Bra engagemang, seriös, trevlig och engagerad mäklare. Det blev en bra affär som överträffade förväntningarna.
Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs! Ska du köpa eller sälja en bostad här i Bollnäs eller området runtomkring? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan området i detalj och har lång erfarenhet av mäklarbranschen. Vi har koll på hela kedjan, från värdering till köp eller försäljning. Vi hjälper dig med alla frågor...
288 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Bollnäs
Sedan starten hos Reco 2016
Stort tack Thomas för förtroendet.
Trevligt bemötande och ett gott samarbete. Vi fick precis vad vi behövde hjälp med och Pär, vår mäklare skötte allt prickfritt.
Tack Johan för en fin RECO! Kul att höra att ni är nöjda.
Bra bemötande, svar på alla frågor , tillgänglig ,
Tack för din rekommendation Gunilla :) Önskar er stort lycka till med ert nya hus!
Trevligt bemötande och väl hanterat ärende av Johanna. Det var aldrig svårt att få kontakt med henne, samtalen hölls på en ärlig och öppen nivå, och vi blev kontaktade vid ny information om fastigheten. Mötet med säljaren arrangerades också bra och vi som köpare är nöjda med både slutpris och fastighet.
Bra bemötande och snabb försäljning av vår lägenhet.
Tack så mkt Lena och kul att höra att ni är nöjda med försäljningen.
Mycket professionellt och positivt bemötande. Mäklaren uppfyllde våra önskemål på ett mycket bra sätt. Vi rekommenderar verkligen Johanna som mäklare.
Stort tack för de fina orden från er, det glädjer mig! Och tack för att ni gav mig förtroendet att förmedla ert fina ställe!
Jag har en bra upplevelse. Jag uppskattar att mäklaren ringer och går igenom saker och de gör de, inte bara skickar sms eller mail
Tack för förtroendet Katrin och så härligt att höra att du är nöjd med vårt arbete!
Vi är mycket nöjda med mäklarens insats, kommunikationen med henne har fungerat utmärkt, och våra förväntningar på mäklararbetet har helt klart överträffats!
Stort tack för er rekommendation Margareta och Gunnar! Det gör mig glad att höra att ni är nöjda med mitt/vårt arbete. Vill även tacka för förtroendet jag fått av er, så roligt att få hjälpa till med förmedlingen av ert fina välskötta fritidshus!
Engagerad mäklare som visste vad hon gjorde. Bra återkoppling. Rekommenderar gärna.
Tack för förtroendet Kjell, kul att höra att du är nöjd!
Proffisonell. Bra bemötande ,seriös.. Sen blev lite onödigt dyrt, men det är inget att göra åt. Många intressenter. Klart nöjd.
Stort tack för din rekommendation Anette! Önskar er lycka till i ert nya fina hus!
Mycket trevlig och professionell allt gick snabbt och enkelt kan helt klart rekommendera 10/10
Tusen tack Johan för en fin rekommendation!
Vår mäklare Johanna har varit jättebra under hela resan från början till slut. Hon är en väldigt härlig person som utan problem har svarat på alla 1000 frågor man haft. Kändes tryggt att ha henne!
Stort tack för de fina orden Nathalie, det gör mig glad att höra. Önskar dig och din familj stort lycka till med er nya fina bostad!
Väldigt bra och professionellt bemötande från mäklaren. Lätt att få tag på och svarar snabbt och bra på alla frågor och funderingar vi haft.
Stort tack Sarah för din fina Reco!
Bra bemötande, snabb återkoppling. Trygg affär.
Tack för din rekommendation Maggan! Jag önskar dig stort lycka till med din nya fina bostad.
Mycket bra bemötande. Förväntningarna uppfylldes mer än väl. Upplevelsen var mycket bra på grund av mäklarens kunnighet.
Tack Mikael för de fina orden!
Blev bra bemött Mäklaren hade koll på bostaden och läget.
Tack för din rekommendation Svante. Hoppas ni kommer trivas i er nya lägenhet.
Proffsig, trevlig och alltid bra information. Kan svara på alla frågor man har som köpare
Tack så mkt för din fina rekommendation Gerd!
Bra bemötande, alltid inf om visningar m m. Kände mig trygg med mäklaren.
Tack Mona för förtroendet och kul att höra att du kände dig trygg genom affären.
Trevlig bemötande. Tydlig information ges på lämpligt nivå, det gör att man får lätt att förstå De kompletterande frågor förklaras tydlig och adekvat. Tack för hjälp! ❤️
Stort tack för din rekommendation Svetlana.Roligt att höra att ni känner er nöjda med mitt arbete. Stort lycka till!
Eftersom jag är bosatt utomlands så var jag väldigt nervös om hur hela affären skulle gå till. Jag hade frågor om processen och skatt, lån återbetalning osv. Jag fick svar på allt inom några minuter (någon timma ibland med grund på tids skillnad mellan länderna) och kunde bli lugn med tro på min mäklare. Denna mäklare och process har varit helt suverän! Tusen tack till henne!
Tack så mycket för de fina orden Jake! Och stort tack för att du givit mig förtroende att hjälpa dig att sälja ditt charmiga lilla hus.
Jag tycker han förklarar mkt bra och är tydligt, lugn
Tack så mkt för din fina Reco, Mizgin! Hoppas ni kommer trivas utmärkt i ert nya boende!
Mycket bra service. Bra info och enkel att genomföra försäljningen för oss då mäklaren skötte allt.
Tack för förtroendet Erik! Kul att höra att ni är nöjda.
