Malin har från dag ett visat driv, engagemang och intresse. Hon har tagit sig tid, resonerat och samarbetat hela vägen in i mål. Håller sig glad, positiv, professionell och förtroendeingivande för både mig som säljare och för de spekulanter och köpare vi mött längs vägen. Rekommenderas!
Malin Klebe
Malin Klebe är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
.Malin Klebe har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Malin Klebe har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 5.0. Malin Klebe har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
20 omdömen om Malin Klebe
Jättetrevlig. Snabb och tydlig kommunikation.
Duktig, hjälpsam mäklare. Rekommenderar henne!
Rekommenderar min duktiga, trevliga och hjälpsamma mäklare Malin Klebe.
Malin är väldigt proffsig och tillmötesgående med en tydlig och snabb kommunikation. 10/10.
Vi blev rekommenderade Malin Klebe av en granne som nyligen sålt sin lägenhet – en rekommendation vi är oerhört glada att vi tog till oss. Redan från första mötet kände vi ett stort förtroende för Malin. Hon tog sig verkligen tid att lyssna på oss, förstå våra behov och anpassa försäljningsprocessen efter våra förutsättningar. Hela vägen kände vi oss trygga och välinformerade, vilket gjorde hela upplevelsen både smidig och positiv. Hon arbetade strukturerat, var alltid tillgänglig för frågor och hade stenkoll på marknaden....
Väldigt förtroendeingivande och bra bemötande.
Malin är både kunnig, professionell och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Malin.
Vi är jättenöjda! Malin har varit förtroendeingivande och lätt att kommunicera med från dag ett.
Service mindes, snabb på återkoppling, tålamod