Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Mycket bra och trevligt bemötande
Reco tipsar!
5/5 stjärnor - färg / klipp / sling begåvad!
Effektiv, snabb, färgsäker, lättsam och varm!
Verifierad kund
Både jag och mina tre söner har klippt oss många gånger här och alltid supernöjda! :)
Verifierad kund
Så nöjd! Johanna var proffsig och supertrevlig.
Reco tipsar!
Ett lyhört och proffesionellt bemötande för kundens önskan samtidigt som Angie ger inputs på ett fantastiskt sätt hur man kan klippa, färga
Verifierad kund
En väldigt bra upplevelse, direkt när jag kom in så hälsade närmaste stylist på mig och hälsade mig välkommen. När min stylist var redo så gick vi igenom det jag ville göra med mitt hår och fick bra tips/råd utifrån hennes erfarenhet. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och kommer att gå tillbaka!
Verifierad kund
Positivt bemötande, som alltid. Skulle denna gång bara klippa topparna, brukar i vanliga fall gå till er och slinga håret och klippa kort men denna gången blev det enkelt. Går alltid till Elina och blir väl omhändertagen.
Reco tipsar!
Snygg blowdry som höll länge
Verifierad kund
Väldigt varmt och trevligt bemötande.
Verifierad kund
Jag är nöjd kund ända från företaget startades av Sara. Under åren har jag gått hos fyra olika personer och alla har varit trevliga och kompetenta.
Reco tipsar!
Fantastisk salong på alla sätt. Blir alltid sedd och fint bemött. Salongen sprider en härlig stämning där alla pratar med varandra både fris
Verifierad kund
Blir alltid så himla nöjd efter ha varit hos Johanna, är därav en återkommande kund!
Verifierad kund
fantastiskt bemötande av Patrik som klippte oss.
Motsvarade alla förväntningar. klippning och färgning.
Reco tipsar!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Verifierad kund
Toppenbra service och jag fick precis vad jag önskade!
Verifierad kund
Proffsigt och trevligt, riktigt duktiga frisörer.
Reco tipsar!
Creative Headz är by far den absolut bästa salong upplevelsen jag har haft så länga jag kan minnas. Min frisörska Hilda på Sveavägen 33 är d
Verifierad kund
Har gått till Patrik vid ett flertal tillfällen och har alltid varit lika nöjd! Han är otroligt trevlig och grym på det han gör. Rekommenderar starkt!
Verifierad kund
Toppen! Jag blev supernöjd och rekommenderar verkligen!
Reco tipsar!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Verifierad kund
Jag fick en fin frisyr klippt av en trevlig frisör.
Verifierad kund
En fin upplevelse att vara där! Jag känner mig alltid mycket fint bemött och mina behov står i fokus! De erbjuder det lilla extra! Min frisör Elina är toppen!
Reco tipsar!
Bra och lyhörd frisörska. Fick även bra tips på schampo och balsam.
Verifierad kund
Trevlig personal och lokal! Färgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men ändå okej! 👍
Verifierad kund
Trevligt som vanligt. Lokalen är fräsh och jag blir alttid bemött av personalen när jag kommer. Jag är nöjd med min frisör som alltid får mig att känna mig omhändertagen.
Jag klippte mig och slingade håret.
Jag hade en bokad tid sedan förra behandlingen och gjorde så igen.
Jag är så nöjd. Både med klippningen och färgen. Kunde nog inte blivit bättre 🎈
Verifierad kund
Alltid lika trevligt och alltid nöjd med resultatet
Verifierad kund
Alltid trevligt och glatt bemötande - och fint resultat 🙏Ser redan fram emot nästa besök!
Reco tipsar!
Härlig frisör som verkade kunnig.
Planen var att klippa till nyckelbenet men det blev lite längre tyvärr. Inget jag tänkte på väl på plats
Verifierad kund
Mycket bra och Johanna var super trevlig och jätteduktig, gjorde jättefina slingor och fin klippning. vart jättenöjd
Verifierad kund
Jag blev bemött som jag förväntat mig, uppmärksamt, vänligt och glatt.
Reco tipsar!
Otroligt lyhörd, kunnig och trevlig! Rekommenderar Catta till precis alla som behöver en fantastiskt duktig frisör💛
Verifierad kund
Trevligt,snabbt och otroligt prisvärt!
