Fantastiskt klassiskt ställe. Här har man tryckt många goda burgarluncher när man jobbat. 5/5
Östermalmsgrillen
Östermalmsgrillen- vi gör allt från grunden. Färska råvaror rakt igenom där allting görs med kärlek. Våra smash-burgare är gjort på svenskt kött som dagligen kommer från fällmans svenska gårdar. Såserna, potatismoset och you name it är gjort på plats, inget färdigt skit. Välkommen in!
7 omdömen om Östermalmsgrillen
God lunch på liten vindskyddet uteservering. Smårätter som roade och varsin gedigen varmrätt var perfekt för långrunda. Vänlig service med personliga tips och bra rekommendationer.
Fantastiskt mat och service, älskar allt som har med grillen att göra! Rekommenderas starkt! /Michael Malki
Underbart goda hamburgare och supertrevlig personal.
Bästa burgarna i Stockholm! Detta ställe måste besökas!
Bra bemötande och riktigt goda hamburgare. Om det är någonstans man ska testa en hamburgare, då är det just östermalmsgrillen!
Trevlig miljö,personal och väldigt nöjda med mat och dryck.Dagens lunch med bl.a. grillad kyckling var utsökt.
Den godaste hamburgaren jag ätit, topklass👌🏼
Riktigt goda burgare av högsta kvalité. Tillbehören och dipp är riktigt smarriga också!!
Utsökt mat, men personalen kunde jobba lite på sin service och utstrålning. Har varit på bra mycket sämre restauranger som har så glad och service-minded personal.