Svensk Fastighetsförmedling Köping

Svensk Fastighetsförmedling Köping

• BadgeTwoYears
4.8
Ring 0221-210 75 Dela

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling och Köping! Här hos i Köping kan vi på Svensk Fastighetsförmedlings kontor hjälpa dig att hitta precis det boende du drömt om. Att anlita oss går alltid tryggt och smidigt. Vi har koll på Köping med omnejd och koll på mäklarbranschen. Behöver du en värdering? Hos oss får du en kostnadsfritt....

234 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Köping

Sedan starten hos Reco 2016

Isabella D
Kolsva

Vi blev bemötta på ett proffesionellt och varmt sätt av vår mäklare Ann-Sofie. Det var tydligt att hon satte oss och våra tankar, funderingar och ambitioner i centrum och ingav ett stort förtroende. Vi hade förväntningar att vår mäklare skulle sätta ett realistiskt pris enligt marknaden och att vi skulle uppnå den summan eller nära den vid försäljning. Vi förväntade oss en lyhörd mäklare som var lätt att nå och som gjorde sitt yttersta för att visa vårt hus från sin bästa sida. Allt detta och lite till gjorde Ann-Sofie....

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack Isabella för det fina omdömet samt för förtroendet att få hjälpa er med både er försäljning och vid köpet av erat nya drömboende! / Ann-Sofie Zetterdahl

Dijana R
Hästhagen

Ett stort tack till Svensk Fastighetsförmedling för ett mycket professionellt och engagerat arbete genom hela försäljningen 🙌 Vi uppskattar er trygghet, tydlighet och värme. Riktigt fint samarbete 🙂

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack för det fina omdömet Dijana, så roligt att få hjälpa er med försäljningen! / Joakim Soininen

Milad S
Västra Sömsta

Vi blev otroligt fint bemötta av mäklaren från första kontakt till avslutad affär. Allt kändes tryggt, tydligt och professionellt genom hela processen. Våra förväntningar var höga, men de överträffades, kommunikationen var snabb, rak och alltid med vårt bästa i fokus.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack för det fina omdömet samt för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! /Joakim Soininen

Mats F
Västra Sömsta

Seriösa, pålitliga, bra på återkoppling och riktigt trevliga.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack för det fina omdömet samt förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! /Joakim Soininen

Richard J
Centralt

Väldigt proffsiga mäklare med ett strålande engagemang

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Tack för det fina omdömet, så roligt att få hjälpa er med försäljningen samt ert nya fina boende! / Joakim Soininen

Mia W
Holmsmalma

Topp service från början till slut, kan inte vara mer nöjd än jag är. Rekommenderar verkligen Sanna och Svensk fastighetsförmedling och om jag någonsin flyttar igen är hon självklara valet.

Fanny L
Ullvi Backar

Väldigt bra och kunnig mäklare som svarade på alla våra frågor och var mån om att ringa tillbaka om vi inte hade fått tag på henne

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Tack Fanny för det fina omdömet, önskar er stort lycka till med ert nya hus :) /Sanna

Johanna J
Centralt

Superproffsig från början till slut!

Stort tack för förtroendet Johanna! /Joakim Soininen

Niklas F
Elund

Sanna var superproffsig, lätt att prata och bolla med

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack Niklas, så roligt att vi fått vara en del av både er köp- och säljprocess! /Sanna Soininen

Eva-marie R
Köping

Proffsiga och trevliga. Tack för ett väl utfört jobb

Doris Ingeborg Christine J
Köping

Från första samtalet till det sista (vilket inte har skett ännu) har Joakim överträffat alla våra förväntningar. Joakim har först hittat vårt drömboende och sedan sålt vårt hus. Försäljningen av vårt hus gick väldigt smidigt. Vi kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling samt Joakim Soininen.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Tusen tack för det fina omdömet Doris! Så roligt att få hjälpa er med köp av ny bostad och försäljning av ert fina hus på landet! / Joakim Soininen

Sari K
Skogslund

Mäklaren var trevlig, kompetent och väldigt proffessionell, vi är väldigt nöjda

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Tack för det fina omdömet Sari, så roligt att få hjälpa er med försäljningen! / Joakim Soininen

Tova W
Johannisdal

Smidigt och med väldigt bra service!

Tack Tova för det fina omdömet! /Sanna och Pontus

Carmen Katalin S
Centralt

Min mäklaren är bättre än förväntat.Hjälpsam, punklig och pofessionell.

