Oyster Bar
1.7 i betyg av av
3 omdömen
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Oyster Bar
skrev om Oyster Bar
Den sämsta upplevelsen för en "lyx" restaurang någonsin.
Kom in och blev ignorerad av servitrisen eftersom hon tyckte att fylla på kylen med läsk var viktigare än bokade gäster. Inredningen liknar en snabbmatsrestaurang såsom pizzeria med ekbord och hårda stolar utan dynor förutom bänken som var klädd i tun dyna.
Ingen lyxrestaurang känsla alls. Personal klädda i vardagskläder och cowboy hatt som inte riktigt i linje med fin restaurang etik.
Som om det inte vore nog med hög störande smaklös musik hade den manliga servitrisen inte en uns av resturang utbildning. Han kom till vårt bord minst 5 ggr under min och min frus konversation ungefär för att ” kolla” att allt är bra. Gesten är fin men lite sund förnuft och fin känsla ska man ha att låta gästerna äta i lugn och ro.
Jag är där med min fru för att ha en lugn, trevlig och avkopplande stund med henne. Det blir jobbigt när någon frågar samma grej 5 ggr. Räcker med en gång.
Beställde deras lyxrätt och bad om extra citron då de citronskivorna som följde med rätten knappt räckte till en hummer! 10min senare var jag tvungen att be en gång till då hade vi redan hunnit äta en del av maten utan citron. Den manliga servitrisen med Cowboy hatt kom ännu en gång och helt utan vår begäran ville ta bild på oss vilket i och för sig var trevligt, men hans osmakliga kommentar var pricken över I:et. Han sa jag kan ta bild med båda telefonerna så kan ni lägga upp det på Instagram och skicka dem till varandra, vad vet jag ni kanske inte ens har varandras nummer!!!! Så osmakligt och i total avsaknad av hyfs. Min fru kände sig kränkt och Jag förbannad och åt maten med aggression.
Idiotiska "skämtet" förstörde vår aptit och hela upplevelsen förstördes. Jag ville bara lämna allt och gå. Men eftersom det var vår dag så stannade vi kvar. Personalen måste lära sig och låta gästerna äta ifred. 1h senare verkade han fatta att hans skämt var olämpligt och ville bjuda på extra ostron. Vi tackade artigt men några ostron kom aldrig!!
Under hela middagsstunden skröt han om deras hummer och Crème brûlée var Sveriges bästa 4ggr. Enligt vem? Den var inte så god som den skröts om. Katastrof upplevelse sätter aldrig foten där igen. Sämsta 2900kr upplevelsen och investeringen någonsin. Hade fått bättre service på burger king. Givetvis gav jag ingen dricks!
Spill inte er pengar på denna resturang, gör något roligt för dem! -
Dålig dag?!?
Sammanfattningsvis så finns INGENTING här som du inte kan få mycket bättre bara 10min promenad bort!
Jag tänker framförallt på det viktigaste upplevelserna i ett restaurangbesök: Pris, service, mat och lokal.
Spontant brukar jag ha överseende med någon eller några av dessa kriterier om någon annan väger upp för dessa.
I detta fall överraskas jag gång på gång över den extremt låga kvalité de håller på samtliga punkter.
Jag vet inte var jag ska börja så jag tar det i kronologisk ordning:
1. Man möts av en stark klorindoft när man kommer in genom dörren. Kanske inte det bästa tecknet om man har som plan att äta skaldjur.
2. Stället är tomt. Det tar ändå 5min att få komma till bordet.
3. När vi beställer vin från vinlistan så häller de upp vinet, utan provsmak, I KÖKET!!!
4. Moule et frites innehåller på detta ställe extremt stora mängder grädde. Så pass mkt att man undrar om det var gräddsoppa med musslor man beställt?
5. Skaldjusrplateaun är helt ok. Den innehåller vad den lovar men det känns fortfarande som om ngt fattas, kanske för att man ätit detta på restaurang förut och då betalat 300kr mindre för det. Ingen tillstymelse till att försöka bjuda på ngt spektakulärt.
6. En halvpackad kypare som ska glida runt och vara småcharmig funkar kanske om lokalen är full med folk i detta fall kändes det nästan som om man blir överfallen. Dessutom tog han sig friheten att ändra bordsgrannens beställning till vad han ansåg vara en bättre meny. "trevligt, bjöd han på det då?!?"
7. När vi sedan vill gå verkar vi hamna mitt i ett servitörsbyte och får vänta i 15min på att de ska ta vår betalning.
-------------------------------------
Jag rekommenderar er att gå hit OM ni:
- gillar att betala mycket för något du kan få billigare, smakrikare och vackrare presenterat, bara något kvarter bort.
- gillar att det luktar simhall
- gillar att titta på en riktigt låg kvalité av IKEA mix-mashad inredning
- gillar att era skaldjur kommer in på ljumna vita akvariestenar istället för is. -
skrev om Oyster Bar
Bra bemötande, personalen kändes vinkunnig och bra. Mysigt ställe för en dejt på tu mand hand. Skaldjursplatån var välfylld med godsaker från havet.