Svensk Fastighetsförmedling Tranemo

Svensk Fastighetsförmedling Tranemo

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Tranemo!

Här i Tranemo hittar du allt från lägenheter och villor till trevliga tomter i lugna miljöer. Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor kan området här runt Tranemo och Svenljunga, och är du på gång med en bostadsaffär här är det oss du ska kontakta.

Här hos oss kan du få hjälp med hela processen, från den fria värderingen till slutförsäljningen eller köpet. Det finns inga frågor du inte kan ställa till oss, vi tillhör nämligen en mäklarkedja med över 80 år i branschen.

Utmärkelser

389 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tranemo

Sedan starten hos Reco 2016
  • köpte sitt hus med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    2023-03-22 Verifierad kund
    Hej jag heter Moustafa jag vill säger att Cicilia är underbar Mäklare hon vet hur man gör och hon är själv trodde på sig .JagVill Tackar henne stor kram.Tack så jättemycket.
    Underbar du är, tack snälla själv Moustafa. Jag önskar er all lycka till i ert nya hem. Hälsa hela familjen, kram Cicilia Cicilia Odenbrink
    2023-03-09 Verifierad kund
    Trevligt bemötande, tog reda på saker och jag fick svar.
    Allt upplevdes positivt.
    Tack snälla för fint omdöme. Hoppas att ni ska trivas i ert nya hem, önskar er all lycka till!! Cicilia Odenbrink
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    • Mjöbäck
    2023-03-02 Verifierad kund
    En glad, trevlig och kunnig person. Samt ett stort tålamod då det har varit trögt med intressenter.
    Är så glad för er skull, ni hade också ett otroligt stort tålamod och wow så bra det blev till slut! Stort grattis till er, jag önskar er all lycka till ert nya boende vid kusten. Kram Cicilia Odenbrink
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Andréa Lidh en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    2023-02-28 Verifierad kund
    Andrea har social kompetens och mycket god kunskap om vad det innebär att vara Svensk fastighetsförmedlings mäklare
    Är mycket nöjd och rekommenderar
    henne gärna
    Tack för ett så fint skrivet omdöme! Så roligt att du är nöjd och gärna rekommenderar mig vidare. Ta väl hand om dig Elisabeth! Andréa Lidh
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    2023-02-24 Verifierad kund
    Mycket trevlig och professionell bemötande, lägenheten såldes snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd.
    Igen stort grattis till lyckad försäljning och tack för ditt förtroende:)/ Cicilia Cicilia Odenbrink
    • Ambjörnarp
    2023-02-24 Verifierad kund
    Meget hjælpsom og imødekommen.
    Hurtig til at svare på mails.
    Havde mange spørgsmål og hun rigtig god til at komme med svar.
    Kan klart anbefales.
    Tack för de fina orden! Så roligt att ni hittat ett så fint fritidshus till hela familjen. Stort grattis återigen! Ha en fantastisk helg! Kram Cicilia Cicilia Odenbrink
    2023-02-15 Verifierad kund