Verifierad kund
Toppen personal, har gått på salongen i mer än 3 år och är alltid nöjd!
Sponsor
Otroligt bra frisör! Jag rekommenderar varmt!!
Verifierad kund
Kunnig och mycket trevlig personal!
Verifierad kund
Så nöjd med klippning och tips på produkter! Det är så härlig atmosfär och man blir så väl omhändertagen 😊
Verifierad kund
Jag har gått till Ladies and Gent‘s flera gånger och till flera olika personer och har fått ett lika fantastiskt bemötande varje gång. De är professionella och erbjuder grymma klippningar/hårbehandlingar till bra priser.
Senaste gången jag besökte salongen i Hammarby sjöstad blev jag ompysslad av Elina som klippte och slingade mitt hår. Jag har ALDRIG varit så nöjd och känt mig så lyssnad på av en frisör.
Verifierad kund
Hade en bokad tid på Ladies&Gents
Rosenlundsgatan men frisören blev sen hemma på vabb.Frisören erbjöd istället tid samma dag
på deras salong i Hammarby sjöstad
Frisören där var trevlig fast klippet
kanske inte blev världsbäst fest helt ok.
Verifierad kund
Jättebra, kunniga frisörer.! Fin lokal och gott kaffe.
Verifierad kund
Jag blev mycket nöjd. Johanna lyssnade på mina önskemål.
Reco tipsar!
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör.
Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst.
Hon lyssna
Verifierad kund
Mycket positiv och trevlig personal. Bra klippning och fin lokal
Verifierad kund
Patrik! Vilken stjärna, lyhörd och proffsig. Goda skratt ingår i priset också!
Reco tipsar!
Här blir jag alltid bemött på bästa möjliga sätt. Nina bjuder på bra råd och tips och går den extra milen för sina kunder. Det som känneteck
Verifierad kund
Trevligt bemötande, fick rekommendationer av min frisör och en härlig upplevelse
Verifierad kund
Denna genommysiga salong erbjuder dej full makeover till din önskade look-Ifall du vill ändra stil eller få råd om hur just ditt hår skulle passa bäst i! Frisörerna är otroligt kunniga och välmedvetna i hårtrender,färger hårvård osv! Jag skulle aldrig byta salong-sdessurom går hela min familj dit-Vardagslyx♥️
Reco tipsar!
Mitt andra besök hos Creative Headz på St:Eriksgatan där jag båda gånger gick från långt hår till pixie cut och är supernöjd ✨ Fantastisk ly
Verifierad kund
Alltid trevliga och gör ett bra jobb!
Verifierad kund
Har gått hos denna salong sedan den startade och har alltid blvit superbra bemött. Bytt frisör några gånger genom åren, det har alltid fungerat bra och jag känner mig så trygg med att alla är kunniga. Väldigt duktiga på färg (det recept Sara arbetade fram ändrar vi inte på) och jag får komplimanger varje gång jag frächar upp färgen. Elina klipper hela familjen och vi är supernöjda med henne för att hon är lyhörd och verkligen lyssnar in så att det blir bra för oss alla!
Reco tipsar!
Henrik är utm,ärkt. Kanon bra! Den bäste. Vänlig, kompetent, lyhörd, tekniskt perfekt
Verifierad kund
Alltid trevligt bemötande och fantastiskt resultat! Oavsett vem jag går till är jag alltid lika nöjd!
Verifierad kund
Otroligt trevlig personal ( Patrik )
Byte av Hairtalks som går snabbt och smidigt!
Verifierad kund
Supernöjd med Patrik som frisör! Blir alltid precis som jag önskat! All personal är supertrevlig & bemöter en alltid med vänlighet.
Verifierad kund
Jag har köpt tjänst här sedan starten.
Har ingen tanke på att byta. Men
Okontrollerat omdöme
Okontrollerat omdöme
Reco har inte kunnat kontrollera att omdömet kommer från en kund till företaget. Dock är identiteten på omdömeslämnaren bekräftad med BankID.
Håret blev förstört när Julia gjorde slingor. Resultatet var dessutom fläckigt, ojämnt och håret skadat.