Alla kategorier Bilförsäljning Stockholms län Täby Riddermark Bil Riddermark Bil Täby

Riddermark Bil Täby

Måttbandsvägen 3a, 187 11 Täby — Visa karta

3.9 i betyg av 410 omdömen
På Riddermark Bil i Täby hjälper vi dig som företagare att hitta en bra lösning med din vagnpark, med avyttring samt köp av bil. Företaget har varit verksamt sedan 2007 och vi har sedan dess hjälpt våra kunder att hitta nya bilar, och hjälpt en mängd företag att avyttra sina bilar.

Våra bilar är till största delen tidigare tjänstebilar och företagsbilar där det finns tillgång till god servicehistorik. Bilarna har oftast endast haft en tidigare ägare vilket gör att du som kund får den absolut bästa kvaliteten till rätt pris.

Ta kontakt med någon av våra säljare så hjälper vi dig att snabbt värdera bilen, samt lägga upp en plan som smidigt kan hjälpa dig att avyttra dina bilar.
Öppet just nu
Mån-Fre: 09:00-19:00
Lör-Sön: 10:00-16:00

Läs vad 410 kunder tycker om Riddermark Bil Täby

 • Peter H skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Passat.
  Vi blev trevligt bemötta vid varje kontakt. Däremot var det säljande med, typ "erbjudandet gäller nu, imorrn är det försent" och "om du kommer imorrn sänker vi inbytespriset", på ett redan dåligt bud. Med andra ord en press att köpa direkt.
  Vid köpet ingår heller inte vinterdäck men man förväntas lämna in de man har till sin inbytesbil.
  Sen är det nåt som gäller alla bilhandlare. Att de håvar in skattepengarna för inbytesbilen så snart du lämnat ifrån dig nycklarna. Vet att det är upp till ägaren att tänka på men en hygglig prick till säljare informerar om det så man inte glömmer.
  Sammanfattat: Hyggliga i kontakten men man har ändå en känsla av att man blivit lite "lurad" när man går därifrån. Tyvärr. Läs mer
  2018-10-29 Riddermark Bil svarar Peter H
  Hej Peter!

  Tack för en ärlig och välskriven recension. Tyvärr är tempot högt i butikerna eftersom varje butik i snitt säljer ca 7 bilar om dagen och det ofta är många intressenter på samma bil.
  Det är precis som du skriver inte alla som uppskattar den typen av stress.

  Gällande skatten så har du rätt även där. Den kvarvarande skatten som är helt olika från bil till bil skrivs automatiskt över på oss i samma sekund som bilen byter ägare. Det krävs alltså att kunden själv ställer av sin bil innan ägarbytet görs om det finns en summa pengar där som är av relevans för kunden.

  Vi tar din feedback vidare och önskar dig ett stort lycka till med den bil du köpt av oss. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

  Mvh Riddermark Bil
  Gilla  
  gillar detta
 • Gunilla S
  Gunilla S skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en liten citroeng s, automat. Fick mycket vänligt bemötande. Hade tur, eftersom vi tidigare fått höra att små automat är svåra att få tag i. Den här kom in precis vid stängningg dan innan, vu kom til er på morgonen. Mycket nöjd med bilen. M v h Gunilla Läs mer
  2018-10-30 Riddermark Bil svarar Gunilla S
  Hej Gunilla!
  Kul att du är så nöjd med din Citroen. Just mindre automatbilar brukar säljas samma dag som de kommer in, så du har rätt i att det krävs lite tur för att få tag i en.
  Vi hoppas att du får många trevliga mil i nya bilen och att vi ses i våra butiker framöver.

