Riddermark Bil Täby
3.9 i betyg av av
579 omdömen
På Riddermark Bil i Täby hjälper vi dig som företagare att hitta en bra lösning med din vagnpark, med avyttring samt köp av bil. Företaget har varit verksamt sedan 2007 och vi har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta nya bilar, och hjälpt en mängd företag att avyttra sina bilar.
Våra bilar är till största delen tidigare tjänstebilar och företagsbilar där det finns tillgång till god servicehistorik. Bilarna har oftast endast haft en tidigare ägare vilket gör att du som kund får den absolut bästa kvaliteten till rätt pris.
Ta kontakt med någon av våra säljare så hjälper vi dig att snabbt värdera bilen, samt lägga upp en plan som smidigt kan hjälpa dig att avyttra dina bilar.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag579 omdömen om Riddermark Bil Täby
skrev om Riddermark Bil Täby
Gör dig själv en tjänst och köp ingen bil här. Jag köpte en bil med massa fel visade det sig. Efter 8 månaders krångel är den fortfarande inte hel och jag får inte något återköp. Hittar bara ett ord för detta och det är USELT!
skrev om Riddermark Bil Täby
Ganska rejält skit nöjd, Jätte trevliga säljare som erbjöd kaffe fika och betänkes tid! Köpte en begagnad Audi A4, fick ärliga bilder utav försäljaren när jag frågade om dom dvs bild på alla Skavanker. Bilen var mycket bättre skick i person, Upptäckte skada på bilen och påpekade det till försäljaren som själv hade missat men han var redo att släppa bilen billigare med några tusenlappar, Rätt så rättvis!
Har ägd bilen ett halvår nu och fortfarande felfri, Bättre skick än vad jag förväntade mig utav denna begagnade bilen.
Ska ni någonsin köpa bil, fråga efter Adam han är Kingen som svarar på alla frågor stora som små. -
skrev om Riddermark Bil Täby
Fick grymt bra service när jag sålde min bil, tack Rodan och inköp!
skrev om Riddermark Bil Täby
Hittade en bil på Blocket som jag tyckte om. Baserad på annonsen var bilen felfri. Men när jag gick dit fann jag många fel som inte uppgavs i annonsen. När jag konfronterade dom. Fick jag svaret att det var förväntat för en gammal bil at ha sådana små fel. Dessutom har de inte kunnat utföra ägarbytet korrekt och jag har inte fått ägarbeviset hemskickat och den gamla ägaren äger fortfarande bilen. Jag är väldigt missnöjd med dom.!Jag ska ta detta vidare och varnar alla som vill köpa bil från dennna firman att kontrollera noga innan köpet.
skrev om Riddermark Bil Täby
Riddermark Bil är snabba, smidiga och betalde bra för min bil. Rekommenderas varmt. Särskilt tack till Emanuel på inköp och Dimitri för bra på plats. Inget skitsnack, rakt igenom bra upplevelse.
skrev om Riddermark Bil Täby
Lämnade in min bil och köpte en ny i samband med det av Riddermark Bil i Täby. Jonathan Gertz fixade så jag fick ett bra pris för min inlämningsbil och var professionell och hjälpsam under hela resan då det framkom lite problem med bilen jag skulle köpa. Men i slutändan var inget ett problem då han såg till att allt fixades och jag åkte därifrån riktigt nöjd.
Rekommenderar starkt Riddermark Bil och framförallt Jonathan. -
skrev om Riddermark Bil Täby
Bästa servicen hittills hos en bilhandlare. Jonathan Gertz är fenomenal på att hitta rätt bil till oss samt ställde upp när det krånglade med den. Än en gång stort tack!
skrev om Riddermark Bil Täby
Vi köpte en liten och äldre bil i september hos Riddermark i Täby, som en andrabil till familjen. Exemplarisk kundservice av Benjamin Berggren! Som vanligt är med gamla bilar så var det några saker som vi upptäckte efter köpet som inte fungerade som de ska, vilka dock alla sköttes av Riddermark så att vi fick allt fixat under garantimånaden. Detta var nog den bästa upplevelsen jag någonsin haft med köp av en begagnad bil.
