Engagerad, intresserad och kunnig mäklare som är duktig på att informera, förklara och beskriva. Bara positiv erfarenhet från vår sida.
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
Drömmer du om ett fjällnära liv där vardagen känns som helg? Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Hemavan hjälper dig gärna till rätta här i norr! Våra mäklare har god lokalkännedom och erbjuder trygg vägledning genom hela bostadsaffären. I Hemavan och Tärnaby möts du av vacker natur med skogar och fjäll samt ett stort utbud...
231 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hemavan
Sedan starten hos Reco 2016
Vi är glada att Anna höll i försäljningen av objektet vi köpte, hon har varit tillmötesgående och transparent genom hela köpesprocessen. Vi uppskattar att hon har varit rak i kommunikationen och vi upplever henne ärlig och schysst. Rekommenderas!
Proffesjonell og dyktig megler. Veldig godt fornøyd med jobben som Anna har gjort for oss.
Hyggelig og gjør det lille ekstra.
Tusen tack Tanja, lycka till med det nya huset nu! :)
Kunnig och erfaren mäklare, fint sätt att att bemöta mig som kund!
We first met Anna online to view a house in Sweden. From the first moment until we received the keys, everything went smoothly. We were very impressed by her friendly and professional manner and are extremely grateful for her outstanding support. Warmest regards from Germany Jessica, Christopher, and Leonard
Alles ok 😁 Valde Ola även denna gång. Kunnig och besvarar mina frågor så att jag direkt förstår. Inget krångel. Ha så bäst däruppe.
Mycket Bra ! Anna är väldigt kompetent, hjälpsam och Trevlig
Trevlig, kunnig, professionell
Liam är en exemplarisk mäklare. Han håller kontakten med klienten och allting flyter på smidigt. Stark rekommendation för Liam.
Det är min man som haft kontakten med Liam, men som jag hört och förstått har allt fungerat bra. Han har också svarat snabbt vid frågor.
Hyggelig, profesjonell, forklarer alt tydelig og enkelt, effektiv, følger godt opp.
Liam var en väldigt driven och duktig mäklare och höll oss uppdaterad hela tiden så topp betyg från oss . Och skulle jag behöva mäklare i Hemavan igen så skulle det bli Liam. Mvh Fredrik
Tusen tack Fredrik, ett nöje att få hjälpa er med försäljningen! Hälsa Jim! :)
Han har agerat proffsigt och svarat på våra frågor, hjälpt till med visning vid flera tillfällen.
Tusen tack Maria, jag hoppas och tror verkligen att ni kommer trivas i nya stugan!
All I can do is to compare my previous experiences in different fields with the one I had with Anna, and i have to say Anna does her job at the highest level. I am a foreigner, so my experience of buying a house in Sweden depends heavily on the agents will to help me solve the issues related to my lack of knowledge of local regulations and processes. And i got lucky, Anna have helped me in all the situations: introduced with the process; explained all I don't know or understand; helped me with the contract when we needed...
Positiv och trovärdig, allt har funkat smidigt
Smidig och bra på alla sätt. Kunnig med rak kommunikation. Rekommenderas skarpt.
Förtroendeingivande Bra kommunikation Lätt att få tag på och återkommer alltid om hon inte har möjlighet att svara när man ringer.
Veldig god og ryddig meklar. Vi erveldig fornøyd
Har bara haft telefonkontakt med honom, mycket trevlig och kunnig kille
Tusen tack Inge, hoppas att du får nytta av värderingen! :)
Positivt bemötande och tillgänglig på mobil och mejl. Har varit aktiv i arbetet kring försäljningen och visning av våran stuga.
Tack Ida, och lycka till med det nya huset!
Bra och intresserad av att de ska bli affärr
Trevlig, tillmötesgående och koll på det mesta.
Tack för det Kicki, hoppas ni ska trivas i nya huset!