  Vänliga hälsningar, Riddermark Bil
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Ulf Göran R skrev om Riddermark Bil Täby
  Vi har haft problem med de 2 bilar vi köpt ,o vi har båda gångerna köpt till den där extra försäkringen ..( då vi haft otur även på vår gamla förlorade grymt mycket pengar när den gick sönder)och, som skulle va sååå himla bra o täcka i stort sett det mesta... nu gick knappen till handbromsen sönder efter lite mer än 1 månad .., men detta gick INTE under försäkringen så då fick vi pynta 2200:- !!!
  Känns sådär.., eller ärligt -riktigt dåligt då vi inte hade haft bilen särskilt länge .. hade vi lika gärna kunnat besvara oss den försäkringen - o kändes väldigt mäkrkligt att en bil redan kommer med defekter( jo jag vet den har några år på nacken .., ) så jag känner mig lite lurad , vände mig till en bilfirma istället för privat för att slippa sånt här . Så tyvärr kommer vi nog inte handla hos er igen / Jeanette Swartling-Riis Läs mer
  2018-10-19 Riddermark Bil svarar Ulf Göran R
  Hej Jeanette!

  Vad tråkigt att du haft otur med de bilar ni köpt.
  Garantin (ej försäkringen) ni köpt täcker väldigt många delar. Därför är den också populär även bland våra egna anställda som trots allt har väldigt bra priser på reparations- och verkstadsarbeten.
  I de garantivillkor som skickas hem till er kan man enkelt läsa om vad som inkluderas av den garantin. Knappar, estetiska brister och elektroniska fel är exempel på sådant som garantivillkoren oftast inte täcker (beroende på hur gammal bil man köpt). Men att ha en garanti som täcker växellåda, motor, AC, ABS, Drivaxlar, Generatorer, Airbags etc. är oftast väldigt lönt.

  Tyvärr är det svårt att hitta begagnade och defektfria bilar oavsett om man köper dem hos en bilfirma eller privatpersoner. Vi hade naturligtvis sluppit defekter helt eftersom det gett oss nöjdare kunder, varav vi också testar bilarna noggrant innan de läggs ut för försäljning. Även köparna brukar testa bilarna grundligt och både provköra en längre tur och syna skicket så att alla ev. brister i bästa fall hinner upptäckas och lagas innan den levereras.

  Vi hoppas att ni framöver har lite mer tur med er bil och får många trevliga och problemfria mil bakom ratten .

  Trevlig helg. Riddermark Bil.
  Gilla  
  gillar detta
 • Mattias A skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Kia som inte var servad. Hade inte jag själv varit uppmärksam och påpekat detta hade jag köpt bilen utan service med förlorad nybilsgaranti som följd. Nu servade de bilen samma dag för att lösa problemet vilket var bra. Men det gav ändå väldigt dålig känsla att de inte har koll på sånt. Man har nog mycket att tänka på som bilköpare och en av anledningarna till att köpa på bilfirma istället för privat är ju för att slippa tänka på allt och att det ska vara ordning och reda. Räkna inte med det hos Riddermark. Vidare påpekade jag att bilen var smutsig invändigt och att varningslampan för däcktryck lyste. De sade att de skulle tvätta den och att jag bara skulle resetta däcktrycksindikatorn. Jag litade på det så klart men var ändå tvungen att lämna in bilen på invändig tvätt för 1500kr. När jag åkte in till Kia om varningslampan visade det sig att fälgarna som sitter på bilen saknar stöd för däcktrycksindikering. Såna fälgar kostar över 5000kr. Där kände jag mig faktiskt direkt lurad. Att deras invändiga tvätt var dåligt gjord var väl en sak, men att säga att indikatorn för däcktryck ”bara behöver resettas” var rena rama lurendrejeriet. Så fort det blev mörkt första kvällen med bilen upptäckte jag ytterligare ett fel. Ledlisten på vänster framlyse håller på och blinkar. Det går som tur var på nybilsgarantin (som jag som tur är har tack vare att jag var uppmärksam själv på service). Annars hade det kostat ca 7000kr att byta lampinsats. Upptäckte dessutom att dörrlisten på passagerardörren fram var lös efter någon dag. Kostar 500kr att byta. När jag kontaktade Riddermark om alla dessa fel hade jag förväntat mig att de direkt skulle erbjuda sig att åtgärda felen eftersom de säljer sina bilar med ett par månaders garanti men de ville att jag skulle ta det med Kia och försöka få allt på garanti. Det gjorde att jag tröttnade på dem. Besviken tänkte jag att jag får ta allt själv. Så nu har jag tvättat bilen för 1500kr och fixat dörrlist för 500kr. Jag åker fortfarande runt med varningslampan för däcktryck lysande eftersom jag inte vill lägga 5000kr på nya fälgar. Lampan går som tur var på garantin. Jag blev heller inte upplyst om att Santander Bank som de tecknar sina billån hos tar 45kr/mån i aviavgift även fast man anmält autogiro. Avgiften går inte att bli av med och höjde i praktiken min faktiska kostnad för lånet från ca 3% till ca 6%. Inte så bra då! Inte bilfirmans fel, men de kunde ju ha berättat det. Sammantaget infriade Riddermark mina förväntningar på bilfirmor och bilförsäljare - de går inte att lita på och ställer inte upp när de borde. Läs mer
  2018-10-30 Riddermark Bil svarar Mattias A
  Hej Mattias!

