Alla kategorier Restaurang Stockholms län Nacka Restaurant J

Restaurant J

Augustendalsvägen 52, 131 52 Nacka strand — Visa karta

2.7 i betyg av 9 rekommendationer
Hotellen och restaurangerna är inredda i en modern marin stil som för tankarna till amerikanska östkustens New England. Inredningen är noga utvald med vitmålade träpaneler, kraftiga textilier i rött, blått och vitt i kombination med vackra ekmöbler.
Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 973 rekommendationer
Valhallavägen 147, 11531, STOCKHOLM
Paraden
Mark K:
Restaurang på valhallavägen. Smidig bokning. Bra mottagande. Lite oerfaren serivitris som bortförklarade misstag istället för att ta till ...

Restauranger nära Restaurant J:

Djurgårdsbrunn

Djurgårdsbrunn

3697 recos
Djurgårdsbrunnsvägen 68, STOCKHOLM
Djurgårdsbrunns fantastiska kockar bjuder in till underbara smakupplevelser med ... Läs mer ›
Djurgårdsbrunn
Charlotte L:
Riktigt härlig stämning och lokal, bra mat, synd att inte juice ingick i priset bara.
Kaknästornet

Kaknästornet

2186 recos
Mörka Kroken 28-30, STOCKHOLM
30 våningar upp och 155 meter över mark får du en fantastisk vy över en av värld... Läs mer ›
Kaknästornet
Alexandra B:
Väldigt fin utsikt och trevlig personal. Synd att det är så få som går dit, beror kanske på att det kan upplevas krångligt att ta sig dit ko...
Elie's Kök & Bar

Elie's Kök & Bar

39 recos
Katarina bangata 71, Stockholm
Välkommen till Elie’s Kök & Bar på Katarina Bargata! Vår populära kvarterskrog e... Läs mer ›
Elie's Kök & Bar
Johnny K:
När vi kom det blev vi placerade på ett bord för 4 personer, vi var bara 2, efter ett tag bad de oss byta bord och blev då placerade på ett ...
Bistroteket

Bistroteket

174 recos
Bondegatan 54, STOCKHOLM
Börja din dag och avsluta din kväll hos oss på Bistroteket! Här serverar vi väll... Läs mer ›
Bistroteket
Jelena G:
Allt var ok, men ingen wow effekt. Min fisk och kollegas kött var rå i mitten. Ingen kom och frågade om allt var ok, så vi kunde inte lämna ...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 9 kunder tycker om Restaurant J

 • Josefin B
  Josefin B skrev om Restaurang J
  Maten är, som flera andra personer här redan kommenterat, relativt alldaglig. Men servicen har lyft sig sedan jag var här senast, vilket är glädjande! Åt lunch och vi fick mycket engagerad och vänlig service utan att vara påklistrad.
  gillar detta
 • Evelina A
  Evelina A skrev om Restaurang J
  Var lite tveksam till J pga dåliga omdömen om service - men de var grymma! Hade förbeställt meny för ett gäng på tio personer, vi blev både sena och trixade med allergier men fick bättre bemötande än på mnga andra restauranger jag varit på. Maten var väl tyvärr inte lika minnesvärd som utsikt...
  gillar detta
 • Nicklas L
  Nicklas L skrev om Restaurang J
  Till skillnad från mina medreco:s hade jag och hela min familj en mycket trevlig upplevelse på Restaurant J. Sällskapet var 35 pers, som njöt av skagenröra till förrätt och ångkokt flundra till huvudrätt. Efterrätten som var den absoluta höjdpunkten med glass, maräng och bär som bar mig till barndomsminnen där jag vid en speciellt kalhygge åt liknande hallon. Dessa hallon som serverades har jag inte ens blivit erbjuden på de lyxigaste restaurangerna i New York Manhattan.

