Alla kategorier Restaurang Stockholms län Stockholm Norrmalm RBG Bar & Grill

RBG Bar & Grill

Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm — Visa karta

2.6 i betyg av 8 rekommendationer
Stockholm har äntligen fått en riktig kongresshall som inte ligger i en förort!
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 49 rekommendationer
Skeppsbron 25, 11130, Stockholm

Restauranger nära RBG Bar & Grill:

Spisa hos Helena

Spisa hos Helena

108 recos
Scheelegatan 18, STOCKHOLM
Välkommen till Spisa hos Helena! Här hittar du en kreativ meny med svensk husman... Läs mer ›
Spisa hos Helena
Anette A:
Allt var till belåtenhet god mat gott dricka och trevlig personal. Vi äter gärna där igen.
Tabbouli Kungsholmen

Tabbouli Kungsholmen

860 recos
Norra Agnegatan 39, STOCKHOLM
Restaurang Tabbouli på Kungsholmen är det givna valet för vällagad libanesisk ma... Läs mer ›
Tabbouli Kungsholmen
Sandra A:
Härligt mysigt ställe. Trevlig och hjälpsam personal som hade kunskap om allergier. Fantastisk mat! Återkommer mer än gärna!
Ristorante IL Molo

Ristorante IL Molo

19 recos
Hamngatan 37, Stockholm
Välkommen till Ristorante Il Molo i Gallerian! Vi serverar både lunch och middag... Läs mer ›
Ristorante IL Molo
Kristina P:
OK mat men de får inte till en riktigt mysig miljö. Märkliga bubbelformade bord som gör att gästerna sitter långt ifrån varandra. Vi hade et...
Golden Hits

Golden Hits

184 recos
Kungsgatan 29, STOCKHOLM
Välkommen till Golden Hits! Var beredd på en helkväll med restaurang, karaoke, n... Läs mer ›
Golden Hits
Ulrika Sofia L:
Har varit på golden hit för andra gången i år och tycker det är ett roligt ställe. Trevligt bemötande och bra show.
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 8 kunder tycker om RBG Bar & Grill

 • Daniel E
  Daniel E skrev om RBG Bar & Grill
  Mycket flådigt ställe. Fantastisk vy mot stadshuset. Classy på alla vis. Och bra mat. Fina konferensrum. Borde varit en fyra minst i betyg.

  Men det bedrövliga trådlösa nätverket med eländigt och onödigt krånglig inloggning drar ner betyget hårt. När stället dessutom är en totalt avskärmad zon från allt vad mobila nät heter så är det under all kritik. Har varit på en Java-utvecklar-konferens och nu i två dagar på Webbdagarna. Helt avgörande för konferensen att det finns fungerande uppkoppling. För mig är det lika märkligt att det inte finns på plats i en helt ny konferensanläggning som om det skulle varit helt dysfunktionella toaletter. Dåligt! Dåligt! Dåligt!
  gillar detta
 • Lars L
  Lars L skrev om RBG Bar & Grill
  Är på konferens här. Lokalerna är kanon, klimat, ljud bra. Skulle fått en 5:a.

  Det som är närmast en katastrof är trådlösa nätet, som i vissa lokaler är ett skämt. Brist på eluttag skanades i lokal A2. Dessa delar får 1:a.

  Gör om.
  gillar detta
 • Jan V
  Jan V skrev om RBG Bar & Grill
  Håller med tidigare recensenter om att maten var mycket bra. Dock tycker man kan kräva betydligt bättre tekniklösningar på plats i ett nybygge som kallar sig "Congress Centre". Knappt någon 3G-täckning oavsett operatör? Wifi som funkar dåligt när vi var drygt 200 pers? Hur fungerar det om större kongresser intar stället? Knappt några eluttag? Och wifi och solgardinerna för fönstren styrs från Danmark respektive Tyskland, what is up with that? Nä, bättre kan vi Stockholm!
  gillar detta
 • Gunnar L
  Gunnar L skrev om RBG Bar & Grill
  Det är uppenbart att stället är nyöppnat och att man kanske inte fullt ut tar sin uppgift på allvar. Eller kanske mera att de som nu driver stället inte alls är desamma som tänkt och ut och ritat det. Solgardiner och wifi-nätverk som styrs från Danmark samt obefintlig mobiltäckning är helt enkelt inte ok för ett skrytbygge av Waterfronts karaktär.