  Vi har försökt kontakta dig, utan resultat.
  Det var vår försäljare som upptäckte bristen med service och erbjöd en service för att upprätthålla nybilsgarantin. Bilen hade egentligen inget servicebehov rent maskinellt.

  Eftersom däcktrycksindikatorn ibland kan lysa p.g.a. halt väglag eller nya däck är första lösningen alltid att nollställa dem för att se om lösningen kan vara så enkel.
  Därför gjorde vi detta på plats och lamporna slocknade varav problemet verkade löst.
  Dock började de lysa igen när du kört bilen ett tag vilket bevisar att felet är något annat.
  Vi har som sagt försökt att nå dig gällande detta ärende för att se hur vi kan vara till hjälp.

  Tyvärr är den blinkande led-listen ett vanligt fabrikationsfel på din bilmodell. Därav bekostas också reparationen av Kia. Vi förstår att det kan kännas komplicerat att lämna in sin bil på verkstad, men gläds precis som du åt att Kia tagit sitt ansvar gällande dessa fel.

  Den gummilist som sitter löst på ena passagerardörren är tyvärr ingen garantiåtgärd.
  Vi uppmanar alltid köparna att noggrant gå igenom den bil man är intresserad av för att på bästa sätt hitta eventuella brister och kunna lösa dessa frågor på plats i butiken innan bilen levereras.

  Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med den service du fått och att vi inte kunnat uppnå de förväntningar du haft på oss och ditt bilköp.
  Förhoppningsvis får vi tag i dig så att vi kan hjälpa dig vidare i däcktrycks-ärendet.