Mycket bra kommunikation genom hela köp processen
Svår att få kontakt med efter att försäljningsavtalet var undertecknat. Mycket dålig marknadsföring av fastigheten. Försäljningen tog tre gånger så lång tid som förutspått.
Mycket trevligt bemött. Svarar alltid även på kvällar och helger. Kunnig inom sitt område. Är mycket nöjd med annonsen och bilderna på hemnet. Hon levde upp till våra förväntningar.
Bra, tillgänglig och trevlig.
Tack för det Eva, vi hörs igen närmare tillträdet!
Bra bemötande, tillgänglig och behjälplig. Upplevdes som proffsig och kunnig i branschen.
Tusen tack Oskar, jag hoppas att ni ska trivas i nya stugan! På återhörande. 😄
Jag är väldigt nöjd med Anna som mäklare. Hon är noggrann, bra på att förklara och sammanfatta proceduren. Dessutom är hon väldigt trevlig och kunnig.
Anna rekommenderas till 100 %. Anna är kunnig, ärlig, berättar både plus och minus. Har fullt förtroende för henne.
Trevlig, lugn, sakkunnig, tillmötesgående Mäklare. Väl påläst & väl förberedd angående objektet.
Saklig, korrekt, kunnig och välinformerad .
Känns förtroendeingivande. Håller löpande kontakt.
Jag tycker att hon är bara bäst
Trygg, trevlig och väldigt noga med hela processen.
Anna är trevlig, lättsam och flexibel.
Jättebra mäklare! Bra att ha och göra med, rekommenderar henne verkligen:)
Bra information om försäljningsprocessen i inledningen. Bra bemötande. Lugn och saklig.
Lugn och trevlig mäklare med gott bemötande.
Mäklaren var professionell, trevlig och tillgänglig under hela processen. Jag kände mig välkommen och trygg i kontakten. Jag förväntade mig tydlig information, snabb återkoppling och ett smidigt förlopp och det levererade mäklaren verkligen. Allt sköttes effektivt och med god kommunikation. Jag är mycket nöjd med hela köpprocessen. Mäklaren var engagerad, pålitlig och gjorde att allt kändes enkelt. Jag kan varmt rekommendera mäklaren till andra.
Tusen tack för recensionen Jesper, superkul att höra! Hoppas du ska trivas i nya lägenheten och varmt välkommen till Hemavan!
Vi är mycket nöjda med Annas bemötande och vi blev informerade om visningar och intessenter. Kan varmt rekomendera henne eftersom hon är seriös och kunnig..
Trevlig och professionell mäklare som tar sig tid att prata och svara på frågor.
Mäklaren var tillgänglig och visade insikt i hur lägenhet kunde bli såld
Anna was extremely helpful, particularly in assisting me as a foreigner. She took the time to translate everything and ensured that I understood each step of the process.
Trevlig och ambitiös! Löste visning under ledigheten kring nyår vilket uppskattades!
Trevligt och positivt bemötande på ett transparent, ärligt och korrekt sätt. Snabb på att återkoppla och ge oss svar på det vi funderade över. Vår upplevelse var att hos gav båda parter i affären en så bra uppmärksamhet och service som möjligt. Kan verkligen rekommendera henne!
Väldigt proffsigt bemötande och bra kommunikation hela processen igenom. Snabba svar på frågor och funderingar.
Rask og effektiv, god kommunikasjon, konkurransedyktig pris. Bra og realistisk yrkesutøvelse.
Helt ok, ganska bra faktiskt. Salg Umasjø 322.
Jag sålde min sportstuga med hjälp av Liam Viklund och jag är jättenöjd med hela processen. Den var smidig enkel och snabb. Liam är trevlig, kunnig, tillmötesgående och nästan alltid tillgänglig. Om han var upptagen när man sökte honom så ringde han alltid upp. Allting gick mycket lättare och enklare än vad jag hade föreställt mig.
Hej Karin, tusen tack för din fina recension. Jag önskar dig fortsatt lycka i huset hemma, du är alltid välkommen på en kopp kaffe hos mig uppe på Ica. :)