Restaurang Kamarina HB

3.9

10 omdömen om Restaurang Kamarina HB

Mio L
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Lamm racks uppvärmda i micro.? Smakade kokt och bubblade om dem. Nej det var ingen höjdare. Återkommer ej trots trevlig service

Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2429 omdömen 4.7 av 2429 omdömen
BadgeThreeYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Lars Göran H
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Beställ inte lyxplankan, vattnigt pulvermos och sönderbränd skolsula som dom kallar oxfilé. Klarade inte att laga till en planka på tre försök. Ät någon annanstans, det gjorde jag.

Johan Fredrik L
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Bra priser, bästa greken i sthlm.

Paraden
4.2/5 i betyg av 4417 omdömen 4.2 av 4417 omdömen
BadgeSevenYears

Trevlig personal, fast servicen pratade endast engelska, något man inte förväntar sig när man går på krogen i Sverige. . Spännande meny me

Ronny J
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Stockholms bästa grekiska restaurang utan tvekan, har varit där i 20 års tid, och alltid går man därifrån helnöjd. Absolut en favorit

Theo M
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Treligt stalle, med bra service - fran bemotande av personal till sjalva maten. Testa garna ngt med lite mer krydda i (tex tsatsikin)

Sponsor
Österlånggatan 17
4.0/5 i betyg av 3910 omdömen 4.0 av 3910 omdömen
Badge2021

Va på brunch i lördags, allt va toppen, från jag kliv in genom dörren tills jag mätt och belåten gick ut igen :) toppen 👍

Jessica I Jessica I
Läs mer omdömen
Tobias A
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Otroligt bra restaurang. Deras souvlaki med deras skivade potatis samt tsatsiki är oslagbar. Jättetrevlig och kompetent personal. Har ni planer på att gå ut och käka i helgen? Välj Kamarina!

Gerd B
Skrev om Restaurang Kamarina HB

En mycket bra grekisk restaurang på Söder. Deras sovlaki eller grekiska sallad är prisvärda och mycket goda.

Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 3813 omdömen 4.0 av 3813 omdömen
BadgeSixYears

Vi fick så trevligt och personligt bemötande! Maten var väldigt god, skön stämning, bra musik och jag tror jag kan säga att Spanjorskan ha

cecilia w
Skrev om Restaurang Kamarina HB

mycket god mat, brett sortiment och stora portioner. huvudlokalen är mysig med dämpad belysning medans bakfickan lämpar sig bättre för större sällskap.

Tina S
Skrev om Restaurang Kamarina HB

en superrestaurang,bra priser&utsökt mat&supertrevlig personal,ETT MÅSTE OM MAN VILL ÄTA GREKISKT!!!!

Sponsor
Bockholmen Hav & Restaurang
4.3/5 i betyg av 7820 omdömen 4.3 av 7820 omdömen
Badge2021

Enligt hemsidan skulle det vara a’la cart på brunchen. Men när vi kom dit blev vi informerade om att det var buffé. Det var inget direkt fel

Annika T
Skrev om Restaurang Kamarina HB

Jag älskar Kamarina, allt är gott från deras vinbladsdolmar, vinet, personalen ALLT!! Kan verkligen rekommendera Kamarina på söder. Boka bord är ett tips!