  Väl mött, Riddermark Bil
  2018-11-07 Mattias A svarar Riddermark Bil
  Hej
  Efter mitt omdöme här har jag blivit kontaktad av Riddermark och de har erbjudit sig att betala för att fixa däcktryckssensorerna. Det gjorde mig helt klart positivt överraskad. Nu känns mitt bilköp mycket bättre. Jag kan hålla med om att jag borde ha kontrollerat och upptäckt dörrlisten så jag tar på mig det. Dessutom borde jag ha sett stenskottet så jag tar på mig det med. Ledlisten har nu fixats genom nybilsgarantin och efter att ha upptäckt att backsensorerna är trasiga så kommer det som tur är fixas på nybilsgarantin det med. Det som återstår är då däcktrycksindikatorn och när nu Riddermark erbjudit sig att stå för att fixa det så känns det sammantaget som en bra affär.
  Med vänlig hälsning
  Mattias
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Mattias A
  Mattias A skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Kia som inte var servad. Hade inte jag själv varit uppmärksam och påpekat detta hade jag köpt bilen utan service med förlorad nybilsgaranti som följd. Nu servade de bilen samma dag för att lösa problemet vilket var bra. Men det gav ändå väldigt dålig känsla att de inte har koll på sånt. Man har nog mycket att tänka på som bilköpare och en av anledningarna till att köpa på bilfirma istället för privat är ju för att slippa tänka på allt och att det ska vara ordning och reda. Räkna inte med det hos Riddermark. Vidare påpekade jag att bilen var smutsig invändigt och att varningslampan för däcktryck lyste. De sade att de skulle tvätta den och att jag bara skulle resetta däcktrycksindikatorn. Jag litade på det så klart men var ändå tvungen att lämna in bilen på invändig tvätt för 1500kr. När jag åkte in till Kia om varningslampan visade det sig att fälgarna som sitter på bilen saknar stöd för däcktrycksindikering. Såna fälgar kostar över 5000kr. Där kände jag mig faktiskt direkt lurad. Att deras invändiga tvätt var dåligt gjord var väl en sak, men att säga att indikatorn för däcktryck ”bara behöver resettas” var rena rama lurendrejeriet. Så fort det blev mörkt första kvällen med bilen upptäckte jag ytterligare ett fel. Ledlisten på vänster framlyse håller på och blinkar. Det går som tur var på nybilsgarantin (som jag som tur är har tack vare att jag var uppmärksam själv på service). Annars hade det kostat ca 7000kr att byta lampinsats. Upptäckte dessutom att dörrlisten på passagerardörren fram var lös efter någon dag. Kostar 500kr att byta. När jag kontaktade Riddermark om alla dessa fel hade jag förväntat mig att de direkt skulle erbjuda sig att åtgärda felen eftersom de säljer sina bilar med ett par månaders garanti men de ville att jag skulle ta det med Kia och försöka få allt på garanti. Det gjorde att jag tröttnade på dem. Besviken tänkte jag att jag får ta allt själv. Så nu har jag tvättat bilen för 1500kr och fixat dörrlist för 500kr. Jag åker fortfarande runt med varningslampan för däcktryck lysande eftersom jag inte vill lägga 5000kr på nya fälgar. Lampan gåt som tur var på garantin. Sammantaget infriade Riddermark mina förväntningar på bilfirmor och filförsäljare - de går inte att lita på och ställer inte upp när de borde. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Adem H skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte bil. Detgick bra personal var jättesnäl och hjläpt mycket efteråt när vi ringde om hjälp. Läs mer
  2018-10-19 Riddermark Bil svarar Adem H
  Hej Adem, tack för att du tog dig tid att recensera oss.
  Vi gläds åt att du är nöjd med ditt bilköp och den service du fått av oss även efter att du hämtat bilen.
  Tveka inte på att höra av dig om du har några vidare funderingar.

  Trevlig helg!
  Mvh Riddermark Bil
  Gilla  
  Riddermark Bil Slagsta S gillar detta
 • Dzemailj K skrev om Riddermark Bil Täby
  Mycket bra bemötande,.
  Bra service,
  Löser problem Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Carl-johan J skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Subaru outback. Då säljaren stressande köpet. "Snabbköp för bilköp" han jag inte se efter. Men reservhjul och tillbehören var bortplockade. Vid provkörningen var det ingen diesel i vågade inte köra mer än någon kilometer. Läs mer
  2018-10-30 Riddermark Bil svarar Carl-johan J
  Hej Carl-Johan!
  Tack för din recension.

  Reservhjul finns sällan i bilarna redan då de är nya. Denna förändring kom ungefär samtidigt som punkterings-sprayen kom på marknaden och eftersom reservdäck är både tunga och dyra är det många bilmärken som valt att helt enkelt exkludera dem.

  Gällande bränsle får vi av försäkringsskäl inte ha för många liter i våra bilar. Det skall dock alltid räcka till en ordentligt provkörning varav det är viktigt att man säger till om man känner att provkörningen inte blev tillräcklig p.g.a. oro för bränslestopp.

  Vi hoppas att du är nöjd med bilen i övrigt. Och att du kontaktar oss om du har några frågor eller funderingar.