Mycket trevlig och kunnig mäklare. Inget som helst att anmärka på.
Det blev en snabb och smidig affär.
Tack Sofie för din Reco. Härligt att höra att ni är nöjda!
Väldigt proffsigt bemötande. I allt. Kompetent i alla avtal och dessutom trevlig. Vet inte mer vad vi ska skriva mer än att allt flöt på bra!
Fina ord, det värmer i hjärtat att höra! Och stort tack för förtroendet jag fått av er. Önskar er lycka till med ert nya boende.
Trevlig och påläst mäklare som kunde svara på våra frågor
Tusen tack och härligt att höra att du är nöjd.
En mycket smidig, trygg och väl genomförd affär av mäklaren. Rekommenderas starkt!
Tack för dom fina orden Per! Roligt att höra :) Önskar dig stort lycka till med din nya stuga!
Proffsig hantering och vänligt och kunnigt bemötande av vår mäklare. Han infriade alla våra förväntningar vid försäljningen av fastigheten. /Göran
Tack Göran! Kul att höra att du är nöjd och tack för förtroendet.
Tydlig och bra information från mäklarens sida.
Tack för din recension Kim! Jag hoppas verkligen du kommer trivas i din nya bostad!
Mäklaren är väldigt trevlig och tillmötesgående. Hon förklarade allting på ett bra och trevligt sätt för oss. Vi hade en väldigt bra upplevelse i mötet med säljarna och mäklaren. Det känns riktigt bra att just Johanna var mäklare vid vårt första husköp!
Det gör mig väldigt glad att läsa dom fina orden från er Emma. Önskar hela familjen stort lycka till med ert nya boende!
Blev väldigt bra bemött av proffsigt vis. Mäklarn var väldigt snabb att svara och kolla upp och återkoppla till mig som spekulanter. Sammanfattningvis så var allt från visning av fastigheten till att skriva kontraktet väldigt bra och informationen bra. Är väldigt nöjd med helheten.
Tack för ditt fina omdöme Niklas, det gör mig glad att höra! Önskar er stort lycka till med ert nya hus!
Vi har haft en jättebra mäklare. Johanna Borg. Hon har skött detta utmärkt🌝
Tack för er rekommendation, det gör mig glad att höra att ni är nöjda med mitt arbete!
Jag blev bemött på ett mycket trevligt och proffesionellt sätt. Kristoffer kunde sin sak, och kunde svara korrekt på mina frågor. Kontaktade mig och tog sig tid när kontaktade honom. Jag skulle varmt rekommendera honom till ev säljare.
Stort tack Ingrid för den recensionen och för förtroendet att få sälja din fina gård. Jag önskar all lycka till i framtida boendet.
Trevligt och proffsigt bemötande av mäklaren. Bra dialog genom hela processen och bra återkoppling. Rekommenderas
Tack för din rekommendation Martin, det gör mig glad att höra. Önskar dig lycka till med ditt nya hus!
Mycket ner bra bemötande av Pär. Så hjälpsam och duktig. Levde verkligen upp till förväntningarna. Snabbt, tryggt bostadsköp
Tack Ida för en fin rekommendation. Lycka till med ditt nya hus!
Super trevlig mäklare, hon förklarade allt på ett lätt sätt så man förstod och hon var hjälpsam med allt.
Tack för den fina rekommendationen Mats, det glädjer mig att höra!
Väldigt trevliga och snabba på att svara på frågor!
Roligt att höra att du är nöjd över vårt arbete. Önskar er stort lycka till i ert nya fina hus!
Lätt att ha att göra med. Professionell. Lugn.
Härligt att höra att ni är nöjda med vårt jobb. Tack Eva!
Duktig och snabb mäklare. Väldigt bemötande och uppfyller mina önskningar.
Tack för din rekommendation Ewa. Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet.
Bra/ trevligt bemötande av Kristoffer och bra dislog rakt igenom. mvh
Tack Henric för de fina orden, roligt att du är nöjd! Önskar all lycka till framöver!
Snabbt, trevligt och professionellt .
Tack Marie och lycka till med ert nya boende!
Proffsig men avspänd kontakt med mäklaren hela vägen.
Stort tack för det Johan och för förtroendet att förmedla er fina gård! Vi ses på tillträdet.
Jag fick ett professionellt bemötande av mäklaren under hela processen, från första kontakt till kontrakt.
Tack för det Sandra! Lycka till med din nya lägenhet!
Vi är verkligen toppennöjda med bemötandet vid försäljningen. Engagerad, hjälpsam och tålmodig mäklare som guidade oss genom processen. Lättsam och tillgänglig i kontakten. Vi skulle utan att tveka använda oss av samma mäklare igen. Tack Pär!
Tusen tack för den fina rekommendationen och tack så mkt för förtroendet!
Mycket bra och seriöst bemötande. Effektivt och informativt möte då köpet genomfördes.
Jätte trevlig mäklare lyssnade å gav råd
Tack för förtroendet Mats, kul att höra att ni är nöjda!
Vi blev bra bemöta och trivdes med vår mäklare
Tack Elisabeth! Kul att få hjälpa er med både försäljning och köp av bostad.
Bra och professionellt bemötande. Snabbt o smidigt.
Tack för din rekommendation Daniel! Och stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen!
Utmärkt Tydlig Proffsig mäklare
Vad roligt att höra, stort tack för din rekommendation Eva!
Smidig process, mycket hjälpsam med att besvara alla frågor från oss som köpare.
Tusen tack för din Reco Dennis och roligt att höra att ni tycker allt gott smidigt. Lycka till med ert nya boende!