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en Audi A5 vid påsk. Efter 1 vecka så fick jag bärga bilen till verkstad. Hela turbon hade rasat och fick bytas ut.. även katalysatorn samband med detta. Jag var utan bil 1 månad och när jag kontaktade Riddermark för att kolla hur de kan hjälpa mig då började de ifrågasätta mig ” varför behöver du din bil en röd dag”. Helt j..a otroligt. Jag har köpt en bil för nästan 200000:- o de ifrågasätter mig varför jag behöver min bil.
Efter 1 månad fick tillbaka min bil och 3 dagar senare fick lämna den till verkstad igen då började motorlampa lysa och bilen ville inte starta. Bilen felsöktes och lämnades tillbaka utan att de hittade felet. Bilden kändes inte normal iaf när den kom tillbaka.
Förigår så var jag på väg till semester med min son när bilen tvärstannade flera mil hemifrån och startades inte längre. Nu har den bärgats till verkstad igen och först om 2 veckor ska den undersökas.
Säljaren på Riddermark vägrar att häva köpet och tycker att det är helt normalt att bilen är som den är.
Inte nog med det att hela min somnar med sonen är förstörd, då måste jag fortsätta att ha bilen och betala för den, utan att jag ens kan köra eller vågar att planera något o köra med den i framöver. Helt jävla besviken på Riddermark hur de lurar folk eller kvinnor vid bilköp, behandlar mig under all kritik och har inte 1 enda gång kontaktar mig under dessa månader när jag köpte bil hos dem. Som sagt så köpte bilen 3 månader sen och har fått använda den bara 1 månad i sammanlagt. Lagt pengar på bärgning mm för självrisken måste betalas varje gång det händer nåt.
Kommer att kontakta media och tala högt hur Riddermark lurar och säljer trasiga bilar. Måste även driva vidare och försöka häva köpet då är livrädd att något allvarlig kan hända mig och sonen medans jag kör denna bil. Den är inte trafiksäker helt enkelt och mera sliten än den bör vara med tanken på ålder/miltal.
Hoppas ingen behöver råka ut för samma problem som jag.
/äklys -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte min bil på distans av Benjamin Berggren och allt var klockrent!
Avtal, hemkörd bil, lån osv. Är supernöjd och kan verkligen rek Riddermark och Benjamin för en trygg bilaffär även på distans! -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en Volvo S60 av Riddermarks bil i Täby. Från början trodde jag aldrig att jag skulle kunna genomföra en bilaffär på distans (är extremt pedantisk när det kommer till bilar). Men efter ett väldigt proffsigt bemötande från Benjamin Berggren så kände jag mig trygg i affären. Bilen var i utomordentligt skick och de få skönhetsfel som fanns blev tydligt dokumenterade innan.
Affären i sig gick supersmidigt och bilen levererades på exakt klockslag dagen efter jag gjorde reservationen.
Kunde inte vara nöjdare! -
skrev om Riddermark Bil Täby
Super trevligt och professionellt bemötande av en Benjamin Berggren. Helt klart en återkommande kund!! Bra jobbat Riddermark bil och Benjamin!
grymt smidig affär med Benjamin berggren. Veldigt trevligt bilförsäljare 👍👍
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en begagnat Peugeot 508 i lördags. Motes med respekt av Jonathan Gertz som var proffsig, saklig och man fick all information som köparen behöver. Har ni med samma säljare att göra kommer ni inte bli besvikna. Rekommenderar starkt
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en superfin bil av Benjamin Berggren i Arninge. Trots att jag behövde ganska mycket tid för att bestämma mig var han enormt tillmötesgående och professionell. Stort tack 👍😁
skrev om Riddermark Bil Täby
Genomförde idag en grymt smidig affär med Benjamin berggren. Tack för en riktigt proffsigt genomförd affär. Grymt bra bemötande från första samtal till genomförd affär. Rekommenderas starkt!