  Väl mött, Riddermark Bil
  Gilla  
  gillar detta
 • Carmen T skrev om Riddermark Bil Täby
  Säljer sönder bilar, lurar folk och är otrevliga. Skulle aldrig rekommendera till någon. Läs mer
  2018-10-30 Riddermark Bil svarar Carmen T
  Hej Carmen,

  Vi beklagar att du haft sådan otur med din bil.
  Den har varit inne på verkstad på vår bekostnad flera gånger då vi försöker vara till hjälp.
  Självklart har vi inte varit varse om dessa fel vid bilens leveranstillfälle eftersom det blivit mycket billigare för oss att laga alla dessa fel innan bilen sålts till kund.

  Vi gör vad vi kan för att hjälpa dig. Och följer alltid rekommendationerna för hur dessa ärenden skall skötas.

  Väl mött, Riddermark Bil
  Gilla  
  gillar detta
 • Karin S skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte beg. Bil inkl vinterdäck. Bra service, snabb hantering o bra att få däcken till den ort för jag bodde samt skifte. Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Tomas R skrev om Riddermark Bil Täby
  Proffsig personal i Dimitri som var både snabb på att återkoppla vid frågor och bra på att bemöta våra önskemål.

  Så 5:an är till Dimitri, övrig personal var däremot inte speciellt engagerade när jag var inne första gången och tittade på den bil jag i slutändan köpte. Läs mer
  2018-11-02 Riddermark Bil svarar Tomas R
  Hej Tomas!

  Tack för en ärlig recension. Kul att du är nöjd med den service du fått av Dmitri.
  Varmt välkommen åter, och kör försiktigt.

  Mvh Riddermark Bil
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Salam A
  Salam A skrev om Riddermark Bil Täby
  Inte så nöjd. Mycket saker borde förbättras och ni borde vara ärliga mot era kunder. Läs mer
  2018-11-02 Riddermark Bil svarar Salam A
  Hej Salam!

  Tack för din recension. Vi vet att ditt missnöje grundar sig i att du fått en annan månadskostnad än du önskat. Dock har du fått granska den nya månadskostnaden tydligt innan du signerat ditt köpeavtal.
  Vi beklagar om du upplevt att detta på något sätt varit otydligt. Tveka inte på att höra av dig till din försäljare om du har några frågor.

  Mvh Riddermark Bil
  Gilla  
  gillar detta
 • Abdon D skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte bil. Bra service på plats och lätt att kontakta för uppföljning. Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Malin B skrev om Riddermark Bil Täby
  Vi köpte en Fiat 500 sport. Säljaren var trevlig och kunnig Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Fredrik L skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en bil utav Jonas Sjö.
  Är supernöjd med allt!
  Kan varmt rekommendera han!

  Med vänlig hälsning,
  Fredrik Audi A5 Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Mikael L skrev om Riddermark Bil Täby
  Mycket bra upplevelse. Hanteringen av upptäckta fel efter försäljning exemplariskt, inga problem med att de inte skulle stå för den räkningen. Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Bengt H skrev om Riddermark Bil Täby
  Dålig kommunikation
  Skickar inte det som avtalas
  Köpte extra vinterhjul som inte håller luften, ngn av dom.
  Skulle byta backkamera snabbt.
  Ingen hörde av sig, Uselt Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Autorouth A skrev om Riddermark Bil Täby
  👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Naweed T
  Naweed T skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag köpte en Audi A6. Företag var väldigt snäll och gjorde sitt bäst för att jag ska kunna få en rätt pris. Anledning till 4 stjärnor är att AC fungerade inte, men förutom det allting var utmärkt. Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Benny S skrev om Riddermark Bil Täby
  Inget svar när bilen pajade efter 2veckor Läs mer
  2018-11-02 Riddermark Bil svarar Benny S
  Hej Benny!

  Vi hittar inte dig i våt kundregister. Kan det vara så att bilen står på någon annan?
  Om du fortfarande inte fått svar, vänligen maila till info@riddermarkbil.se så hjälper vi dig direkt.

  Mvh Riddermark Bil
  Gilla  
  gillar detta
 • Meit N skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en beg Kia
  Trevlig säljare. När vi åkte såg vi att ena däcket såg konstigt ut enl säljaren behövde vi fylls på luft. Tyvärr visade det dig att det var punktering som vi vi fixa trist
  Skydd för bagage saknades skulle fixas detta har fortfarande inte fixats nu har vi fixat det själva. Köpte bilen i början av juni dessa två händelser tycker jag de skött dåligt har inte orkat ringa och be om ersättning men der borde jag kanske göra. Annars nöjde med bilen Läs mer
  2018-10-30 Riddermark Bil svarar Meit N
  Hej Meit!

