Niklas Mårtensson
Niklas Mårtensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
.Niklas Mårtensson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Niklas Mårtensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.8. Niklas Mårtensson har haft 20 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
15 omdömen om Niklas Mårtensson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Niklas Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
Åaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaqqqqqqqqqqqqqqaq
sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
Snabb försäljning av bostad
Professionell och utmärkt kännedom av området för bostaden
Hela försäljningsprocessen var smidig och enkel
10/10 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
He was very cooperative explaining all parts of the contract.
Fantastiskt bemötande, rolig tydlig och kunnig.
Niklas har varit lätt att nå och har haft en otrolig energi och engagemang vid vår försäljning av huset.
Han har alltid kommit med snabba besked och har varit smidig att arbeta med och har en stor servicekänsla. -
Niklas är kunnig och lätt att samarbeta med. Han har ett stort kontaktnät vilket gjorde att jag fick till en snabb försäljning.
Mycket rutinerad, bra upplägg vid försäljning, har därutöver gett kloka råd vid vår budgivning och köp av nästa boende.
Hela tiden tydlig och trevlig med snabba besked. Smidig att ha att göra med.
köpte sitt hus med hjälp av Niklas Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö Årsta
Den servicekänslan Niklas har är fantastisk. Han hjälpte inte oss bara att hitta rätt objekt utan även med att hitta rätt bankman, som tog hand om oss på ett sätt jag inte varit med om! Niklas är en säljare som inte bara hjälper en med bostad, han vägleder än också runt om köpet mm!
Niklas är en mäklare jag varmt rekommenderar! -
Vädigt positivt och trevligt bemötande!
Så b ra det kunde bli i dessa tider!!!! Niklas var väldigt positiv och gav inte upp utan sa att det här ska vi fixa. Han har en energisk o h trevlig utstrål ning( vilket behövdes när jag .misströstade) Kan verkligen rekommendera honom!!!
Ser fram emot att träffa Niklas igen då han ska hjälpa mig. Med deklarationen kvitto avdragen Ulla Britt Terfelt Niklas är en skicklig mäklare -
Trevlig o proffsig mäklare som genomfört försäljningen med glans. Mvh Jan Moren