    Andrea är duktig, kunnig och trevlig, gjorde min försäljning av fastigheten
    smidig även fast det var "dåliga tider"
    Vad glad jag blir av att läsa detta! Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med försäljningen, tycker vårt samarbete har fungerat riktigt bra! Andréa Lidh
    2023-02-08 Verifierad kund
    hej tack så myckyt du är myckyt doukte
    Tack själva! Stort grattis till huset, hoppas ni kommer att trivas bra! Andréa Lidh
    • Holsjunga
    2023-01-28 Verifierad kund
    Hon är mycket duktig och ser verkligen till kundens bästa. Underbar människa ,
    Tack själv Ingrid. Är glad att jag fick hjälpa dig! Vi ses i eftermiddag:) Cicilia Odenbrink
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Andréa Lidh en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    • Mjöbäck
    2023-01-27 Verifierad kund
    Andréa var hela tiden enkel att kommunicera med, intresserad och välinformerande kring våra funderingar och frågor. Oerhört glada att hon skötte vår bostadsaffär!
    Tack Petra för att du tog dig tiden att skriva detta fina omdöme! Stort grattis till husköpet, så roligt att det blev ni! Nu dröjer det inte länge förrän ni får flytta in!! Ta hand om er till dess. Andréa Lidh
    • Holsjunga
    2023-01-26 Verifierad kund
    Vänlig, kompetent och seriös. Jag skulle rekommendera Cecilia när som helst.
    Tack Elfride! Grattis till nya hemmet, tror ni kommer stortrivas!/ Cicilia Cicilia Odenbrink
    2022-12-14 Verifierad kund
    Allt var smidigt och enkelt. Tydlig och bra information. Bekvämt för oss som säljare. Mycket professionellt intryck.
    Vad roligt och höra att ni är nöjda! Tusen tack för de fina orden både nu och när vi sågs, det betyder oerhört mycket för mig i mitt arbete. Kram Andréa Andréa Lidh
    2022-12-13 Verifierad kund
    Cicilia har varit fantastisk från början till slut. Ända från första kontakten har hon gjort allt för att hjälpa oss i vår husförsäljning och göra den så smidig som möjligt. Hon har varit snabb på att svara på alla våra frågor och har hela tiden gjort sitt yttersta för att hålla oss tillfreds genom hela processen. Man märker att hon verkligen bryr sig om människor och att alla ska vara nöjda. En toppenmäklare!
    Tack så hjärtligt Alexander! Det var ett nöje att hjälpa er och jag tackar för ert förtroende. Och återigen, grattis till en fin försäljning. Nu hoppas jag att ni äntligen hittat hem och ska trivas i ert nya boende! Ta väl hand om er och ha en fantastisk jul! Kram Cicilia Cicilia Odenbrink
    2022-12-12 Verifierad kund
    Very professional and reliable service and a pleasure dealing Andrea.
    Thank you so much for these kind words, it means a lot! Hope you enjoy your new home. Andréa Lidh
    2022-12-12 Verifierad kund
    Andréa Lidh har ett väldigt fint bemötande, är tillgänglig och professionell.
    Stort tack Anna-Carin, vad glad jag blir! All lycka till nu & hoppas detta blir ett riktigt smultronställe för dig. Andréa Lidh
    2022-12-10 Verifierad kund
    Bäst i Sverige.