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en begagnad Volvo V90 på distans och lämnade min gamla bil i byte. Var lite skeptisk till att köpa på distans men det gick bra tack vare en försäljare som hette Jonathan. Han var engagerad genom hela affären men även efter!
skrev om Riddermark Bil Täby
Tack Benjamin Berggren för en smidig affär och ett trevligt bemötande.
Smidig bilaffär, Benjamin Berggren , löste allt så bra. Vi är supernöjda
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en V90 i Fredags som jag är riktigt nöjd med. Riktigt trevlig personal på denna anläggning. Jag vill rikta ett särskillt stort tack till Benjamin Berggren som skötte "pappersarbetet" riktigt bra, han var tydlig och förklarade på ett bra sätt om försäkringar,garantier o.s.v. kände mig trygg genom hela köpet.
skrev om Riddermark Bil Täby
Fick toppenbra bemötande av säljare Benjamin Berggren, är jättenöjd bra service och smidig affär. Köpte en Volvo och fick bra information om olika alternativ för garanti, vinterdäck och försäkring. Fick en mindre skada på bilen några dagar efter köpet, men kontaktade Benjamin som löste detta snabbt och smidigt. Rekommenderas!
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en Mazda. Jonathan hade bra bemötande och behjälplig. Jag önskade att bilen hade besiktigas innan den lades ut för sälj men det löste sig smidigt ändå. Bilen går kanon än så länge! Nöjd
skrev om Riddermark Bil Täby
Tack Benjamin Berggren för ett mycket trevligt bemötande vid köp av vår begagnade familjebuss WW sharan. Bra förmåga att möta våra behov och komma till en lösning som passade båda parter.
skrev om Riddermark Bil Täby
Mkt bra bemötande via telefon, sms, kontakt med Benjamin Berggren. Smidigt med hemkörning av inköpt bil samt tog de med sig inbytesbilen. Snabba svar på alla frågor o funderingar jag haft o en väldigt bra dialog. Sen är det lite som att köpa grisen i säcken när vi bara sett bilen på bilder, lite småskavanker men vi är trots det mkt nöjda!
skrev om Riddermark Bil Täby
Aldrig mer riddermark bil. F. F...
1. i sålde en bil till mig, 16/3 och i sålde samme bil till en annan person 18/3
2. Jag körde i bilen 13 dagar utan helförsäkring. Bilen var på parkeringsplatsen i 13 dagar utan helförsäkring. Tänk om någon stjäl bilen,, vill du betala min skuld? Tror jag inte. Vill du lämna min gamla bil till mig? Nej tror de inte.
3. 10 dagar efter, skrev i bilen på fel person igen (min försäkring gick med att hjälpa så jag inte fick böter pga ingen försäkring)
4. De gick inte att köpa extra garanti, eftersom jag inte var ägare på bilen den dag jag fick nycklarna. Så nu har jag en bil för 219,000kr utan garanti. Inte smart, men i har egna metoder hur i lurar konsumenter.
5. Bilen har ingen digital service bok. Fins ingen service registrerad digitalt på bilen. Nu skal jag serva bilen hos Mercedes för 5,800kr
6. Dom 2 papper faktura och service protokoll from Mekonomen som jag fick med, är de fusk med, på fakturan står de Mercedes (min bil och regnr) och 2900 Mill, på service protokoll står de Volvo V70 och 3200 Mill. Båda service pappret är de fuskats med, har bevis på detta, Mercedes fick lov att se detta och fick et svar: ””Oj! Vilka pajasar!”””
