Adam kändes SUPER trygg att göra min första affär med. Så hjälpande igenom hela processen och förklarade allt så ordentligt eftersom det va min första lägenhet vilken kändes så sååå skönt. Utöver det hade han stenkoll på alla frågor jag hade att ställa och även tillgänglig. Super super duktig mäklare verkligen, Adam kommer jag göra flera affärer med!
Adam Ulfung
Adam Ulfung är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Adam Ulfung har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Adam Ulfung har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 364 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Ulfung har haft 62 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
364 omdömen om Adam Ulfung
Erfaren mäklare som är väldigt skicklig, rätt person på rätt plats. Tydlig i sin kommunikation, engagerad, kunnig och strukturerad. Han ser helhetsbilden och lyckas få till en bra affär. Är väldigt inlyssnande och tar hänsyn till kundens behov. Vi kan varmt rekommendera Adam som mäklare!
It was a really good experience, he is quite dedicated and very responsible. Takes the task pretty seriously and provided good suggestions for the apartment visibility.
Gick snabbt och smidigt, trevlig mäklare.
Bra visning, förberedd och snabb på återkoppling.
Jag blev bemöt professionellt av Adam. Han har underlättat försäljningen av min bostad. Han arbetade engagerat, effektivt och med tålamod. Han uppdaterade mig hela tiden under processen och gav feedback efter visningar så jag kände mig alltid trygg. Han är väldigt trevlig också. Jag kan varmt rekommendera Adam som mäklare. Hade det gått att ge fler stjärnor hade jag det! Stort tack.
Jag har sålt och köpt via MOHV Bromma tidigare och varit väldigt nöjd. Mäklarna är professionella och har bra kommunikation. Adam är inget undantag. Hela processen med köpet var väldigt smidigt och okomplicerat från första kontakt. Om jag ska sälja i framtiden kommer jag definitivt överväga att anlita Adam och MOHV Bromma.
Andra gången jag säljer med Adam. Bara positiv upplevelse i allt från kommunikation till guidning i marknaden.
En trygg och professionell hantering igenom hela köpet. Adam är snabb att följa upp och ger konkreta svar på frågor. Påskrivningen av kontraktet blev hanterat med ett lugn som båda vi och säljare uppskattade mycket
Trevlig å kunnig mäklare som ger ett stabilt intryck. Svarat snabbt på frågor och genomfört ett mycket strukturerat och lättförståligt tecknande av bostaden.