Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

• BadgeNineYears
Call 08-564 109 40 Share

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling på Ekerö! Ekerö i östra Mälaren ligger ett stenkast från Stockholm på Mälaröarna. Ett mycket omtyckt område utanför stan. Vare sig du ska flytta hit eller härifrån finns vi mäklare och ger dig tips och råd om vilket område som passar dig, och hur du enklast når Stockholm med lokaltrafiken...

583 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Sedan starten hos Reco 2016

Kristina J
Bought an apartment with Linn Lagerqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Proffsig och engagerad mäklare!

Barbro A
Ekerö Helgö

Jenny var engagerad och närvarande under hela vår säljprocess. Från första kontakten med värdering, fotografering, marknadsföring, husvisning, kontraktskrivning och allt däremellan. När det verkade gå lite trögt la Jenny in en extra växel, gav oss hopp och inte minst mod för att kunna driva processen framåt. Barbro

Annika Birgitta F
Wrote about Linn Lagerqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Linn är mycket professionell, kompetent och effektiv, men samtidigt omtänksam om alla parter. Hon är högeligen engagerad med hela hjärtat och det märks under hela processen att hon månar om allas bästa. Hon är proaktiv, smidig och hjälpsam problemlösare och får saker gjorda innan du hunnit fundera på det. Hon har dessutom jobbat upp ett brett nätverk av kunder ute på öarna. Jag ger Linn mina allra bästa rekommendationer och skulle gladeligen anlita henne igen!

Lennart A
Ekerö Helgö

Vi upplevde Jenny som vår mäklare synnerligen positivt. Hon var "äkta" och ärlig i sin kommunikation, personlig på ett hjälpsamt sätt, och upplevdes erfaren i sina bedömningar. Alltid snabb i kontakter, bjöd på sig och sin tid på ett tillmötesgående sätt. Dessutom var det bara trevligt att träffa henne varje gång vi sågs, även om läget kunde vara bekymmersamt. Vi kan bara rekommendera henne!

Fredrik K
Ekerö Gällstaö

Positiv, tydlig och enkel att resonera med. Snabb återkoppling genom hela processen gjorde att hela upplevelsen kändas bra. Snyggt jobbat Linn!

Karin K
Ekerö Gällstaö

Vi uppfattade Linn som mycket trevlig i sitt bemötande gentemot både säljare och köpare, och det känns som om hon månar om båda parter lika mycket. Lätt att få tag på och enkel att ha att göra med. Effektiv, tydlig och pålitlig i all hantering av information.

Maria M
Ekerö Sandudden

Jag är så nöjd över att ha valt Linn som mäklare. Hon var tydlig i kommunikationen, hjälpsam och ingav ett stort förtroende. Hela processen var väldigt smidig och jag rekommenderar henne till alla.

Carl M
Färingsö Ilända

Extremt professionell och engagerad mäklare. Väl bemött från första kontakt till köp, alltid varigt tillgänglig för frågor och ärlig gällande försäljning samt objekt.

Nicklas E
Ekerö Sandudden

Trevlig mäklare. Inga konstigheter.

Susan N
Sold a house with Mikaela Holm a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Rasta

Mycket duktig, serviceinriktad och med ett trevligt bemötande. Jag skulle rekommendera Mikaela till andra säljare/köpare.

Jonas S
Bought a house with Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Helgö

Jenny gjorde ett bra jobb för oss som köpare. Hon tog reda på svaren på våra frågor och var hjälpsam genom hela köpprocessen!

Anna Maria B
Wrote about Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Jenny är en helt fantastisk mäklare! Varm och empatisk samtidigt som hon är driven och affärsmässig. Jag kan varmt rekommendera henne!

Jenny N gillar detta
Oscar W
Bought a house with Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Väldigt lyhörd, transparent och bra att kommunicera med. Skulle gärna vilja köpa eller sälja med henne igen.

Marcel K
Ekerö Brunna

She was really good. Friendly, helpful and understand my problematic way to fix Everything with the bank and some other things. So i was really happy with her.

Dominic S
Sold an apartment with Martin Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Björkudden

From first to last, Martin was professional and helpful. He guided me through the process and kept me informed of what was happening in a timely way and helped me achieve the result that I wanted

Katarina L
Ekerö Centrum

Mikaela gör alltid det lilla extra och är aldrig svår att nå. Så vänlig och saklig. Det kändes självklart att välja henne även denna gång.

