Städservicegruppen i Skåne
Städservicegruppen erbjuder tjänster inom städning för att avlasta dig så att du som privatkund får mer över till annat, och du som företagskund vet att din arbetsplats är fint underhållen.
Vår affärsidé är enkel. Vi vill ha en ärlig och nära relation till våra kunder och erbjuda en avlastning i vardagen. Kvalitet, trygghet och hög service är våra ledord.
Vår vision är att du ska ha mer tid över till att driva din verksamhet, familjen, hobby eller andra saker som du känner att du vill hinna med.
Utmärkelser
58 omdömen om Städservicegruppen i Skåne
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Mycket trevliga och bra utfört arbete.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Köpte flyttstädning. Bra bemötande, god kommunikation. Var inte på plats och kunde inte bedöma själva städningen men den nya lägenhetsinnehavaren har inte klagat.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Lätta att kommunicera med och gjorde ett utmärkt jobb!
Beställde inflyttnings/nybyggnadsstäd.
Trevligt bemötande och vi är verkligen jätte nöjda med städningen. Känns fräscht lång tid efter. 👍 .
Mycket nöjda och kommer garanterat att använda oss av företaget igen. -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Jättefint städat. De är vänliga och gör ett bra jobb
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Använt de till storstädning av huset. Nöjd med resultatet och hur smidigt det gick från bokning till utförande.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Har löpande städning och det känns skönt varje gång jag kommer hem när det är rent och luktar städat!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Anlitat vid flera olika tillfällen och det har alltid varit bra. Kan varmt rekommenderas.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Vi kör på återkommande städ och är hittills väldigt nöjda med städningen. Väldigt trevligt bemötande, flexibla, lösningsorienterade och lyhörda. Rekommenderas varmt!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Hade Flyttstädning. Rekommenderar starkt.
Bra kommunikation genom hela processen fram till och med städdagen, fick svar på alla frågor samma dag.
Städningen gick snabbt och smidigt.
Kommer använda tjänsten igen vid nästa flytt. -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Har beställt både flyttstädning och Byggstädningen och det fungerade utmärkt 😃 tack för den grymma servicen
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Beställde storstädning av vår lägenhet och vi är mycket nöjda med servicen. De var punktliga och gjorde en väldigt bra städning.
Flyttstädning.
Jag är mycket nöjd med service, bemötande och resultatet. Smidigt och prisvärt! -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Vi har bara haft Städservicegruppen till att städa hos oss två gånger än så länge, men är så här långt väldigt nöjda. Inlyssnade på våra synpunkter och snabba i sin återkoppling.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Köpte återkommande städ. Det blir rent och fint. Inget att klaga på.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Vi är otroligt nöjda, och vårt hem har nog aldrig varit så här rent. Fantastiskt att få så duktig och professionell service hemma.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Anlitade för flyttstädning av hus och förråd, oerhört nöjd! Där har nog aldrig varit så rent, vitvarorna såg som nya ut. Kan varmt rekommendera, kommer anlitas igen!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Jag hade storstädning här hemma och blev väldigt nöjd med resultatet.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Supernöjd med flytt städen. Kommer definitivt gå via er igen!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Anlitade detta företaget för hemstäd och resultatet var helt fantastiskt. Bokningen skedde smidigt och fick en tid snabbt. Arbetet i sig tog inte mer än några timmar men resultatet var bättre än när jag köpte bostaden. Helt fantastiskt bra service, kommer definitivt rekommendera vidare och använda själv igen!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Mycket väl utförd flyttstädning utan någonting alls att anmärka på. God kommunikation och service hela vägen. Kommer definitivt att rekommendera dem vidare.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Vi har abonnemang på hemstädning varannan vecka och vi är alltid lika nöjda med resultatet. Kommunikationen med företaget är enkel, snabb och med alltid lika god service.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
De gjorde allt och lite till under flyttstädningen av gamla hemmet. Vid inspektion av lägenhet blev det bara vitsord och positivt undrande över vilka som hade städat så här bra.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Jättebra städat av två trevliga tjejer!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Vi kör städning varje vecka och är supernöjda!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Köpte hemstädning och kan inte vara mer än super nöjd!
Det är svårt i vardagen när man jobbar och tack vare Städservicegruppen ser mitt hem mycket bättre och finare ut.