Marianne M
Kolsva

Mycket trevligt bemötande. En duktig, proffsig och mycket kunnig mäklare. Bostaden blev snabbt såld. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling.

Per M
Centralt

Jag är mycket nöjd med Svensk Fastighetsförmedling i Köping. Dock har jag redan svarat på detta och börjar bli trött på Reco som inte lämnar mig ifred. M V H Per Matsson Kungsör/Köping

Per M
Centralt

En mycket förtroendeingivande byrå. Medarbetare som har hög kompetensnivå inom sitt område. Man är också beredd på att arbeta på lite annorlunda vägar och får till smidiga och snabba lösningar. Det känns väldigt bra att både köpare och säljare blir nöjda. Slutligen så är alla som jag har träffat på trevliga, positiva, artiga och serviceinriktade. Soliga Sommarhälsningar! Per Matsson Kunsör/Köping

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Ett mycket stort tack för det fina omdömet Per! Så roligt att få hjälpa er med köp och försäljning. /Joakim Soininen

Mehdi K
Norsa

God lokalkännedom, bre erfarenhet, kommunikationsförmåga var väldigt bra. Mäklaren var pålitlig.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Tack för ditt fina omdöme Mehdi, glad att jag fick förtroendet att få hjälpa till med din försäljning! Med vänlig hälsning / Ann-Sofie Zetterdahl

Nadja S
Köping

Hej! Vi är mycket nöjda och glada över det vi fått med oss vad gäller information och vad mer, från vår trevlige mäklare Joakim 🌸

Stort tack Nadja :) / Joakim Soininen

Pauline A
Elund

Otroligt bre bemötande, var tillgänglig via SMS. Svarade snabbt på frågor och funderingar. Mäklaren kändes ärlig och tillmötesgående då vi köpte huset innan visning. Har bara positiva upplevelser av detta snabba och smidiga köp!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack för det fina omdömet Pauline, lycka till med inflytt i ert fina hus! / Joakim Soininen

Camilla A
Östanås

Trevliga o fixade allt till en trevlig köpupplevelse

Lars Göran N

Bare bra snyggt jobbat Pontus

Jeanette L
Stigarna

Vi upplevde ett mycket fint bemötande av mäklaren. Joakim är väldigt lugn, tydlig och kompetent och vi har ett stort förtroende för honom. Han var dessutom väldigt tillgänglig. Mycket smidigt att jobba med honom, han är världsklass!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Mycket stort tack för det fina omdömet Jeanette, så roligt att åter igen få hjälpa er med en försäljning! /Joakim Soininen

Natascha K
Hästhagen

Vi hade Jocke som våran mäklare när vi skulle sälja vårat hus och upplever honom som väldigt lugn, trygg, kunnig och tillgänglig. Han var väldigt duktig på att uppdatera oss när han hade pratat med potentiella köpare och det uppskattade vi väldigt mycket. Jocke får 5 av 5 stjärnor av oss och skulle absolut rekommendera honom om man ska sälja sin bostad!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Köping

Stort tack för det fina omdömet Natascha, så roligt att få hjälpa er med försäljningen! / Joakim Soininen

Muhidin E
Köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Köping
Köping

Bra bemötande och trevliga visningar med bra och rätt information.

Marianne M
Östanås

Jag/vi blev mycket trevligt och positivt bemötta av mäklaren. Vi fick bra svar på de frågor vi ställde. Upplevde mäklaren som mycket tillmötesgående och förtroendeingivande.

Britt-marie S
Centralt

Mycket fint bemötande och väldigt förtroendeingivande mäklare. Bästa betyg.

Robin E
Elund

Vi är så nöjda över vår mäklare Joakim som lotsade oss framåt med vår försäljning av vårt hus. Fanns alltid tillgänglig vid frågor samt att han själv hörde av sig med mellanrum. Det blev en smidig försäljning där vi kände oss trygga hela vägen från första mötet till skrivet kontrakt.

Malin F
Östanås

Vi är så nöjda med svensk fastighetsförmedling!