  Som arrangör av konferens uppskattar jag stora ljusa ytor, bra akustik, trevlig personal och god (men på tok för dyr) mat.

  Till nästa år vill jag att ni fixar dessa problem och monterar in betydligt mera fast teknik i lokal M1 så kommer vi tillbaka.
  Nikke L gillar detta
 • Maria H
  Maria H skrev om RBG Bar & Grill
  Efter en konferensdag på Waterfront var jag svettig (för det var väldigt varmt där inne), batterilös (för den dåliga mobiltäckningen och det knackiga wifinätet sög musten ur mitt iphonebatteri) men mätt och belåten. Lokalerna är stora och moderna, ett plus för att det är en form av miljöbygge. Under dagen höll vi till i salen med stora fönster mot stadshuset, en otroligt fin lokal som dock inte hade särskilt många eluttag och en projektorlösning som jag skulle varit ok med för 15 år sedan (hej projektor på stolpe och skrynklig vit duk). Maten som serverades var däremot riktigt bra. Svensk buffé till lunch och asiatisk buffé till middag. Ett minus får kongresscentret dock för att det var så långt till toaletterna.
  gillar detta
 • Matthieu H
  Matthieu H skrev om RBG Bar & Grill
  Det är mycket som är bra med Stockholm Waterfront... men HUR kan man har som ambition att vara regionens bästa kongresshall när 3G fungerar inte i lokalen? Hade annars givit en 4 (inte 5 pga de stora tomma ytorna, typisk modern inspirationslös arkitektur).
  gillar detta
 • Calle L
  Calle L skrev om RBG Bar & Grill
  Trevliga lokaler, vacker utsikt men dålig ventilation.
  gillar detta
 • Nikke L
  Nikke L skrev om RBG Bar & Grill
  Det är helt underbart att Stockholm har fått en riktigt stor kongresshall som rymmer en riktig konferenspublik. Jag var grymt peppad vid mitt första besök i den märkliga orreforsvasen mitt emot stadshuset. Huset är i min smak. Lika imposant på insidan som på utsidan. Snyggt, och avsett att imponera.

  Nåväl. Det kan bli riktigt bra det här. Jag sitter och skriver detta under Vinterminglet, ett evenemang som nog egentligen är lite för litet för Waterfront Congress Centre, med bara ett par hundra deltagare. Det funkar riktigt bra faktiskt. Två saker är lite märkliga. Dels att toaletterna ligger lige avigt till, dels att det finns lite för lite eluttag. Inte ett enda i anslutning till den långa raden soffor utmed fönstret mot Stadshuset faktiskt. (Nu hade dagens arrangörer löst det genom ett laddningsbord och vi kände alla varandra tillräckligt bra för att kunna ladda datorer och iPads i pauserna.) Samma arrangörer har också sett till att skaffa ett bra trådlöst nätverk.

  Men sedan tittade jag in i den stora kongressalen, den som ska svälja de riktigt stora kongresserna, och inser att jag inte ser ett enda eluttag i anslutning till publikplatserna. Inte ett enda. Och sedan tittar jag ner på telefonen och inser att jag inte heller har något 3G-nät i lokalen med Telenor. Kompisen, som har Telia har ingen täckning alls. Det känns faktiskt inte alls genomarbetat. Är bygget planerat på 80-talet?
  Daniel C, Fredrik W, Crille N, Karin N gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm
Kategorier