Andy Shabo

Andy Shabo

Andy Shabo är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö

Andy Shabo har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Andy Shabo har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 451 omdömen med ett betyg på 4.9. Andy Shabo har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

451 omdömen om Andy Shabo

Sedan starten hos Reco 2021
Vasilij S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Andy has been a great RE agent. Always available, helpful and tactful. He helped to get the best price I could for the apartment. I do recommend to use his services if you can.

Randi S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andy Shabo en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö
Skärholmen

Trevlig. Tydlig. Lätt att kommunicera med.

Kevin I
Örby

Andy är en mäklare som överträffar ens höga förväntningar. Har är alltid tillgänglig och tillmötesgående. Jag kan starkt rekommendera Andy som mäklare.

Jennie A
Örby

Väldigt tillmötesgående, trevlig och behjälplig genom hela processen med att hitta mitt nya drömboende.

Kevin I

Andy är en mäklare som vrider och vänder på varenda sten för att göra båda parter nöjda. Jag hade höga förväntningar på Andy men ändå lyckades han överträffa dessa men en snabb och smidig affär på det mest proffesionellt sätt. Jag kan starkt rekommendera Andy som mäklare!

Lidija K

Alltid tillgänglig! Och gör allt i sin makt för att göra köparen samt säljaren nöjda! Sveriges bästa mäklare!

Dijon D
Sätra

Andy bemött vår förväntningar på köp sv bostaden. Han var vänlig,trevlig och visade gott förstånd alltid. Tack Andy!

Ronas F
Sätra

Det var smidigt och snabb affär med all hjälp av Andy! Från början till sista punkten han var alltid tillgänglig för all lilla minsta frågor samt besvarade tydlig alltid. Lycka till Andy på branchen!

Tahir J
Sätra

Vi rekommenderar varmt Svensk Fastighetsförmedling om ni planerar att köpa en bostad/hus. Han är trevlig, kom i tid, och vi gjorde en bra affär.

Seems B
Sätra

En riktig engagerad och proffesionellt mäklare som var tillgängligt hela tiden och hjälpte oss med vår bostadsförsäljning. Rekommenderar stark