Med allt vad det innebär.

Denna kvinna borde bli chef och börja lära ut till andra mäklLare i Sverige.
    Men ohh tack snälla underbara du! Blev alldeles rörd av din recension!!! Tack och igen stort grattis till nya hemmet, är helt övertygad om att ni kommer trivas. Ha en fantastisk tredje advent. Kram Cicilia Cicilia Odenbrink
    2022-11-30 Verifierad kund
    Fantastiskt bemötande!
    Cicilia kan sammanfattas kort i 5 punkter… Proffsig, påläst, glad, positiv, engagerad.
    Lägger ner stor omsorg på att både säljare och köpare blir nöjda.
    Blir inte bätttre än så här, jag och frugan är
    Supenöjda, Tack!❤️
    Oh va fina ni är, tack snälla för er fina recension, ert förtroende och gott samarbete. Önskar er en fantastisk december och allt därtill! Ta väl hand om er och så hörs vi när tillträdet närmar sig! Kram Cicilia Odenbrink
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    • Mossebo
    2022-11-20 Verifierad kund
    Engagerad och trovärdig mäklare
    Tack Else-Maj! Precis så jag vill att mina kunder ska uppfatta mig:) Ha det så gott! Varma hälsningar Cicilia Cicilia Odenbrink
    Gilla
  • köpte sin bostad med hjälp av Cicilia Odenbrink en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    • Sjötofta
    2022-11-08 Verifierad kund
    Netter freundlicher Empfank, kompetente zuvorkommende Beratung. Alles bestens, gerne wieder.
    Vielen Dank, ich hoffe, die Heimreise verlief gut. Herzlichen Glückwunsch und willkommen in unserem schönen Sjötofta! / Cicilia Cicilia Odenbrink
    2022-11-04 Verifierad kund
    Mycket kunnig o inkännande mäklare, trevlig o omtänksam, lätt o samarbeta med, pigg o glad
    Tack för alla dessa fina ord! Grattis till husköpet & varmt välkommen till Svenljunga. Andréa Lidh
    • Ambjörnarp
    2022-10-28 Verifierad kund
    Mycket profsigt första möte med Cicilia,har inga stora förväntningar för jag har inte anlitat henne tidigare men dom var verkligen över föväntliga.
    Vilken fin avslutning jag fick denna fredag nu när jag läste din recension. Tack snälla för varma ord! Ha en fantastisk helg! Cicilia Odenbrink
    2022-10-17 Verifierad kund
    Väldigt trevligt och professionellt bemötande!
    Stort grattis till ert nya fina hem, önskar er all lycka till med er egen försäljning och varmt välkomna till Tranemo kommun otroligt roligt att ni valt att flytta hit! Kram Cicilia Odenbrink
    2022-10-16 Verifierad kund
    Cicilia är en mycket professionell och engagerad mäklare. Hon är tydlig och noggrann. Vi rekommenderar henne starkt.
    Det är med stor glädje jag hjälpte er även denna gång ni stod innanför försäljning och jag tackar mitt allra ödmjukaste för att ni återkom till mig även denna gång med förfrågningen om jag ville hjälpa er! Önskar er all lycka till och hoppas att även ni ska finna det ni söker :)! Kram! Cicilia Odenbrink
    2022-10-12 Verifierad kund
    Vi fick ett ödmjukt och proffsigt bemötande av Cicilia. Vi hade själva inte så höga förväntningar inför försäljningen men hon brann för uppdraget och vi är mer än nöjda.
    Det var med nöje jag hjälpte er och jag tackar för ert förtroende. Och återigen stort grattis till en riktigt lyckad försäljning:)! Cicilia Odenbrink
    2022-10-12 Verifierad kund
    Glad, trevlig och tydlig...................
    Tack snälla för din recension och jag måste säga att dessa tre ord passar även in lika bra på dig:)! Ta nu väl hand om er och så hörs vi när tillträde närmar sig och du skicka gärna bilden på huset ni har som inspiration nu när ni ska påbörja era renoveringsplaneringar:) Cicilia Odenbrink
    2022-10-04 Verifierad kund
    Vänlig och engagerad samt kunnig. Vi hoppades på att få flera intresserade köpare och det lyckades Andrea locka fram. Trygg och seriös.
    Tack snälla för att ni tog er tiden att skriva detta fina omdömet, det betyder mycket för mig! Tack också för ett gott samarbete som slutade så bra det kunde bli. Nu börjar ett nytt kapitel i livet som jag hoppas blir minst lika bra för er! Andréa Lidh
    2022-10-03 Verifierad kund
    Genuint engagerad och professionell mäklare som har stor kunskap och grundlig information att delge köparen. Vi kände oss trygga genom hela processen.
    Tack snälla för din recension, den värmer verkligen! Stort grattis åter igen till köpet av ert nya hem, är övertygad om att ni kommer stortrivas! Cicilia Odenbrink
    2022-09-27 Verifierad kund
    En helt fantastisk mäklare tycker vi-hon har verkligen engagerat och stöttat oss hela tiden! Hennes söta pigga alerta utstrålning har verkligen gett oss en bra energi under denna tiden! Kan varmt rekommendera Andra!