7. Mercedes kontrollerade bilen, och de fattades 1 bult på hjulet. ( så i lämnade en bil till mig, och jag körde hem from Stockholm och på jobb, utan att hjulet var skruvat ordentligt på. ) livsfarligt
8. Bilen hade så mycket lack skada, stenskott,, att jag valde att betala 11,500sekkr för lack rengöring, lack polering, och opti coat behandling. (Fins räkning och bevis på de from 31/3)
9. De fans inte lås bultar på dom 18” hjulen, så de betalade jag 895kr för.
10. Fins en liten kaross skada på högre bakskärm. (De komma at kosta ca 5,000kr att fiksa och lacka om)
11. Och de fins repor i lacken på högre framdörr, och backdörr, dom repor er ca 50-70 cm långa. Dom gick inte att polera bort. (Har inte fått någon pris förslag på hur mycket de kommer att kosta mig) all detta så jag inte när jag fick bilen) Jag var dum och litade på säljaren da jag skrev en email och frågade säljare om bilen var ok? Och utan repor. Fick svar på att bilen var 100%
12. I ska inte ljuga. I har kanske svarat några gånger på alla mina email, även om i viste att jag hade problemer. Och alla svar var bara sånt standard svar. Som i skickar till alla os åsna som handlar med ditt företag.
13. Alt i alt, ut över de 219,000 jag betalade för bilen, så betalade jag 11,500 för lack behandling och polering. Och 5,800kr för service. Och 895kr för låsebulter. Och i framtiden ca 5,000 för den liten kaross skada på bakskärmen. Och kanske 10,000 till för lackering af framdörr i högra sida och backdörr i högra sida.
14. När jag räkna alt det sammen,, ja så har de blivit en mycket dyrt handel för mig. -
skrev om Riddermark Bil Täby
Toppbetyg. Köpte en Passat CC med hemleverans, och inbyte av min "gamla" bil. Professionellt bemötande från start. I detta fall Svante N. Är oerhört nöjd och rekommenderar Riddermark alla dagar i veckan. Och får ni Svante så garanterar jag en väldigt god upplevelse.
skrev om Riddermark Bil Täby
Har bara +++ att skriva smidig affär köpte en Fiat freemont fick den hemleverad smidig betalning och säljaren Benjamin Berggren var väldigt tillmötesgående med våra behov.
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpet av bil fungerade väldigt bra, säljaren Benjamin Berggren skötte allt på ett trevligt och smidigt sätt. Rutinerna för betalning och avtal gick snabbt. Bilen blev levererad hem till mig inom kort tid. Kan rekommendera detta företag.
skrev om Riddermark Bil Täby
Inget företag jag rekommenderar. De har sålt en defekt bil till mig som jag har haft massa problem med. När jag lämnat in bilen till de så har felen fortfarande inte blivit åtgärdade. De har bytt ut mot defekta delar. Så till slut fick jag lämna in bilen hos auktoriserad verkstad och fick stå för kostnaderna själv för att få problemen åtgärdade. Bilen hade otroligt många fel. Nu ska jag ta ärendet vidare hos allmänna reklamationsnämnden
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte bil.väldigt trevligt bemött av personen so m sålde bilen till mig. En bra försäljare, Ammar, som gav bra känsla . Inte för mycket prat . De andra försäljarnas tyckte jag bara stod och inte gjorde så mycket
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpt bil hos er. Benjamin er bilförsäljare!
Bästa servicen!!! Tack för en smidig affär. -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte företagsbil och fick mycket bra bemötande. Hade inga speciella förväntningar då jag inte kände till företaget. Mycket nöjd.
skrev om Riddermark Bil Täby
BMW x-drive 118d M-sport.
skrev om Riddermark Bil Täby
Väldigt bra bemötande vid kontakt per telefon och vid behov av mera tid efter stängning på plats i Botkyrka så var det inga problem heller 👌
skrev om Riddermark Bil Täby
Jag köpte en Volvo S80 av Benjamin Berggren. Väldigt duktig säljare som lyssnade på mig och lade ner mycket tid och energi för att hjälpa mig att bli nöjd med mitt nya bilköp!
Är supernöjd med affären och kommer definitivt återkomma till honom nästa gång.
Allmänt positivt bemötande i butiken och väldigt välkomnande.
