Fantastisk bemötande! Fi nns inget att tillägga allt från er gjordes på ett 100 % sätt!
Svensk Fastighetsförmedling Borås
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Borås! Ska du köpa eller sälja bostad här i Borås eller kanske i Bollebygd? Då ska du kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling. Vi vet vad du ska tänka på vid en bostadsaffär och har koll på hela processen, från värdering till slutaffär. Vi mäklare här på kontoret är ett sammansvetsat...
274 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Borås
Sedan starten hos Reco 2016
Tack så mycket Bengt för era fina ord. Det glädjer mig att höra!
Bra bemötande kunnig mäklare.l
Allting har varit perfekt från start till slut.
Hej, min mäklare Daniel Forssell, var trevlig att ha att göra med, och drev försäljningen diskret och varsamt framåt. Jag är mycket nöjd. Vänligen, Helén
Tack så mycket Helén, jätteroligt att ha fått förtroendet att hjälpa dig!
Väldigt nöjda, från första kontakt till avslutad affär
Återvändande kund , då jag var så nöjd vid min förra försäljning. Lyckades få sålt även denna gång i en mycket mer trög marknad. Vänligt bemötande och snabb återkoppling vid frågor.
Tack Caroline för ditt omdöme. Det var kul att kunna hjälpa er att sälja och har varit en fin kontakt under hela processen. Lycka till i framtiden!
Jag har blivit mycket väl bemött av mäklaren. Bostaden jag har köpt skedde genom privata kontakter. Mäklaren upprättade och bistod vid köpeavtalet.. Nu återstår att få mitt hus sålt. Hittills är jag nöjd och belåten. Eftersom jag fann min mya bostad själv blir det inte högsta betyg på hela affären.
Tack Berit. Nu ska vi se till att sälja din fina bostad på bästa sätt också.
Trevligt, bra kommunikation, snabba svar på frågor, hjälpsam.
Tack Johanna, för ditt omdöme. Det var kul att kunna hjälpa er att hitta ert framtida boende.
Professionell hantering. Bra bemötande vid alla kontakter.
Tack Tomas för ert förtroende och de fina orden 🙏 Lycka till med flytten nu!
Jonas är väldigt duktig upplever han som mycket rejäl o kunnig nav sitt jobb
Proffsigt & trevligt bemötande med en rak & öppen dialog. Mäklaren levde upp till alla våra förväntningar.
Tack Helena och Anders, det var roligt att hjälpa er att sälja er bostad och jag önskar er stort lycka till i ert framtida boende.
Fantastiskt bra jobb utav Jonas på Svenskfast i Borås, gav ett riktigt bra förtroende och gjorde hela tiden rekommendationer vad han tyckte vi skulle göra, och det visade sig falla ut väl, tack & bock😊 Med vänlig hälsning, Alexander & Frida
Tack Alexander, det har varit ett nöje att hjälpa er. Mvh Jonas
Fint bemötande och lugn och trygg mäklare både på visningen och på deras kontor i Borås .
Påläst och trevlig mäklare. Alltid tillgänglig.
Tack Jörgen, det var kul att hjälpa dig och din fru att hitta ett nytt boende.
Mycket trevlig och lugn mäklare. Svarar på alla frågor och återkopplar direkt.
Tycker mäklaren har varit väldigt trevligt & verkligen tagit sin tid om man har haft frågor. Så skulle säga att de överträffande min förväntan. Därav fick de även uppdraget att sälja min nuvarande bostad.
Tack Markus, har varit ett nöje att hjälpa er. Mvh Jonas
Trevlig och förståelse , beskrivningen va tydlig och mäklaren gullig
Tack Barbro det glädjer mig att höra. Lycka till i framtiden!
Superbra mäklare som skött vår affär på ett utmärkt sätt i alla typer av kontakter.
Väldigt trevligt bemötande och villighet att föra samman säljaren och köparen på rätt sida.
Endast två möten. Bra möten. Informativt.
Allt har gått smidigt och felfritt, mycket bra företag och mäklare. Rekommenderar starkt 👌🏻
Tack Robbin, ett nöje att hjälpa er! Mvh Jonas
Professionella och behjälpliga.
Tack Joakim, det var kul att kunna hjälpa er att sälja ert fina hus.
Mäklaren skötte sitt arbete på ett kunnigt och professionellt sätt!
Tack Kenneth, det var kul att hjälpa dig att få ditt nya boende. Lycka till i framtiden!
Mycket bra. Fullt förtroende.
Det var väldigt roligt att hjälpa dig att hitta ditt nya framtida boende och att sälja din nuvarande bostadsrätt. Stort lycka till i framtiden!
Jättebra. Bemötande Kan rekommendera
Mycket bra, trevligt och professionellt bemötande.
Fick en väldigt bra support hela tiden. Min mäklare följde upp alla mina frågor helt perfekt Ett bemötande från mäklaren som var helt perfekt
Trevligt och bra bemötande. Lätt att komma i kontakt med mäklaren. Hon var snabb med att svara samt uppdatera oss om status både via telefon och sms. Mäklaren kändes kunnig och engagerad. Vi kan rekommendera henne.
Tack Anders och Lena för att jag fick det fina förtroendet att sälja er fastighet. Det har varit roligt att samarbeta med er.
