Johan är väldigt trevlig och ger ett bra bemötande och gott humör. Han har också varit tillgänglig i tid och otid och har lyssnat på mina åsikter. Han har också varit kunnig kring fakta om huset.
Svensk Fastighetsförmedling Habo
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Habo! Letar du efter bostad eller vill sälja din bostad i Habo, Munkaskog, Fiskebäck, Dykärr, Gäbo, Kivarp, Simonstorp, Åsared eller Luktenborg med omnejd? Tveka inte att kontakta några av våra duktiga mäklare med god lokalkännedom. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Habo har den...
209 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Habo
Sedan starten hos Reco 2021
Trevlig och engagerad mäklare som alltid tar sig tid för stort som smått. Kan varmt rekommendera Johan Agnesund
Professionell, trevlig och smidig.
Bra bemötande och tillgänglig.
Förtroendeingivande, professionell, noggrann och tillgänglig. Rekommenderas varmt!
Johan är proffsig, målmedveten och väldigt omhändertagande om sina kunder. Han lyssnar in och ser till att alla parter blir nöjda med sina affärer. Toppklass!
Processen gick som förväntat och utan konstigheter. Enkel och smidig affär.
Trevlig och tillmötesgående , tydlig.
Mycket kunnig och trevlig mäklare.
Kunnig och bra bemött av mäklare
professionell mäklare. Jag kan varmt rekommendera att köpa via honom. I framtiden ser jag fram emot att göra fler affärer med honom.
Johan skötte affären väldigt professionellt och smidigt. Gav från start väldigt gott intryck som gjorde att affären kändes trygg vid signeringstillfälle. 5 av 5, starkt rekommenderat!
Vi som köpare är mycket nöjda med Johans insats. Proffsigt bemötande och bra stöd genom hela köpprocessen!
Sköter hela uppdraget på ett förtjänstfullt sätt i alla detaljer runt fastighetsaffären
Problemfri försäljning med Johan. Håller en informerad under hela resan.
Jättebra och proffsig vid vår försäljning!
Från det att annonsen kom ut till att fastigheten blev såld tror jag inte det tog mer än 72 timmar. Johan är trygg, säker och driftig. Rekommenderas således varmt.
Johan bemötte oss med kunskap och otroligt trevligt vid alla tidpunkter. Vi är otroligt nöjda med allt från intresseanmälan till påskrivning!
Erfaren och saklig. Kan marknaden vilket underlättar för faktabaserade beslut. Alltid alltid nåbar. Bra att jobba med ett proffs.
Jag upplevde ett tryggt och trevligt bemötande från Johan. Johan mötte upp våra till våra förväntningar och hjälpte oss på ett tryggt sätt både sälja vår bostad samt köpa en ny bostad.
En mäklare i toppklass! Professionell, lyhörd och alltid tillgänglig. Hela processen kändes trygg från start till mål, med tydlig kommunikation och ett resultat som överträffade våra förväntningar.
Jag är väldigt nöjd. Johan Agnesund har varit lyhörd för mina önskemål och det har varit en smidig kommunikation. Bra och tydlig genomgång vid kontraktsskrivning. Jag kan varmt rekommendera honom.
Vi köpte vårt drömhus tack vare Johan, proffsig genom hela affären & vi kan inte vara annat än nöjda! En bättre, trevligare och kunnigare mäklare är svår att hitta!
Hjälpsam och vill köparen och säljarens bästa.
Duktig och erfaren mäklare, vi är väldigt nöjda! Kan varmt rekommendera Johan när ni ska sälja eller köpa.
Johan är en alert och tillgänglig mäklare. I vårt fall hittade han en spekulant som kom på förhandsvisning. Vi kom överrens och gjorde affär på en bra nivå utan vanliga visningar. Johan rekommenderas varmt.
Vi är supernöjda med Johan som skötte vår försäljning proffsigt, med ett gott bemötande och snabb återkoppling!
Lite otydligt vad som gäller i budgivningen. Fick vid två tillfällen uppfattningen att allt var klart och att jag vunnit budgivningen vilket sen inte visade sig stämma. Onödig press.
Hej Pernilla Tack för din återkoppling. Jag förstår att du kan ha upplevat att allt var klart vid ett tidigare tillfälle. Tyvärr så är inget klart förrän det är signerat och inkommer det fler bud, och de kommer strax in på den planerade skrivningen som det gjorde i denna affär, så måste jag registrera dem. Det är alltid säljaren som avgör när affären ska avslutas.
Vi har fått ett mycket professionellt och vänligt bemötande vid försäljningen av vårt hus. Noggrant och tryggt i varje steg. Jag kan varmt rekommendera Johan Agnesund.
Johan gav oss ett lugn i processen som vi uppskattade otroligt mycket! Tack för ett varmt och tryggt bemötande!
Väldigt trevlig, kunnig och professionell mäklare.
Mycket bra! Trevligt bemötande! Rekommenderar!
Väldigt nöjda med vårt husköp! Johan var tillmötesgående och väldigt professionell. Snabb återkoppling, god service och ett trevligt bemötande. Rekommenderas starkt!
Tydlig och proffsig. Känns tryggt hela vägen till försäljning.
Superfint bemötande, kan varmt rekommendera.
Johan sålde mitt hus, Professionell, tillgänglig, rekommenderas!
Trevlig och hjälpsam. Snabb återkoppling genom processen.
Jag kan varmt rekommendera Johan som mäklare. Han är trygg, lugn och professionell Precis det man behöver i en bostadsförsäljning. Från start satte han upp en tydlig plan som han följde genom hela processen, samtidigt som han engagerade mig och såg till att jag kände mig informerad och delaktig. Förväntningarna var klara från början och han levde upp till dem fullt ut.
Att välja Johan som mäklare var för oss en självklarhet. En trygg, respektfull mäklare som finns tillgänglig när du behöver honom och som stöttar/slussar er igenom affären så att den blir bra och smidig samt svarar på era frågor. Dessutom väldigt trevlig! Helt klart till att rekomendera och vi känner oss trygga att både köpa samt sälja med honom i framtiden.
Trevligt bemötande av en engagerad mäklare med bra resultat.
Johan har gjort ett väldigt bra jobb genom hela bostadsaffären. Han är proffsig, påläst tydlig och tillgänglig. Däremot finns ingen prestige eller kaxighet som man ibland kan hitta hos yngre mäklare.
Jag fick profetionel hjälp samt väldigt god bemötande. Alla goda ord går till Johan. Jag kommer att rekomendera honom som profesionel mäklare. Johan kan sitt jobb och gör det profesionelt.
Alltid trevlig och professionell! Inlyssnande och smidig! Johan inger förtroende och trygghet.
Vi köpte vårt drömhus genom Johan och är otroligt nöjda med hela upplevelsen. Han är proffsig, lugn och inger ett stort förtroende. Vi kände oss trygga genom hela processen tack vare hans kunnighet och förmåga att verkligen lyssna och hjälpa oss i våra resonemang. Bemötandet har varit toppen från första kontakt till avslut – vi kan varmt rekommendera honom!
Andra gången på tre år jag köpt med Johan! Pålitlig och trygg, rekomenderar varmt!
Saklig lätt att få tag i kunnig tillmötesgående
Kunnig , lätt att få tag på.Tillmötesgående.
Bra engagemang, lättillgänglig, bra information om säljprocessen och mycket bra i kontakten med potentiella köpare!
Johan är en varm person som har tållamod att förklara allt i kontrakten och försöker vara tillgånligt för alla frågor som dycker upp.
Trevligt och proffsigt bemötande. Levde upp till förväntningarna och löste en trygg affär.