    Tusen tack för er fina rekommendation, Lisbeth & Anders! Ni har varit underbara att få samarbeta med och jag är övertygad om att nästa kapitel i livet kommer bli så så bra! Kram Andréa Andréa Lidh
    2022-09-22 Verifierad kund
    Glad, trevlig och proffsig! Mycket duktig på att ge information och lyssnar aktivt.
    Oh tusen tack Åsa! Önskar dig en fantastisk helg och tack så mycket för ett gott samarbete! Vi ses på nytt snart igen:) Kram Cicilia Odenbrink
    2022-09-19 Verifierad kund
    Trevlig och glad och väldigt lätt att prata med.
    Vi fick köpt vårt drömhus snabbt och lätt.
    Vad glad jag blir! Tusen tack för era fina ord. Så roligt att blev just Ni som köpte detta mysiga hus!
    Kram
    Cicilia Odenbrink
    2022-09-18 Verifierad kund
    Fantastiskt bemötande, tydlig och mycket ambitiös!
    Tack snälla ni för denna fina recension, den gjorde hela min dag. Tänk vad bra ni kommer ha det i er nya hem! Sköt om er så ses vi snart igen. Cicilia Odenbrink
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Andréa Lidh en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    2022-09-18 Verifierad kund
    Mycket trevlig, tillmötesgående och engagerad.
    Vid ev. frågor där svaret ej var självklart fick vi snabb återkoppling.
    Vi vill varmt rekommendera Andrea som fastighetsmäklare.
    Vilken start på veckan att få läsa detta, det var både roligt och ärofyllt att få uppdraget att sälja er idylliska gård! Stort tack för ett gott samarbete! Andréa Lidh
    Gilla
  • köpte sin bostad med hjälp av Andréa Lidh en del av Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
    2022-09-12 Verifierad kund
    Underbar jätte duktig. Jag tycker om henne och vi fått hjälp med allt från henne
    Tack snälla, vad glad jag blir! Stort grattis till köpet av den fina gården, hoppas ni kommer trivas bra! Andréa Lidh
    2022-09-09 Verifierad kund
    Vi är mycket nöjda med Cecilia Odenbrink för hennes fantastiska, hjälp och stora insats för oss under 3 år.
    🙌🙌🙌
    Tack 👍
    Anne-Lise Såby
    Tack snälla själva, det har varit ett stort nöje och det gläder mig något enormt att allt löste sig så bra för er till slut. Vi hörs och syns snart på nytt, ha det bäst så länge och trevlig helg! Cicilia Odenbrink
  • Michael T
    2022-09-07 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och glad! Fick all information som man kan tänka sig. Ser fram emot att avsluta husaffären snart!
    Tack snälla för fina ord. och igen stort grattis till ert nya hem, hoppas ni ska trivas:) Ha en fantastiskt fin dag, på återseende:) Cicilia Odenbrink
    • Sexdrega
    2022-09-01 Verifierad kund
    Gott och trevligt bemötande. Genomförde affären på ett professionellt sätt.
    Tack för att du tog dig tiden att skriva denna recension, det värmer mycket! Andréa Lidh
    2022-08-29 Verifierad kund
    Cicilia has always treated us with kindness, kindness and courtesy. If we needed help, we received it immediately. Everything worked out great and we would work with Cicilia again at any time. Many Thanks
    2022-08-26 Verifierad kund
    Vi är nöjda med vår mäklare. Väl bemötta när vi träffades och skrev kontrakt och via telefonkontakt
    Tack för de fina orden och grattis till ett jättefint hus! Hoppas ni kommer trivas i Dalstorp. Andréa Lidh
    2022-08-24 Verifierad kund
    Hon är engagerad och förtroendefull. En mäklare med stor erfarenhet.
    Tack för fina ord och för förtroendet Urban, det var ett nöje att få hjälpa er med er försäljning och jag hoppas ni ska trivas i grannkommunen:)! Cicilia Odenbrink
    2022-08-23 Verifierad kund
    Jag blev bemött riktigt bra, hon va noggrann, tydlig (gick igenom allt noga så att det blev begripligt) Såg till så att alla parter var nöjda.
    Stort tack för denna recension och ännu större grattis till ett superfint hus! Så roligt att få ha hjälpt dig i denna process. Andréa Lidh
    2022-08-21 Verifierad kund
    Vi valde henne, av 5, för vi tyckte hon var bäst och det är hon. Hon är lyhörd, lätt att samarbeta och tala med, vet mycket, ser till att informera, etc.
    Tack snälla underbara ni för era fina ord och tack själva för ett otroligt gott samarbete! Cicilia Odenbrink
    2022-08-21 Verifierad kund
    Tack Ciciia för att du hittade våran drömbostad för oss. Kan säga att denna tjejen brinner för Svenljunga med omnejd och har väldigt stor kunskap om fastigheterna hon säljer. Kan starkt rekommendera henne vid försäljning och köpt av bostad. Har haft kontakt med Cicilia innan med att hitta bostad för mina föräldrar, som hon löste 🙂
    och nu köpte vi vårat dröm hus av henne.