Jättebra bemötande! Allt var långt över förväntan och det gick väldigt smidigt. Kan inte tänka mig en bättre upplevelse för en bostadsförsäljning! Med tanke på situationen (marknaden) var mina förhoppningar inte så höga men de hittade många spekulanter och var väldigt flexibla. Löste en snabb och smidig affär och hjälpte mig på vägen. Fick alltid snabba svar vid frågor. Världsklass!
Hela försäljnings processen gick väldigt smidigt. Bra information om försäljnings detaljerna. God kommunikation under försäljnings tiden. Trots den korta tid som mäklare, agerade Eric som mycket professionell. Lugn, saklig och mycket kunnig. Det blev en snabb försäljning, som gjorde oss nöjda. Skulle varmt rekommendera Eric och svensk fastighets förmedling till andra. Mvh Rose-Marie
Grym mäklare! Gjorde allt helt proffesionellt! Rekommenderar starkt!👍
Victoria var väldigt påläst, proffsig och mycket trevlig och tillmötesgående på alla fronter. Vi var väldigt nöjda med henne hela vägen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Victoria till alla som vill sälja sin bostad.
Tack för de fina orden och rekommendationen. Det var kul att kunna hjälpa er till en lyckad bostadsaffär.
Väldigt fin bemötande mäklaren var mkt angegerad i sitt jobb!!
Simpelt och lätta att ha att göra med
Tack Emil, hoppas du kommer trivas bra i din nya lägenhet. Önskar dig en fin sommar/ Frida
Mäklaren har varit saklig, kunnig och behjälplig i alla situationer som dykt upp. En positiv och kunnig mäklare som vi kan, och redan gör, rekommendera till andra husförsäljare och husköpare. Sammanfattat är vi mycket nöjda!
Tack för era fina ord och för förtroendet att hjälpa er med fastighetsaffären! Det har varit en glädje att kunna hjälpa till med er fantastiska villa!
Mäklaren var alltid trevlig och tydlig i sin kommunikation. Snabb återkoppling så man hela tiden kände sig uppdaterad. Mycket nöjd!
Tack så mycket för förtroendet Markus!
Jag har upplevt ett bra samarbete med Svensk fastighetsförmedling. Mäklaren hade ett väldigt bra bemötande. Han var engagerad i att prata med oss, ge rätt information och uppmuntra oss att köpa huset samt ge återkoppling angående budgivning. Jag rekommenderar gärna den här fastigheten och mäklaren till alla andra. 🙂
Tack för det snälla omdömet Helai & grattis till ert fina hus!
Bra bemötande. Lätt att få kontakt. Snabb återkoppling. Stort engagemang från mäklaren
Tack för det fina omdömet Eva. Det var jätteroligt att få jobba med dig och hjälpa dig med en trygg och bra försäljning!
Otroligt väl bemött av Victoria Reichel. Full koll hela tiden och omedelbar återkoppling. Mycket vänlig och informativ
Tack! Det var jättekul att hjälpa er att hitta ert nya boende.
Talarmod för att förklara och lära mig hur kan man köpa en lägenhet den först gången.
Mäklaren levde upp till mina förväntningar, vi blev väldigt bra bemötta av henne.
Tack för att ni tagit er tid att svara. Hoppas att ni kommer trivas utmärkt i ert framtida boende!
Mäklaren levde upp till våra förväntningar på ett bra sätt. Köpet gick smidigt.
Tack för att ni tagit er tid att svara. Hoppas att ni kommer trivas utmärkt i ert nya, framtida boende!
Väldigt bra bemött. Mäklaren levde upp till förväntningarna. Mäklaren var väldigt bra. Återrapporterade händelser på ett bra sätt. Lyssnade noga på argument för förberedande av försäljningen. Med andra ord gjorde han ett mycket bra intryck och arbete.
Suveräna mäklare, Erik o Daniel. Bara mässor av ++++++++++
Tack för förtroendet och de fina orden!
allt gick som smort. är belåten med slutpriset och att påskrift gick fort
Tack för ert förtroende, hoppas ni kommer trivas bra i ert nya hem!
Jättetrevlig mäklare, hjälpsam och öppen.
Riktigt nöjd med bemötande från samma början, trevligt och skönt att träffa Frida, mäklaren, hjälpte mig och varit vänligt. Gärna rekommenderar till mina vänner. Tackar!
Tack Aida för de fina orden, det var en glädje att få hjälpa dig med ditt bostadsköp. Jag hoppas och tror att du kommer trivas bra i ditt nya hem!
Allt har fungerat bra hittills.
Min känsla var att min mäklare hade viktigare uppdrag än vårt. Jag kände mig inte trygg. Jag upplevde även att det som var sagt från början förändrades under tidens gång. Det var inte en fin upplevelse för mig. Jag kände inte att mäklaren jobbade, ansträngde sig för oss.
Hej Malin, vad tråkigt att du inte kände dig trygg med affären. Vi hade ett bra samtal efteråt och jag kommer ta med mig dina upplevelser till framtida affärer. Jag upplever att jag lade mycket engagemang både innan och efter visningen. Budgivningen var till en början lite trög men kom sedan igång och vi nådde över det fsg-pris som vi hoppats på.
Fått grym hjälp av Jonas och Frida. Vi är så nöjda med det dom har gjort. Kan varmt rekommendera dem framöver.
Tack Daniel, för ert förtroende och de fina orden. Önskar er en fin vår tills vi ses igen!