Flyttstädningen av min etta fick igenom helt utan anmärkning. Fakturan var på precis det belopp jag hade fått i offerten. Jag har ingen anledning att vara annat än nöjd!
Serviceföretaget Pedanten AB
Pedanten startades 1987 av Tony Rosengren och har sedan dess vuxit med en stabil och trogen kundkrets. Vi fokuserar på hög servicenivå, kvalitet och långsiktiga relationer – många kunder har varit med från start. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med garanti på utfört arbete för din trygghet. Sekretess gäller i alla samarbeten....
19 omdömen om Serviceföretaget Pedanten AB
Alltid vänligt bemött och de nådde upp till mina förväntningar och mer därtill👌🏻👏🏻 Köpte storstädning med allt vad det innebär, supernöjd😊
Väldigt trevlig och kompetent personal! Överträffade mina förväntningar.
Väldigt trevliga, proffsiga och bra på det de gör. Min hyresvärd förklarade att de inte ens behöver kontrollera flyttstädningen, när de fick höra att jag valt Pedanten. Så de verkar ha byggt upp ett stort förtroende i stan, vilket jag också förstår. Är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera dem.
Höghöjdsstädning som utförts med ett utmärkt resultat. Fint kundbemötande,är mycket nöjd.
Jag var nöjd med städningen och kontakten med företaget.
Toppenbra service och leverans av vår beställning! De löste vår flyttstädning på överenskommen tid och det var superfint genomfört. Allt kändes rent och fräscht efter städningen trots att huset är gammalt och var ganska sunkigt. Fönsterputsen blev jättebra, trots lite krångel med spröjs som skulle skruvas av/på. Vi är supernöjda!
Pedanten utförde den tjänst (flyttstädning)som var beställd helt perfekt.
Mer än nöjd, toppenbra, allt bra från första kontakt och hela flödet!
Mycket bra entreprenör att jobba med. Aldrig några klagomål till beställare efter flyttstäd mm.
Levererade ett fantastiskt resultat. Är mer än nöjd!
Tack för att du tog dig tid att svara.
Alltid lika trevligt bemött och det finns alltid en möjlighet att byta tid om jag skulle behöva Det är rent o fint hemma när de varit på plats
Tack Ulrika för att du tog dig tid att svara. Mvh Eddie Rosengren
De gör ett bra städjobb. Bra om de följde upp någon gång per år för att stämma av hur vi tycker att det fungerar.
Hej. Tack för din info. Ska ta till oss detta! Mvh Eddie
Pedantens personal är noggranna, glada och duktiga. Kommer alltid när vi behöver extra hjälp.
Tack för att ni tog er tid att svara! Uppskattas! Mvh Eddie Rosengren
VÄLDIGT TREVLIGT BEMÖTANDE FRÅN DE ANSTÄLLDA!
Tack för att ni tog er tid att svara. Mvh Eddie Rosengren
Mucket bra hemstädning, reevlig personal och bea kommunikation! rekommenderas!
Tack Patrik för att du tog dig tid att svara. Mvh Eddie Rosengren
Pålitliga och alltid bra resultat
Tack för att du tog dig tid att svara! Mvh Eddie Rosengren
Lätt att göra med och levererar bra resultat , kan varm rekomendera detta företag
Tack för att du tog dig tid att svara och för rekommendationen. Mvh Eddie Rosengren
Pedanten levererar alltid de dom lovar, vi är supernöjda med deras leverans och service. Snyggt och rent helt enkelt! Vi kan varmt rekommendera Pedanten till andra företag.
Tack så hemskt mycket för dina fina ord. Vårt mål är att alltid leverera det bästa. Skulle vi någon gång missa något så har vi alltid 100 % garanti på jobbet. Tack för att du tog dig tid att svara. Mvh Eddie Rosengren