Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

• BadgeEightYears
4.8
Ring 0525-297 60 Dela

Letar du efter en fastighetsmäklare i norra Bohuslän? Vi kan Tanum och Strömstad! Svensk Fastighetsförmedling finns på många orter runt om i Sverige och därför har vi resurserna som ett stort företag ger, samtidigt som vi arbetar på en lokal marknad och verkligen kan våra områden. Vi har koll på hela processen: från värdering,...

187 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Sedan starten hos Reco 2016

Sven Tobias M
Näs

Mycket bra genom hela processen.

Anders B
Sålde sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Heestrand

Et meget godt selskap som hele tiden følger opp og holder deg underrettet. Alltid tilgjengelig. Meget godt orientert om lover og regler etc. Setter seg alltid 100% inn i salgsobjektet.

Niclas P
Tanumstrand

I en svajig marknad har vi haft tålamod till vi nu via mäklaren lyckats genomföra. Alltid tillgänglig, bra svar på frågor man ställt. Känns nu när affären närmar sig ett övertagandedatum att de hela görs med stor kunnighet

Knut Morgan Hegna T
Långesjö

Veldig profesjonell. Reell og informativ. Vi følte at vi ble ivaretatt på beste måte. Alle ønsker mest mulig ved et salg, men vi ble fortalt hva markedet er just nu, og at vi da sannoligen ville få salg. Dette stemte og vi er glade for hjelpen. Tack!

Sven K
Tanumshede

Mäklaren var duktig på att informera och hålla kontakt under hela försäljnings processen. Affären gick snabbt. Vi är mycket nöjda-

Bent U
Fjällbacka

Meget bra! Stiller opp når vi trenger det.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Bent, Stort tack för det fina omdömet! Det gläder mig verkligen att höra att ni är nöjda. Vi ses på tillträdet! Med vänliga hälsningar, Filip

Nina B
Fjällbacka

God service - og god hjelp! Veldig fornøyde med kjøpsprosessen visningene etc. Vi gleder oss til å overta sommerhuset vi har kjøpt. Takk for all jobb og hjelp.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Nina, Stort tack för de fina orden! Det gläder mig att höra att ni är nöjda med hela köpprocessen, det har varit ett nöje att hjälpa er. Det är ett underbart fritidshus ni köpt och jag önskar er många härliga stunder där. Tveka inte att höra av er om det är något jag kan hjälpa till med framöver! Vi ses på tillträdet! Med vänliga hälsningar, Filip

Tom H
Greby

Vi satt stor pris på tett og god oppfølging.

Heidi Østlid B
Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd

Mekleren var hyggelig og profesjonell. Han var lett å få ta i på telefon og svarte godt på de spørsmål vi hadde.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Heidi, Tusen tack för det fina omdömet! Jag blir verkligen glad att höra att ni kände er trygga och väl bemötta under hela processen. Jag önskar er all lycka framåt och hoppas ni kommer trivas riktigt bra. Med vänliga hälsningar, Filip

Linda J
Greby

Superfint o proffsigt bemötande, jättebra återkoppling efter visningar! 10/10 så nöjd o kan varmt rekommendera!

Solfrid Marie E
Greby

Rask og god hjelp av megler. Imøtekommende og hyggelig. Fant fort nye objekter når hun forstod hva vi så etter.

Anna Patricia O
Grebbestad - Saltvik

God service i hela prosessen!!

Lilian H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Grebbestad

Carolina är lätt att ha kontakt med. Känns som en bekant sen länge. Inga krusiduller, hon är kunnig och levererar klara fakta, och hon verkar jobba dygnet runt. Svarar nästan alltid omedelbart på sms. Det tog några månader innan lägenheten såldes men Carolina förmedlade en uthyrning och hjälpte till att skriva ut ett snyggt hyresavtal. En extratjänst som jag uppskattar mycket. Jag kände hela tiden att hon jobbade för mig.

Katrin E
Fjällbacka

Mycket professionell rådgivning angående fastigheten och kontraktet. Vi kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Grebbestad.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Katrin, Tack så mycket för det fina omdömet! Det är väldigt roligt att höra att ni är nöjda, det är en fantastisk fastighet ni köpt och jag önskar er många härliga stunder där. Vi ses på tillträdet! Med vänliga hälsningar, Filip

Lillian B
Grebbestad

Mäklaren har varit mycket proffsig, snabb och driven genom hela processen. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera till andra.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Lillian, Tusen tack för det fina omdömet! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med denna försäljning, och jag är så glad att du är nöjd med hela processen. Din rekommendation betyder mycket – stort tack för förtroendet och all lycka till framöver! Med vänliga hälsningar, Filip

Gunnar E
Grebbestad

Proffsig hantering i hela processen. Visat på stort engagemang och god marknadskänsla. Sammantaget mycket nöjd.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Gunnar, Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket att höra att du uppskattar mitt engagemang och hur jag hanterat processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag är glad att du är nöjd med resultatet. Allt gott framöver! Med vänliga hälsningar, Filip

Sven O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Lättillgängliga. seriösa och proffsiga

Camilla G
Vallbostrand

Megler har veldig god kunnskap om området. Og bra på å følge opp.