  Tack för din recension.
  Denna typen av ärenden är väldigt viktiga att informera sin försäljare om så att vi får en möjlighet att hjälpa till. Tyvärr är det alltid svårt för oss att få reda på dessa typer av fel flera månader efter köpet eftersom inga garantier finns kvar.

  Det gläder oss att ni är nöjda med bilen trots ovanstående brister.
  Kör försiktigt och varmt välkomna åter!

  Mvh Riddermark Bil
  Gilla  
  gillar detta
 • Björn H skrev om Riddermark Bil Täby
  Blev trevligt bemött av bra försäljare Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil gillar detta
 • Bjarne D
  Bjarne D skrev om Riddermark Bil Täby
  Bästa stället, Dimtry har varit toppen😊 Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Linefeed Ab L skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag köpte en begagnad Mitsubishi Outlander PHEV av Riddermark bil i Arninge. Jag blev väl bemött och både provkörning och själva köpet gick väldigt smidigt. Riddermark erbjöd bra kringtjänster som däckhotell och försäkring, vilka jag också nyttjade. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Björn D skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Volvo V60 och besökte flera av era försäljningsställen. Blev alltid bemött med artighet och intresse. Det hela slutade i en bra affär där bägge parter blev nöjda. Mvh Björn Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Torbjörn F skrev om Riddermark Bil Täby
  Bra bemötande till avhämtning av bilen. . Upptäckte fel på bilen vid lev. Hade inte kört en meter när jag upptäckte felet. Sökaren tyckte det var för dyrt att åtgärda och blev tråkigt bemött Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Gissell G
  Gissell G skrev om Riddermark Bil Täby
  Otroligt bra och genuin bilsäljare (Jonathan) med kundens belåtenhet i fokus!! Fantastisk duktig och kunnig säljare som svarade oss oavsett dag och tid, aldrig haft bättre återkoppling!!
  Kan verkligen rekommendera!! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Jopie P skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag har köpt en bil 6 år gammal men efter 7 veckor var den sönder och måste jag köpa en nya motor och en nytt avgassystem och riddermark betalar så lite tillbaka det kostar mig 30000 kr. och jag tänkte att det var en bra företag och bil riddermark är jättedåligt företag, jag köpa aldrig mer till de. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Öie W skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en beg Citroen o blev väl bemött. Visade sig sedan att den sålts med vinterdäck mitt i sommaren o efter en hel del tjafs byttes slutligen däcken mot sommardäck.
  Onödigt med tjafset! Borde bytts direkt! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Victor N skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag köpte min bil på riddemarkbil i Täby.
  På ett mycket bra och proffsigt sätt köpte jag min första bil hos företaget. Säljaren Joakim gjorde att det blev en ännu bättre affär då han var lugn och metodisk i hur han arbetade och detta gjorde mig även lugn! Har ännu inte haft några problem med bilen så känner mig super nöjd! Tack till riddemark! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Anneli M skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpt bil.
  Kände mig oärligt bemött.
  Hade förväntningar att ett etablerat stort bilförsäljningsbolag skulle klara av en bilförsäljning mycket bättre.
  Bilen inte i det skick som utlovats, åtgärder utlovades, åtgärderna inte utförda enligt ök. Försenade leverans vid lovade tidpunkt. Säljare slirar på sanningar. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Raed A skrev om Riddermark Bil Täby
  Annonsen stämmer inte med verkligheten. Tyvärr missnöjd Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Björn-henrik A skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en toyota Auris. Bra bemötande. Allt som allt nöjd med affären. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Camilla O skrev om Riddermark Bil Täby