Robin W
Färingsö Korslöt

Jättenöjd med Mikaela! Lugn, trygg och väldigt duktig. Det var skönt att ha henne som säljare!

Karin B
Färingsö Korslöt

Vi rekommenderar Mikaela varmt till alla som går i tankar av att sälja! Otroligt engagerad, lyhörd, positiv och proffsig. Hon var vår trygghet genom hela försäljningsprocessen. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare och kommer självklart att använda oss av Mikaela igen vid nästa försäljning!

Leif A
Ekerö Lundhagen

Mycket bra försäljning. Professionell och empatisk på samma gång.

Carina A
Ekerö Lundhagen

Vid försäljningen av vår fastighet har vi fått utmärkt hjälp genom vår process av Linn. Hon har varit oerhört hjälpsam, lyhörd för våra önskemål, kompetent, professionell och dessutom väldigt engagerad. Vi vill därför varmt rekommendera henne.

Tommi H
Sold an apartment with Linn Lagerqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Ekudden

Linn är en mycket kompetent mäklare och min bostadsförsäljning har varit trygg och smidig. Jag skulle utan tvekan anlita Linn igen vid eventuell bostadsaffär i framtiden.

Tommy M
Bought a house with Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Sandudden

Så bra den kan bli som köpare.

Lena A
Ekerö Närlunda

Med en vänlig och professionell framtoning, med kontroll på varje detalj, tog Linn sig an att sälja mitt hus. Om jag ska sälja ytterligare ett hus i framtiden så tvekar jag inte att kontakta henne igen.

Johan G
Bought a house with Martin Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Gällstaö

Martin hade mycket god kunskap om objektet och kunde förmedla det på ett tryggt och tydligt sätt. Han hanterade hela försäljningen på ett professionellt och väl avvägt sätt, vilket gjorde processen smidig och förtroendeingivande.

Charlotta G
Ekerö Ekudden

Vi upplever Linn som väldigt professionell, kunnig, engagerad, inlyssnande, positiv och mycket hjälpsam. Linn känner väl till marknaden och vi har träffat henne ett flertal gånger på olika visningar både villor och bostadsrätter. Alltid samma upplägg vid visningar där hon säkerställer att alla får samma information och får möjlighet att ställa frågor. Linn är en mäklare som vi litar på och som leder oss genom processen vid detta köp av bostadsrätt och förklarar på ett enkelt och tydligt sätt det vi inte känner till. Linn...

Philip G
Ekerö Ekudden

Snabba svar, mycket omtänksam och väldigt trevlig.

Emelie M
Ekerö Sandudden

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse! Linn har varit otroligt tillmötesgående, flexibel och informativ genom hela köpprocessen. Hon har svarat snabbt på våra frågor, varit tydlig i sin kommunikation och gjort hela processen smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera henne!

SONNY M
Ekerö Sandudden

Linn är en mycket kommunikativ och kompetent mäklare. Tydlig och bra, en enkel och smärtfri kontraktsskrivning ledde till en lyckad affär.

Anne N
Ekerö Sandudden

Fantastiskt engagerad och smidig på alla sätt! Lätt att få kontakt med och återkopplade hela tiden.

Margareta B
Färingsö Stenhamra

Väldigt trevligt bemötande. Tog kontakt lagom ofta. Hade alltid tips på vad som kunde göras för att få bostadsrätten mer attraktiv.

Karin D
Bought an apartment with Mikaela Holm a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Björkudden

Trevligt bemötande och väldigt tillgänglig under hela processen. Kändes tryggt under kontraktsskrivnig, klar och tydlig. Rekommenderar henne definitivt till andra.

Magnus G
Ekerö Närlunda

Engagerad och väldigt hjälpsam och duktig Är supernöjd med Linn som jag till 100% kommer rekommendera till andra

Lena G
Ekerö Närlunda

Fantastiskt trevlig och professionell. Tillgänglig och återkopplade alltid på våra frågor och funderingar. Kommer verkligen rekommendera henne till andra.

