset.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Tycker att personalen ska sitta i kundmottagningen så länge det finns kunder i kön. Annat pappersarbete och telefonsamtal kan gå i andra hand.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Superbra bilmekaniker som fixade min bil! Proffsig och trevlig. Däremot svårt att komma fram och få tiden bokad, på tredje försöket gick det… svårt och segt att komma fram växeln och bra vore med snabbare svar om tider…
Annars - bra jobbat! Kommer s så slita er igen. Mkt bra med sena öppettider på vetstaden. Tips ha en tv i ”väntrummet” och låt butiken vara öppet då man kan passa på att handla. Konstigt staden var stängd när kassan är öppen och personal är på plats. Utveckla! Glada vårhälsning har Louise -
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Alltid tillmötesgående och serviceinriktade!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
snabb, kunnig och mycket trevlig!!
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra upplevd service, lång kö dock för att lämna in och hämta nyckeln
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Trevliga och proffsiga! Privärt.
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Jag är jätte nöjd med er och kommer att fortsätta lämna min bil hos er
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Ok, blev omhändertagen på ett professionellt och trevligt sätt
skrev om Mekonomen Bilverkstad Täby
Bra, tydlig och trevlig kommunikation
Service av god klass.
Lyssnar på kunden.