De städar verkligen allt, finns inget i lägenheten som såg smutsigt ut!
Kommer defininitivt fortsätta använda städservicegruppen, fast dem är lite dyrare så har dem bra löner och bra villkor till sina anställda vilket gör att det känns bra att betala lite mer! Men så grymt jobb dem gör! Verkligen stort tack!Hej Adam! Tack så mycket för ditt omdöme! Vi vill underlätta för våra kunder i deras vardag så det är jättekul att vi kan göra det för dig!
Städservicegruppen i Skåne
Priset är alltid en balans men för oss är det viktigt att vi kan utföra arbetet med kvalitet, med proffesionella produkter och att våra anställda ska ha bra arbetsvillkor så vi följer kollektivavtalen och priset därefter. Tack för förtroendet! Mvh Yasmina -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Rent och fint efter städning och en service som verkligen var toppen. Min bokning strulade då jag missuppfattat, och trots detta löste städfirman detta otroligt snabbt och enkelt. Kommer absolut använda dem igen.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Anlitade Städservicegruppen för en slutstädning av min mammas lägenhet. Städningen utfördes proffessionellt och noggrant av Aida och Karolina. Allt var perfekt.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Beställde Storstädning. Proffsigt bemötande, tillmötesgående, mycket duktiga medarbetare som gjorde sitt bästa. Resultatet blev över förväntan. Ingen tvekan om vem jag anlitar i framtiden.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Så nöjd med flyttstädningen, allt gick väldigt smidigt och lätt. Bra bemötande och trevlig personal
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Flyttstädningen blev godkänd av HSB hyresbostäder. Allt man kan begära.
......................................
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Bra städning, men en liten olycka med glasljusstaken. Blev meddelad om att de hade råkat ha sönder den . Veckan därpå hade dom beställt en ny till mig som kom med posten :)
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Supernöjd med flyttstädningen! Snabba och löste smidigt de problem som kom upp!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Första städbolaget jag fått en trygg, enkel och premium känsla av.
Blev ett litet misstag första städningen som löstes väldigt bra och då bara ökade min tillit.
Har inget att anmärka på.
Kör städning en gång per månad. -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Jag använder städservice varje vecka för att slippa lägga tid på sånt jag själv inte gillar. De sköter det fantastiskt bra och ger mig mer tid att lägga på sånt jag finner glädje i. Lagom priser, bra anställda, professionella, kunniga och noggranna. Rekommenderar starkt.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Väldigt duktiga och trevliga.
Flyttstädningen godkändes direkt 😁 -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Enkelt, bra leverans, kom i tid, rent och snyggt, godkändes direkt av hyresvärden som flyttstäd, inga anmärkningar
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Kan varmt rekommendera Städservicegruppen i Skåne! Städning varannan vecka och ibland lägger jag till extra tjänster/dagar. Arbetet håller väldigt god standard, enkelt att kommunicera med dem, har aldrig varit något strul och gör alltid det där lilla extra. Helt klart nöjd med dem!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Städservicegruppen har städat hos mig ett flertal gånger och varje gång håller dem samma exceptionella standard. Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som söker efter en städfirma.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Städning varannan vecka. Trevlig och snabb kommunikation, välstädat helt enligt mina förväntningar. Rekommenderas.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Fantastisk service!! Kommer alltid i tid och gör alltid det lilla extra för oss. Stort tack ni är bäst !!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Fungerar jättebra, ingenting att klaga på.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Anlitade Städservicegruppen för en flyttstädning och de levererade långt över förväntan!
De fick ugnen så ren att vi övervägde att ta med den till nästa bostad.
Anlitar definitivt Städservicegruppen igen. -
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Jättenöjd med service och städningen!
Effektiva och gör allt dom ska göra + Det där lilla extra 😀
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Snabba att återkoppla, proffsiga, bra städat.
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Kundservice i världsklass, ett härligt och professionellt team!
skrev om Städservicegruppen i Skåne
När jag öppnade dörren och gick in så kände jag direkt, nystädat, fräscht. WOW säger jag, helt klart värt varenda krona
skrev om Städservicegruppen i Skåne
Snabbt och fantastiskt bra!
Mycket goda priser