Sofia H
Strömstad

Vi har varit mycket nöjda med mäklarens engagemang, professionalism och känt oss trygga genom hela processen. Rekommenderar varmt deras tjänster.

Bostadsrättsföreningen
Sannäs

Personligt, Proffsigt och affärsmässigt.

Clas Jostein C
Svenneby

Proff eiendomsmegler; serviceorientert, kyndig og rask med respons og hjelp/informasjon. Vi vil definitivt anbefale til andre.

Sven R
Heestrand

Leif är en hängiven fastighetsmäklare som lagt ned sin själ på vårt komplicerade projekt

Robert C
Raftön

De är utmärkta och trovärdiga och kloka

Gerd Elisabet F
Raftön

God och personligt bemötande Kunnig och hjälpsam

Malin C
Raftön

Vi har blivit professionelt och väl bemötta. Informationen har varit tydlig och transparent.

Erika Dawne M
Hamburgsund

Hello, I had Filip Fourong Fallenius as the agent for my purchase of Rorvik 12 in Hamburgsund. I met Filip as the sales agent for a couple of homes I was interested in potentially purchasing as a second home in Sweden. Filip exceeded my expectations for an agent in Sweden and raised the bar for service, experience, professionalism and dedication that I now expect worldwide. His integrity, attention to detail, creativity, expansive knowledge (of the area, market, contacts) and patience to explain the many nuances in Sweden...

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hello Erika, Thank you so much for your kind and thoughtful recommendation. It is truly heartwarming to hear such positive feedback about my work as a real estate agent. I am delighted that you are satisfied with your purchase and that I was able to assist in making your dream of owning a home in Sweden a reality. It would be my absolute pleasure to help you, your family, and friends in the future when needed. Enjoy your time in Sweden, and I hope you get plenty of opportunities to spend as much time here as possible!...

Rune W
Ulmekärr

Godt ivaretatt følte meg trygg under kjøp av hytte. Mye kunnskap behjelpelig med spørsmål på tlf og Mail. Uansett når mann tok kontakt. Carolina Fallenius kan jeg anbefale til alle som skal kjøpe hus eller hytte. TOPP SERVICE .

Reidar Sundbye F
Grebbestad

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad ved Leif fremstår som en meget dyktig megler som ivaretar oss som kjøpere. Med god informasjon og meget service vennlig

Emelie F
Ulmekärr

God kommunikation, får jobbet gjort och mycket bra service!

Lena Theresia Maria E
Kuseröd

Mkt positivt på alla punkter. Personligt engagemang, Bra information under processen , bra rådgivning etc etc

Lilian H
Köpte sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Grebbestad

Utan föregående kontakt om tidsvisningen eller överenskommelse, fick jag möjlighet att se lägenheten direkt. Även efterföljande visningar fungerade perfekt. Jag känner att Carolina jobbar för mig. Tar tag i frågor, gräver och forskar. Hon är bra!

Margareta F
Kuseröd

Fick löpande information i ärendet på ett bra sätt . Bra bemötande . Är helt nöjd med mäklarkontakten

Jo F
Havstenssund

En veldig bra opplevelse og Carolina er helproff med god kompetanse, flink til å følge opp og så er hun veldig blid / hyggelig.

Inger Ö
Lur

Fantastiskt bra mäklare. Hon skötte försäljningen hur bra som helst. Fick kontinuerligt besked om alla händelser. Tio poäng!!

Frode H
Köpte en tomt med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Strömstad

- Meget trivelig. - Hadde normale forventninger, men mekleren var bedre en forventningene. - Mekleren var veldig positiv, glad, jobbet på "fridagen sin", tilbød servering og virket profesjonell.

Rune Ansten A
Vallbostrand

God oppfølgning og hyggelig personal

Magnus Per Erik A
Hamburgsund

Väldigt nöjda med Leif efter vår fjärde affär tillsammans!

Per-Eric L
Rabbalshede

Fungerade klockrent. Snabba puckar. Men väldigt mycket text och sååå mång underskrifter. Måste kunna att göras enklare. Varken köpare eller säljare orkar att ta in allt detta. Borde kunna göras enklare. Win Win. Pelle

Magnus S
Grebbestad

Genomgående väldigt bra bemötande. Informativt, det kändes genuint och ett intresse i hela processen. Tog sig tid vid visning. Bra uppföljning på frågor och allt har fungerat väldigt smidigt och professionellt. Mäklaren har levt upp till alla våra förväntningar och överträffat dessa.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Magnus, Stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme om hur du upplever mig i mitt arbete och grattis till ert köp av ett så fint fritidshus! Önskar er stort lycka till så ses vi på tillträdet! Med vänliga hälsningar Filip

Camilla S
Grebbestad

Proffsig och väldigt trevlig mäklare som tog sig tid för oss. God lokalkännedom. Vi är mycket nöjda med hela köp-processen, från första kontakten till kontraktsskrivning.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Tusen tack för ett så fint omdöme Camilla! Jag är helt säker på att ni kommer stormtrivas i ert nya fritidshus! Vi ses på tillträdet! Med vänliga hälsningar Filip

Eva D
Tanum

Veldig bra oppfølging av kjøpet så langt. Vi må vente frem til overtakelsen om ca 6 mnd før vi gir vår endelige vurdering.