  Så himla dåligt bemötande. Jag avråder alla från att gå till något av Riddemarks ställen. Otrevligt och oproffsigt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Anders M skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag är nöjd med mitt bilköp hos Riddermarks Bil. Affären var smidig och jag upplevde att försäljaren var trevlig och ärlig. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Danish M skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag har 2 gånger köpt bil av er för 170 000 varje gång. Båda gångerna har jag blivit lovad saker som i slutändan visat sig vara felaktiga. Nybesiktade bilar har visat sig vara obesiktade, nyservade bilar har visat sig vara oservade. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Jonathan H skrev om Riddermark Bil Täby
  Snabb och smidig bilaffär.
  Klart nöjd med servicen. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Karl Erik W skrev om Riddermark Bil Täby
  Nissan X-TRAIL. Mycket bra bemötande. Bilen var i mycket bra skick och det var vad försäljaren informerade mig om. Allt fingerade bra förutom vinterdäcken som ingick i affären, dessa fick jag ringa om och stöta på ett flertal ggr. I övrigt är jag förnöjd med det mesta. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Göran B skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Peugeot Partner. Bilen är bra och köpet gick helt okej men uppföljning på en fråga jag ställde till försäljaren uteblev helt och då pratade han så väl om den garantin jag fick på en månad istället för tre månader som dom flesta har. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Markenbjörk Invest Ab skrev om Riddermark Bil Täby
  Jonathan G 4 president!
  Trevlig och kunnig säljare! Köper gärna flera bilar där! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Lars Vidar F skrev om Riddermark Bil Täby
  Volvo V40
  Bra bemötande och en engagerad säljare.
  Företaget levde mycket väl upp till mina förväntningar
  Mycket nöjd och jag kan rekommendera er till andra. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Bianca V skrev om Riddermark Bil Täby
  Mycket bra och trevligt bemötande. Det var nog det enklaste bilköp jag gjort. Läs mer
  Gilla  
  Riddermark Bil Slagsta S gillar detta
 • Erik Gunnar J skrev om Riddermark Bil Täby
  Väl bemött, men extrainköp som vinterdäck blev kanske förhastat. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Kia V
  Kia V skrev om Riddermark Bil Täby
  VARNING! De är inte ens värda ett i betyg. Vilket hemskt ställe! Jag har aldrig blivit så illa behandlad. Vi åkte 20 mil och de hade sålt bilen när vi kom fram. De hade lovat hålla bilen och ringa oss om de hade annan spekulant. Och vägrade sen prata med oss när vi väl kom fram. Så oprofessionellt. Dessutom extremt dryga och okunniga försäljare. Gå inte dit! Läs mer
  gillar detta
 • Michael D skrev om Riddermark Bil Täby
  Fortfarande ingen återkoppling.
  Robert, hör av dig så vi kan få detta överstökat. Otroligt tragiskt att du inte återkommit. Förstår verkligen inte vad det du drar ut på. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Fredric N skrev om Riddermark Bil Täby
  Bra service! 😃😃😃😃😊😊😊😊😊😀😊😊😀😀😊😀😀😀 Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Ingemar J
  Ingemar J skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpt en bil av Riddemarks i Arninge. Pontus är en mycket trevlig försäljare. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Ibrahim T skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag köpte en fin Mercedes-Benz den var nästan ny skick.... det gick smidigt att hämta direkt .... efter 2 månader är jag nöjd med den :)
  Tack för alla trevliga personalen. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Farid L skrev om Riddermark Bil Täby
  Jag köpte bil och säljaren var bra jag tycker att riddermark ska besikta deras bilar betre Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Jessica K
  Jessica K skrev om Riddermark Bil Täby
  Köpte en Volvo Xc 70 årsmodell 2015.
  Mycket nöjd med bilen och Riddermark dock ett stort minus för att säljaren sa att bilen hade Volvo on call och pratade om hur Voc funkar, kostar osv
  Visade sig sedan på Bilia att bilen inte alls hade Voc! Besviken på den missen annars nöjd. Har inte kontaktat Riddermark angående det än. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Måttbandsvägen 3a, 187 11 Täby
Kategorier