Jag kände mig trygg igenom hela försäljningen av vår bostad. Vår mäklare Johan var så proffsig i sitt jobb, fick igång försäljningsprocessen så smidigt och efter 2 veckor var huset sålt till både vår och köparnas belåtenhet.
Svensk Fastighetsförmedling Falun
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Falun! Här i Falun och Dalarna hittar du både naturupplevelser och historiska miljöer. Är du påväg att köra flyttlasset hit? Då ska du ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor. Att hitta ditt drömboende är något vi brinner för. Vi har full koll på både lägenheter,...
1127 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Falun
Sedan starten hos Reco 2016
Bra från början till slut! Inget att klaga på.
Väldigt proffsig, svarade på allafrågor, om i te direkt så via telefon/mail under dagen
Mäklaren var väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Vi kände oss välkomna direkt och fick snabba och tydliga svar på allt vi undrade över. Vi hoppades på en smidig och trygg process där vi skulle få bra information, och det fick vi verkligen. Mäklaren höll oss uppdaterade hela tiden och gjorde allt enkelt att förstå. Det var aldrig några frågetecken.
Bra bemötande, fin service och hjälp med både försäljning och köp av ny bostad.
Proffsiga med välutvecklade rutiner
Väldigt bra bemötande från mäklaren genom hela säljprocessen. Levde upp till våra höga förväntningar. Skapar förtoende hos både säljare och köpare.
Fantastiskt smidig affär. Vi känner oss fullständigt till freds.
De är väldigt lätta att kommunicera med och hjälpsamma. Har bra uppfattning om sina objekt och duktiga på att återkoppla.
Rutinerade och proffsiga. Bra rutiner.
Helt suverän upplevelse även denna gång ! Bemötande så så bra och proffsigt, Vilket ingav stort förtroende inför kommande försäljning . Mäklaren visade förståelse och värme i en för mig sorg förknippad situation. Högsta betyg ger jag Helena, vilken arbetat maximalt!!
Extremt nöjd med allt, väldigt professionellt och hjälpsamt.
Jag är oerhört nöjd med hela försäljningsprocessen av min lägenhet genom Svensk Fastighetsförmedling. All kommunikation var tydlig, snabb och mycket trevlig, och jag kunde inte ha önskat mig en bättre mäklare än Sandra Daniels – professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Rekommenderas varmt!
Smidig kontakt. Jyst budgivning, offentlig så alla kan följa.
Jag har hela tiden haft fullt förtroende för min mäklare Joakim Folkesson, från det att jag gav honom uppdraget att mäkla mitt hus till genomförd försäljning. Jag känner Joakim sedan tidigare. Han var den som mäklade huset, då brf, till oss för 17 år sedan. Det rådde ingen tvekan om vem jag skulle ge uppdraget, när mitt hus skulle säljas. Under hela processen snabba svar på mina frågor och klar information om de olika stegen i processen. Joakim får 10 poäng av 10 möjliga av mig.
Mycket god och snabb kommunikation med mäklaren. Det fanns en tydlig känsla av att mäklaren hade en god uppfattning om hur marknaden har utvecklats och vilka förväntningar vi som säljare kan rimligtvis ha. Sammantaget en mycket professionell hantering.
Enkelt kundvänligt tillmötesgående effektiva trevliga
Mycket nöjd med hela förloppet
Smidigt enkelt utan krångel , rekommenderar
Jag tycker att svensk fast har varit super bra och jätte lätta att ha och göra med! Super trevliga och hjälpsamma!
Sandra har varit väldigt tydlig med både köp och försäljning för min del. Hon har väglett mig som ensamstående och varit ett moraliskt stöd vid både köp och nu försäljning. Allt har gått väldigt snabbt vilket har passat mig. Dessutom är Sandra inlyssnande och väldigt ödmjuk. Jag är väldigt nöjd att hon tog över både mitt köp och försäljning. MVH Lena Kempe
Bra bemötande, trevlig mäklare. Inget krångel. Snabbt avslut.
Väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare Återkopplade snabbt som hon lovat Ordnade vi kunde komma lite tidigare på andra visningen då vi inte hade möjlighet att komma tiden som visningen var Hon ordnade också en snabb kontraktsskrivning efter önskemål
Positiv, engagerad och tillgänglig
Proffsig och bra bemötande! Enkelt att komma i kontakt.
Pålitliga och engagerade som ser möjligheterna och tar in "objektet" i positiv känsla. Förmedlar trygghet och kunskap. Rekomenderar Svensk Fast i Falun av hela mitt hjärta.
Vi är väldigt nöjda. Har både sålt och köpt via Svesnk Fastighetsförmedling och fått jättebra stöd genom båda processerna.
Tycker att allt fungerat bra hittills
Bra kontakt initialt, därefter lite mindre information kring försäljningen som dock avslutades bra och till belåtenhet.
Påläst mäklare.Bra kontakt med henne.
Kundvänligt och effektivt. Smidigt och trevligt arbete från början till slut genom hela processen.
Tack för hjälpen och snabb service.
Mycket bra service. Kompetent, tillgänglig och smidigt.
Otroligt lyhörd, duktig och trevlig mäklare. Proffsig från första mötet!
Kunnig, hjälpsam, trevlig, lätt att få kontakt med
Vi blev välinformerade om processen och upplevde att mäklaren var väldigt engagerad i vår försäljning.
Thanks to Joakim it was a really nice experience to buy our first house in Schweden. We could recommend the agency to every one who search for a professionelle real estate agent.
Jag har fått ett bra bemötande hela vägen. Informationen har varit tydlig och jag har känt mig trygg. Mäklaren har gett mig god vägledning och gjort ett himla proffsigt jobb!
Sandra har överträffat våra förväntningar. Hon är professionell, påläst, tillgänglig, engagerad och personlig utan att bli privat. Intresserad på riktigt och någon man tryggt kan låta sig lotsas av igenom en av livets stora affärer. Rekommenderas varmt av Lena m fam.
Helena Leonardsson (Falun) har gjort ett mycket bra jobb. Hon lyssnade på våra önskemål och förstod, hur vi ville att köparen skulle passa till huset och kvarteret. Helena är kunnig, ärlig och vi blev hela tiden informerade om "vad som händer". Jag kan varmt rekommendera Helena och Svensk Fastighetsförmedling. Ulrika
Ett professionellt och vänligt bemötande av mig som kund. Mäklaren är saklig och noggrann, utlovar inte "Guld och Gröna Skogar". Utgångspriset för försäljningen sattes till en, för området, realistisk summa. Mycket nöjd med försäljningen och hur det sköttes.
Trevliga mäklare, snabb fotografering,bra info om allt. Bra med fast pris.
Kunnig, trevlig och serviceinriktad mäklare som tagit hand om oss på bästa sätt. Som okunniga förstagångs köpare på bostadsrätt har vi känt oss trygga med mäklarens stöd.
Bra bemötande och professionell hantering.
Tryggt och proffsigt bemötande. Jag har fått ta säljprocessen i min egen takt så långt det var möjligt.
Trevligt bemötande av mäklare & även av hans kollegor när det var dags för kontraktsskrivandet.
Vänligt och professionellt bemötande
Väldigt nöjd med mäklarens bemötande, tillgänglighet och kompetens.
Alltid trevliga och hjälpsamma
Vi är otroligt nöjd med Sofie och hennes jobb att få vår lägenhet såld.