Nicklas U
Hamburgö

Sv Fast har varit väldigt tillgängliga och kunniga och följt oss på resan i "hela" norra Bohuslän från första kontakt till aktiv matchning och signering av köpekontrakt. Vi upplever att de är genuint intresserade av att vara precis en sån partner man vill ha när man letar efter sin dröm och fritidshus. De har haft förmågan att lyssna in och arbeta utifrån vår situation och mål. Så smidigt och proffsigt - vi är supernöjda!

Ingela W
Grebbestad

Professionellt positivt bemötande av mäklaren vilken höll god informativ kontakt genom hela processen. Mäklaren bidrog även med förslag på bostad vilken inte var vårt förstahandsval, vilket slog väldigt väl ut! Våra förväntningar på delaktighet och fortlöpande information från mäklaren uppfylldes väl. Sammanfattningsvis kan vi varmt rekommendera mäklaren till andra!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Tusen tack Ingela för att du tog dig tid att skriva ett så fint Reco. Det är så glädjande med feedback i vårt arbete som mäklare. Mötet med er har varit mycket angenämt. Ert köp av bostad var extra spännande då man från början trodde att valet skulle falla på ett helt annat objekt som jag visade er. Men där ser man hur fort saker och ting kan ändra sig. Jag tror inte att ni kommer att ångra ert val av bostad och bättre läge får man ju leta efter i Grebbestad!

Ingela W
Sålde sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Tanumshede

Positivt och proffessionellt bemötande genom hela processen, mäklaren höll god kontakt med täta återkopplingar. Våra förväntningar på att känna delaktighet i affärens förlopp uppfylldes till fullo. Sammanfattningsvis upplevde vi all kontakt med mäklaren som informativ och positiv och vi kan varmt rekommendera mäklaren till andra som står i begrepp att sälja sin fastighet.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Tack så himla mycket för ditt fina omdöme Ingela. Det var väldigt roligt att få förmedla er fina fastighet och tackar så mycket för ert förtroende. Ni kommer stormtrivas i ert nya boende, det är jag helt säker på! Vi ses på tillträdet! //Filip

Christian H
Grebbestad

Jag är nöjd med hela processen från första gång vi hade kontakt. En nära och familjär stämning genom processen, med bred fackkunskap och ett gott kundbemötande i botten. Mina förväntningar på ett resultat infriades snabbare än jag förväntat mig, tack vare mäklarens fingertoppskänsla för att para ihop säljare med köpare. Mäklarens enträgna arbete betydde allt för att försäljningen skulle gå i lås.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Hej Christian Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme om din upplevelse av försäljning av din fina bostad, det är mycket värdefullt för mig i mitt fortsatta arbete. Det har varit ett mycket trevligt samarbete och givande samtal under hela försäljningsprocessen. Det är för mig glädjande att du nu äntligen kan planera framåt med barn och barnbarn i Gbg. Och att du får lämna över huset i verkligen goda händer.

Gunnar L
Tanum

Mycket bra bemötande och bra genomgång av objektet 🤗

Fredrik A
Havstenssund

Bra kunskap, tillgänglig, proaktivitet och härlig attityd. Mycket nöjd som köpare!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Tusen tack Fredrik för underbar feedback. Dt är väldigt betydelsefullt för mig. Ja, ni har letat hus ett tag i vår kommun. Så det var verkligen roligt att få hjälpa er i mål. Nu ska det bli spännande att följa renoveringsarbetet. Jag är säker på att det kommer bli helt fantastiskt. Vi ses framöver i Havstenssund.

Jon Christian A
Tanum

Veldig hyggelige og proffa Hadde veldig høga och det var dom Veldig duktiga og proffs på bostad i Grebbestad de kan mycke om Grebbestad både som ort og semester sted.

Wenche V
Västbacken-Klätta-Raftötången-Raftön-Mjölkeröd

Trevlig och professionell mäklare, rekommenderar varmt.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Tusen tack Wenche för mycket fint skrivet Reco, det betyder mycket för mig. Och tack för fint samarbete, vilket gick mycket smidigt, då du var så lätt att få tag i. Hälsa alla systrar så gott! Saknar ni västkusten allt för mycket så vet ni var jag finns.

Carl Olof Staffan Q
Havstenssund

Kompetent och mycket professionellt skött. Har helt svarat upp till mina förväntningar.