Alla kategorier Restaurang Stockholms län Stockholm Södermalm Rstaurang Nyagatan

Rstaurang Nyagatan

skånegatan 84, 116 37 Sthlm — Visa karta

3.4 i betyg av 5 rekommendationer
 

Läs vad 5 kunder tycker om Rstaurang Nyagatan

 • Maria Y
  Maria Y skrev om Rstaurang Nyagatan
  Det var det värsta restaurangbesök jag varit med om någonsin och jag jobbar själv med ekologisk mat. Blev lovad bord om 15 min och fick menyerna för att bestämma oss. Vi valde en förrätt och beställde in vinet som rekommenderades till det.

  Inget bord blev ledig och när "vårt" bord blev ledigt fick ett par tyska turister som precis kommit in det. Vi fick bord efter en och en halv timma. Vinet vi skulle ha till förrätten var då ljummet.

  Efter en timma bad vi att få beställa för att kunde börja äta direkt när vi satte oss. Vi fick då meddelandet att den förrätt, svampmacka, som vi valt var slut. Alternativen var patéer och råbiff. Vi berättade att vi skulle äta trerätters redan när vi kom och att vi ville ha vinet till just den förrätten.

  När vi väl fick bord kom vår rätt in. Anka som var grå och genomstekt. Hård som en gummiboll. Portvinssåsen var utspädd sky med maizena och en skvätt vin som smakade färgat vatten. Helt smaklös rätt och ankan smakade så mycket fågel att det var tydligt att den inte var nylagad utan uppvärmd sedan gårdagen.

  De lämnade maten på bordet utan att fråga om vi ville dricka något till. Visst, de hade ställt en flaska vatten på bordet men när ingen kom så fick vi själva gå till baren och beställa vårt vin.

  Innan maten kom in bjöd de på en smörgås med stuvad svamp som de rört ihop som kompensation för att de strulat bort vår förrätt. Den mest bisarra svampstuvning jag ätit som var syrlig och förutom svamp även innehöll blomkål och dill.

  Eftersom jag arbetar med ekologisk mat var jag intresserad av att hitta en restaurang med ekologiska råvaror. På Bookatable kan man läsa att de endast använder sig av ekologiska och närproducerade råvaror och anpassar menyn efter säsong.

  Nu såg jag inte in i köket med mjölken till kaffet var inte KRAV och verkligen inte citroner, lime och äpplen som låg och glänste giftigt i en skål vid baren till drinkar. Läs mer
  gillar detta
 • Jonas Ö
  Jonas Ö skrev om Rstaurang Nyagatan
  Bokade bord och fick ett vänligt bemötande över telefon. Väl på plats var personalen serviceinriktad, flexibel och hjälpsam. Lagom stor meny, gott käk och trevlig stämning. Något minus för väntetiden på käk men det var det värt. Lätt värt ett besök! Läs mer
  gillar detta
 • Sine L
  Sine L skrev om Rstaurang Nyagatan
  Väldigt god mat med bra råvaror till bra pris. Goda drinkar och lite annorlunda ölsorter. personalen är trevlig och lokalen mysig. Men.. jag har lyckats hamna i rummet längst in de gånger jag varit där och blir ljudnivån väldigt hög så det är omöjligt att föra en normal konversation. Läs mer
  gillar detta
 • Jacob K
  Jacob K skrev om Rstaurang Nyagatan
  Mycket prisvärd mat! Väldigt goda drinkar!
  Vi va två personer som åt en trerätters med tillhörande vin, notan gick på knappa tusenlappen. Läs mer
  gillar detta
 • Atilio V
  Atilio V skrev om Rstaurang Nyagatan
  gillar detta

Bästa restaurangerna i Stockholm:

4.2 i betyg av 4184 omdömen
Josefine S Josefine S tycker:
“Trevlig personal men inte så i...” Läs mer
4.3 i betyg av 3986 omdömen
4.2 i betyg av 1652 omdömen
4.6 i betyg av 2062 omdömen
4.0 i betyg av 2152 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 572 rekommendationer
Nybrogatan 42, 11440, Stockholm
Kategorier