  Till skillnad från andra så var det "kanske" mindre gäster i restaurangen vilket gjorde att Vi fick mycket bra service vad gäller påfyllning av glas kontinuerligt. Vi med barnvagn och bebis m.m. fick hjälp med allt från placering till hjälp med barnvagn.

  Så håll tempot uppe, vi kommer tillbaka.
  gillar detta
 • Josefine G
  Josefine G skrev om Restaurang J
  Uttråkad personal, stundtals riktigt långsam service. Hamburgare för 175 kr borde ha lite finess men detta var inte ens riktigt kött utan en förfinad "Sibyllaburgare". Ingen vattenpåfyllning och glas lämnades kvar på bordet, både sådana vi druckit ur och sådana vi inte ens använde (sambon drack öl men ändå stod hans tomma vinglas kvar på bordet under hela måltiden). Den fantastiska utsikten räddar J ordentligt.

  Tillägg några veckor senare:

  Efter någon dag fick jag ett mail från J med en enkät. Efter att jag skickat in mitt svar fick jag ett mail, där jag erbjöds en kopp kaffe. Jag klagade inte när jag var där, och jag bad inte om kompensation i enkäten, men jag tyckte att en kopp kaffe kändes som ett hån, och det svarade jag. Fick då ytterligare ett mail, där J berättade att de slentrianmässigt skickar erbjudandet om en kopp kaffe till alla, men att jag nu skulle bli erbjuden en riktig kompensation. En person från restaurangen skulle kontakta mig. Jag väntar fortfarande på det samtalet, flera veckor senare ...
  gillar detta
 • Helena
  Helena skrev om Restaurang J
  5+ för läget och fin atmosfär. Maten är ok men inte prisvärd. Största bottennappet är servicen som aldrig tycks lyfta, år efter år. Inte ett leende, axelryckningar, opersonligt och allmänt ointresserade av gästerna. Synd på något som skulle kunna vara en pärla. Funkar till en öl på bryggan efter jobbet, men inte värt att lägga pengarna på i övrigt.
  gillar detta
 • Jakob A
  Jakob A skrev om Restaurang J
  Under en stekhet dag så hade de beslutat att stänga inomhusserveringen och endast servera på bryggan. Det fanns endast ett parasoll, vilket förstås redan var upptaget. Det var vidrigt att äta i den stekheta solen. Utöver detta så hade de sjabblat med bokningen, vi serverades inte samtidigt, vi var tvungna att hämta bröd själva, och personalen gav ett irriterat intryck. Inte ett leende. En tänkt tre rätters middag blev endast en rätt och vi åkte hem så snabbt vi bara kunde. Och maten var ändå - synd nog med servicen - hyfsat okej!
  gillar detta
 • Linda B
  Linda B skrev om Restaurang J
  Inte mycket bra där inte... blasé matlagning och riktigt disträ personal som verkar vilja vara någon annanstans. Det enda plusset är utsikten!
  gillar detta
 • Emma L
  Emma L skrev om Restaurang J
  En klassiker sommartid - finns ingen bättre utsikt eller känsla. Underbart att sitta på bryggan och lojt betrakta båtarna som glider förbi. Bra mat, men inte riktigt prisvärd. Trevlig om än lite opersonlig och disträ service vid mitt besök, vilket kan ha berott på att det var mycket att göra. På en restaurang av J:s kaliber ska personalen dock klara av det.
  gillar detta
 • Tobias H
  Tobias H skrev om Restaurang J
  Ok mat i trevlig miljö precis nere vid vattnet. Mycket seglarstil på besökarna sommartid (alla i kläder i Lexingtons eller Gants färgskalor) och faktum att miljön (trots seglarstilen alltså) är egentligen det bästa. Från två tillfällen med torrt kött (vilt) får jag intrycket att de kör kött på för låg temperatur och för långsamt. Ser rosa ut men är ändå torrt (uttorkat liksom). Well, jag kan ju ha fel (men det är sällsynt).
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Augustendalsvägen 52, 131 52 Nacka strand
Kategorier