Riktigt dåligt skulle fixa balayage, men fick håret förstört för 1700 kr, då de lade till extra kostader för nyansering i slutet vilket jag inte visste om. Fick inte reklamera och inte en spänn tillbaka. Dessutom tog det 1 månad innan jag fick svar. Otrevlig personal, hade bokat en tjej, men fick istället en kille som hade noll frisör utbildning som blekte sönder mitt hår.
Salong Baresso
13 omdömen om Salong Baresso
hög professionalism men också empati in i relationer med kunden. Tack Sofie!👍🙏
Bokade en tid med frisör Luci, tog ledigt från jobbet. Kom tills salongen och väntade... och väntade... 30 min efter min bokade tid kommer Luci fram till mig och säger att det kommer dröja ytterligare 10-15min... ursäkten? Han hade fått en walk-in!! ? Så dåligt, detta kostade mig både i förlorad tid och humör. Jag kan inte rekommendera nämnda frisör eftersom han uppenbarligen skiter i sina kunder. Däremot finns andra bra frisörer på salongen.
I am very happy with my new cut, thank you Nina! Very kind and professional. Will come here again!
Från första sekund var Edda uppmärksam och lyhörd inför vad jag önskade och var otroligt pedagogisk när hon förklarade vad för typ av frisyr som skulle kunna funka bäst för mig, samt hur jag bäst kan ta hand om mitt hår för att hålla det så vackert som hon gjorde det. Gick hem med Creative Headz egna "Nourish me" leave-in som jag absolut älskar och Kerastase Gloss absolut som jag så länge tänkt att jag borde testa. Helt enkelt en fantastisk upplevelse för en tidigare frisör-skraj kund!
Jätte bra Service och grymt duktig frisör som fixade perfekta klippningen för jul och nyår! Fräsh salong med väldigt hög standard....
Grymt bra service samt bra priser för herr + skägg klippning. Rekommenderar dem varmt.
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
The short story: I have been to Salong Baresso twice, and I can honestly say that the staff there are very friendly and take care of customers well. But with that said, I will never, ever get my hair done there again. To understand why, look at the picture (collages) I uploaded. The long story: I booked an appointment at Salong Baresso to get balayage, showing the picture below. I got my hair done with Nina, who was very friendly and kind. The whole process took 4.5 hours. When Nina fished, my hair didn't look...
Fick kortare hår än jag ville, väldigt ojämn klippning så jag fick rätta till det själv när jag kom hem. Fläckar i håret efter färgningen och färgen blev inte alls som jag ville ha det trots jag pratade med frisören länge innan
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret inte blir slitet. Dessutom är han trevlig och väldigt behaglig. Skulle aldrig gå till någon annan sedan jag hittade honom.
Nya salong Baresso, jätte fräscht och bra service ! sjukt nöjd med min keratinbehandling och klippning! Tibi bästa frisören......
Salongen har fått sig ett ordentligt lyft ! såg reportage i sköna Södermalm och testade måste säga att man blev mäktigt imponerad av service och duktig barberare som gav mig en grym fade, skägg trim samt trådning. Återkommer!
Blev endast klippning denna gång, men supernöjd som alltid.
Såg repotage i tidningen och testade, vilket lyft salongen har fått . Frächst och duktiga frisörer, är jätte nöjd med klippning och fantastik service.. rekomenderar salong baresso på södermalm
jag va och klippte lugg för första gången och det vart jättebra! Färgade även utväxten av håret. Trevligt bemötande.
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!
Idag hade jag en bokad tid och det började annat än bra, hon som skulle toppa mitt skulder långa hår ville börja utan att tvätta det, jag fick själv be om det och hon startade utan att ens ha en handduk tillhanda. Då hon var klar så gick hon iväg för att hämta en men passade då även på att stanna upp för att prata med en annan kund medan jag satt tillbaka lutad i en ganska obekväm ställning. Under själva klippningen så stod hon och tittade sig runt omkring och tappade fokus på vad hon gjorde. Hon frågade i första skedet...
Kommer inte gå tillbaka. Okunnig, tramsig personal. Som inte kunde uttrycka sig verbalt. Skrikande barn under hela vistelsen. Ingen styling av håret, knappt någon skillnad innan och efter besöket. Bortkastade pengar!
Väldigt trevligt bemötande och väl utförd klippning!