Malin Klebe

Malin Klebe

Malin Klebe är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Malin Klebe har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Malin Klebe har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Malin Klebe har haft 3 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-09 - 2025-01

5 omdömen om Malin Klebe

Sedan starten hos Reco 2024
Inger E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Klebe en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Hagalund

Malin är en mycket engagerad mäklare med stort engagemang. Hon la ner det lilla extra för att jag som köpare skulle känna mig trygg och nöjd.

Erik K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Klebe en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Abrahamsberg / Åkeslund

Fantastiskt trevlig, professionell och ärlig! Har nu både köpt och sålt lägenhet med Malin och jag har i båda fallen varit extremt nöjd och känt mig trygg med försäljningen/köpet. Kan inte rekommendera Malin tillräckligt!

Rosanna L
Johannesfred

Dedikerad, professionell, trevlig, tydlig! Har bara bra saker att säga om Malin. Tack för all hjälp med försäljningen!

David Julius W
Johannesfred

Oehört trevlig och hjälpsam. Vi är båda så himla nöjda med Malin som mäklare efter vårt första bostadsköp.

Mariella Sandra Lizz A

Vi vill verkligen dela med oss av vår fantastiska upplevelse av att sälja vår bostad via företaget Mohv och vår mäklare Malin Klebe. Detta var vår första bostadsförsäljning, och vi kände oss verkligen trygga och väl omhändertagna under hela processen. Malin var professionell, engagerad och positiv från start till mål. Hon var alltid stöttande, lättsam och drivande, vilket gjorde att allt flöt på väldigt smidigt. Vi uppskattade verkligen hennes engagemang och att hon hela tiden höll oss informerade och uppdaterade. Vi kände...