Jens E
Östanås

Väldigt professionellt bemötande och trevliga Kände sig väldigt trygg redan från första mötet

Lina I
Stulsta

Är otroligt nöjd med hjälpen vi fick! Kände mig trygg och välinformerad under hela processen. Kunnig, vänlig och proffsigt bemötande på alla vis. Vågar mig på och säga, att Joakim ÄR Sveriges bästa mäklare! 🌟🌟🌟🌟🌟

Marie S
Nyckelberget

Blivit fantastiskt bra bemött av mäklaren Pontus Tångring och även övriga på SF. Gjorde verkligen allt för att det skulle bli en smidig affär då vi köpte bostadsrätten. Kan varmt rekommendera Pontus och Svensk Fastighetsförmedling. Nu se vi framemot att flytta in. Marie & Johan Sundholm

Jeanette L
Munktorp

Träffade en väldigt trevlig mäklare, hade tidigare haft möte med samme person så jag hade bara goda erfarenheter av honom. Väldigt kunnig person och hjälpsam ,alla frågor och funderingar fick vi svar på så nu är detta hus sålt.

Fridha H
Munktorp

Joakim uppfyllde alla våra förväntningar och svarade alltid på våra frågor. Han är noggrann, proffsig, lyhörd & trevlig.

Lena Elisabeth W
Malmön

Pontus har varit en trygghet genom hela processen. Eftersom detta var min första fastighetsaffär så var frågorna och funderingarna många. Pontus har varit tillgänglig och tålmodig under hela resans gång och har förklarat allting på ett begripligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Pontus!

Lars-Johan C
Stäudd

Tycker att dem var mycket professionella. Ann-Sofie uppdaterade oss om läget med jämna mellanrum och vi tycker att hon gjorde ett bra jobb utifrån förutsättningarna.

Benny O
Ågärdet

Bra introduktion och rådgivning inför beslutet att använda Svensk Fastighetsförmedling. Vår mäklare Ann-Sofie fanns alltid tillgänglig på telefon och gav viktig information inför beslutet att sälja före visningen, lyckades förhandla fram ett slutpris 25 000 kronor över vårt överenskomna lägsta pris. Mycket nöjda med vår försäljning.

Fridha H
Johannisdal

Joakim är noggrann, trevlig, pålitlig och alltid lätt att nå. Snabb & smidig försäljning som gick över vår förväntan.

Camilla M
Köping

Trevligt, enkelt och professionellt bemötande och hantering genom hela processen. Snabba svar och löpande kontakt. Återkoppling så snart något hänt i försäljningen och även då ”inget hänt”. Kan varmt rekommendera er!

Irja H
Köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Köping
Kolsva

Köpet är inte klart än, men hittills har det varit trevligt på alla sätt och vis. Bra bemötande, tydlig och snabb kommunikation - det har känts professionellt helt enkelt👍

Gunilla S
Arbmansberg

Mäklaren har tidigare hjälp mig med försäljning så det kändes tryggt. Stor kunskap och kompetens och gav förslag på upplägg av processen. Informerade löpande om spekulanter och budgivning. Rekommenderar både mäklaren och svensk fastighetsförmedling till vänner och bekanta.

Jonna A
Köping

Mäklaren levde upp till förväntningarna. Försäljning och köp gick smidigt och bra! Kan rekommenderas vidare.

Mathilda E
Johannisdal

Upplevde mäklaren som extremt trevlig och had ett bra bemötande. Det som drar ner betyget något är att jag kände att jag blev stressad av hur på direkten allt skulle göras. Ex när va redo att skriva kontrakt ville mäklaren ha mötet samma dag som jag sa ja på telefon.

Tindra G
Johannisdal

Väldigt bra! Mycket bra och trevligt bemötande. Känner att dem verkligen lyssnar och bryr sig om både säljare och köpare. Även väldigt duktiga på att höra av sig och hålla god kontakt.

Veronica D
Centralt

Snabb respons både via samtal, sms och mail. Tillmötesgående. Kundfokuserade. Tydliga. Håller vad de lovar. Kunniga. Förtroendeingivande.

Max L
Skrev om Svensk Fastighetsförmedling Köping

Bästa mäklaren Sanna. Kan varmt rekommendera henne

Gunilla S
Stäudd

Mycket trevligt bemötande och snabb på återkoppling vid kontakt.

Amanda T
Johannisdal

Blev bemött på ett mycket bra sätt och mäklaren var professionell och trevlig. Fick snabba svar och återkoppling på våra frågor och funderingar. Kan verkligen rekommendera Ann-Sofie och Svensk Fastighetsförmedling.

Dennis A
Stigarna

Mycket bra genomförd förmedling av Joakim. Lugn, trygg och bra bemötande genom hela processen.

Geir O
Östanås

Jättebra! Alltid tillgänglig och extrem snabb återkoppling!