Kan starkt rekommendera! -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en Sharan. Bra säljare. Besviken över att behöva köpa nytt torkarblad, då det var tejpat. Det ska man inte behöva när man köper en bil för 190,000
skrev om Riddermark Bil Täby
Allt var bra. Det var dock lite rörigt i entrén med mycket folk o mycket säljare. Men väl när vi fick kontakt så fungerade allt utmärkt.
Jag sopte skoda
Jag sätt bil på blocket -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en tre år gammal Rav4 på distans från Luleå. Efter att ha läst recensioner på reco.se var jag lite tveksam men jag tänkte vad kunde gå fel med en tre år gammal Rav4. Efter ha kommit överens om ett juste inbytespris så blev det affär. Bilen var dock utrustad med vinterdäck av 08:a typ (friktionsdäck) detta fixade Benjamin och bytte till riktiga vinterdäck med dubb. Rav4 an levererades upp till Luleå sent en fredag kväll. Killen som kom med bilen kontrollerade min inbytesbil och sedan gjordes affären klar via telefon med säljaren Benjamin som var mycket behjälplig trots att det var sent på kvällen. Det enda jag och många andra anmärker på är hanteringen av hjulomgångarna som tillhör inbytesbilarna. Dessa verkar hamna i något som heter hjuldepån och som du får betala separat för. Det innebär också att man kan ha otur och få slitna däck till en ganska ny bil. Detta system skapar bara onödig irritation och är inget som är vanligt i norra Sverige.
skrev om Riddermark Bil Täby
Bra och trevlig bil, håller vad som lovas innan och efter köpet. Bra service hela vägen.
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en Ford Connect 2013 som var i toppskick på telefon,å en kille körde ut den till mig för en tusing, bra å smidig affär tyckte jag, även om jag tyckte kanske lite snålt inte skicka med sommarhjul till bilen!! Mvh Rog
skrev om Riddermark Bil Täby
Vi köpte en VWPassat av en väldigt trevlig säljare. Vi blev bra bemötta och vi gjorde en smidig affär.
Verkar vara ett bra företag med stor omsättning. -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en Kia Sportage 2012. Bra bemött och trevlig och hjälpsamma. Mina förväntningar svarades nästintill upp till fullo. Eftersom det var mitt första bilköp är jag lite nybörjare. Enda negativa jag vill ta upp är att bilen var endast besiktigad 2 veckor efter bilköpet vilket inte nämndes någon gång. Och vinterdäcken som sas va i bra skick fick nedslag på just nämnda besiktning. Såklart kanske det är sånt man ska kolla upp själv, men då jag aldrig köpt bil själv förut så hade sådan information uppskattats väldigt.
skrev om Riddermark Bil Täby
Jag att hon Erika Norr behandlade mig med kärlek och respekt. Stort Riddermark!
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte bil. Bra bemötande. Låga förväntningar andra bilfirmor inte respekt/ödmjukhet för att man inte kan något om bilar själv.
skrev om Riddermark Bil Täby
Jag köpte en bil och de var väldigt service mindes.
skrev om Riddermark Bil Täby
Stort tack för hjälpen Benjamin Berggren och Johan Pettersson som hittade en bra lösning. Kan starkt rekommendera riddermarksbil / norrlänning
skrev om Riddermark Bil Täby
Smidig affär. Bra och snabb hjälp vid garantiärende.
skrev om Riddermark Bil Täby
Jag köpte bil av Alfred Masgårdh på Riddermark Bil i Täby och jag är så otroligt imponerad av det engagemang och kundmottagande som jag fick. Supertrevlig säljare som verkligen förstod vilka behov jag hade och vad jag hade för krav på min nästa bil. Han tillochmed hämtade mig hemifrån så att jag slapp ta taxi till butiken. Kommer alltid att köpa bil här framöver!
Stort tack Alfred -
skrev om Riddermark Bil Täby
Köpte en fin BMW som jag är nöjd med. Bra och snabbt bemötande