Berndt-Olof H
Bought an apartment with Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Hon uppträdde på ett bra och korrekt sätt. Vi är nöjda ,

Branislav K

Enkelt, punktlig, välförberedd 🙂

Christopher S
Sold a plot with Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Adelsö

Jenny Näslund har mäklat vid försäljningen av vår fastighet på Adelsö. Samarbetet med henne har fungerat utmärkt och vi landade på precis det pris vi hade tänkt oss, vilket vi dessutom kommit fram till efter inledande rådgivning från Jenny. Kontraktet fick precis den utformning vi helst önskade och den till sist, på inrådan av Jenny, valda köparen anlände som avtalat till kontrakt-skrivningen och har även betalat in handpenningen korrekt. Vi är numera inte oroliga för fortsättningen av denna försäljning och tror att Jenny, om något skulle haka upp sig, kommer att reda ut detta. Mvh Christopher S

Gunnel L
Färingsö Kumla

Kunnig och noggrann mäklare. Trevligt bemötande och alltid tillgänglig.

Malin F
Munsö

Jenny har varit en klippa rakt igenom min inte helt enkla husförsäljning. Hon har varit lösningsorienterad och lugn. Trots tuffa tider med osäker marknad och en lång säljprocess har hon jobbat på med målbilden att huset skulle finna sin rätta köpare. Det märks att hon har erfarenhet som mäklare. Hon har varit tillgänglig och tillmötesgående, informativ och noggrann. Nu är huset sålt. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera Jenny som mäklare.

Kerstin B
Stenhamra

Erfaren, kunnig, serviceinriktad

Andreas J
Färingsö Kumla

Otroligt tacksam för Linns trevliga bemötande samt snabba hantering när vi hittat vårt drömställe. Hon gjorde processen otroligt kort precis som vi önskade. Rekommenderas!

Smulan
Ekerö Närlunda

Linn har varit en klippa genom hela processen! Hon har hållit oss välinformerade, svarat snabbt på alla frågor vi haft och fått oss att känna oss trygga i affären. Vi kan varmt rekommendera Linn!

Birgit F
Ekerö Älvnäs

Glad och positiv person och trevlig som mäklare. Rekommenderas

Irena J
Munsö Ekeby

Linn är otroligt engagerad och har under hela processen stöttat och hjälpt oss exemplariskt! Hon har stort kunnande, och det märks att hon genuint också tycker att det hon gör är roligt. Det tycker vi är en mycket fin kombination. Dessutom är hon mycket trevlig och lätt att prata med!

Eva E
Sold an apartment with Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö Centrum

Mycket bra! skötte försäljningen såjag inte hade nåhgra problem!

Per U
Ekerö Björkudden

Toppen- brinner för sitt arbete. Mycket nöjd.

Miriam G
Wrote about Jenny Näslund a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö

Jag insåg tidigt att det var många mäklare som vill hjälpa mig med försäljningen av min fastighet. För att hamna rätt i mitt val lät jag fem ”Ekerömäklare” lämna en utförlig offert. Efter min utvärdering av bl.a. försäljningsprocessen och förväntat slutpris föll valet på Jenny Näslund .Ända från första mötet till ett lyckat avslut har Jenny varit engagerad och följt en klar och tydlig planering och strategi, helt i linje med sin offert. Mitt råd – ta in offerter. Miriam

Jenny N gillar detta
Torbjörn B
Sold a accommodation with Linn Lagerqvist a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Färentuna

Linn levde upp till våra förväntningar med råge. Allt sköttes till full belåtenhet.

Caroline A
Bought a house with Mikaela Holm a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Ekerö

Mikaela Holm har verkligen bidragit till ett tryggt och smidigt husköp! Hon har varit påläst, kunnig och engagerad genom hela processen. När man letar hus möter man många olika mäklare och Mikaela har verkligen utmärkt sig positivt. Vi har känt oss väl omhändertagna och uppskattar hennes professionella bemötande. Rekommenderas varmt!

Hans-åke K
Sold a plot with Martin Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Mörby

Kunnig, påläst och engagerad mäklare med utmärkt kännedom om de lokala förhållandena.

Amanda B
Bought a plot with Martin Larsson a part of Svensk Fastighetsförmedling Ekerö
Färingsö Mörby

Martin är lätt att ha dialog med och behjälplig med alla funderingar eller frågor som man som köpare kan tänkas ha. Jag upplever också honom som transparent och mån om att både köpare och säljare ska bli nöjda och få en bra upplevelse av processen.