Tack Cicilia🙂👍
    Varmt varmt välkomna och stort grattis återigen till er fina nya hem, ska bli otroligt roligt att börja stöta på er här i byn, äntligen:)! Och Toni, STORT STORT tack för detta jättefina omdöme du tog dig tid att skriva, den värme otroligt mycket. Tack! Cicilia Odenbrink
    2022-08-10 Verifierad kund
    Andrea Lidh är en drömmäklare alltid kunden i centrum ger goda råd, påläst och det hon inte vet tar hon reda på.
    Jag vill att alla köpare o säljare ska få samma fantastiskt mäklare som jag fick.
    Grattis Svenskfastighetsförmedling som har Andrea...
    Mvh
    Eva lill Karlsson
    Vad fint skrivet av dig Eva-Lill! Det har varit väldigt enkelt att samarbeta med dig och en ära att fått vara med vid både köp och nu försäljning. Vi ses snart igen! Andréa Lidh
    • Ullasjö
    2022-08-04 Verifierad kund
    Tycker att mitt bemötande med Cicilia har varit mycket bra. har alltid fått snabba och konkreta svar.
    Cicilia är väldigt engagerad och positiv hon levde verkligen upp till mina förväntningar.

Kan verkligen rekommendera henne till till vänner och bekanta.
    Tack Siv, det var fint att få förtroendet att sälja din stuga i Ullasjö. Sköt om dig och se nu till att njuta rejält av sensommaren:)! Cicilia Odenbrink
    2022-08-03 Verifierad kund
    Vi fick ett gott välkomnade på plats vid bostaden. Andrea kunde svara på många av våra frågor och tog reda på svaret till de hon inte kunde på rak arm. Det har varit enkelt att få kontakt med henne under hela försäljningen, både via mail och telefon. Jag är väldigt nöjd med hur vi blivit bemötta under hela processen.
    Vilken härlig recension att få läsa, det värmer att du tog dig tiden att skriva detta till mig! Hoppas hela familjen ska trivas bra i ert nya smultronställe. Andréa Lidh
    2022-08-03 Verifierad kund
    Väldigt bra bemötande. Andréa har svarat snabbt och varit behjälplig med frågor vi haft angående bostaden.
    Tack för de fina orden! Stort lycka till med allt spännande som nu väntar. Andréa Lidh
    2022-07-14 Verifierad kund
    Cicilia är mycket proffsig och påläst. Hon förberedde visningen och mötet mellan säljare och köpare så att allt gick smidigt. Snabb med att svara på mail och i telefon och mycket serviceinriktad. Jag rekommenderar verkligen Cicilia Odenbrink!
    Tack för de fina orden Charlotte! Ha en härlig sommar i ert fina torp, hoppas barnen ska tycka om torpet lika mycket som ni. Nästa gång är är i närheten lovar jag svänga förbi ditt bageri;) Ta nu väl hand om er och hör av er om jag kan hjälpa er med något! Cicilia Odenbrink
    2022-07-09 Verifierad kund
    Cecilia var underbar! Vi ville köpa Ulfshed och det var några problem son hon inte behövde hjälpa oss med men det gjorde hon och vi är så tacksamma. Vi kan verkligen rekommendera henne, både för dom som ska sälja och dom som ska köpa.
    Så glad att jag fick hjälpa er att finna ert drömhem och att jag kunde hjälpa er på vägen med det som behövdes ordnas! Är helt övertygad om att ni är de rätta köparna och att ni kommer ta hand om och trivas i ert nya hem. Ha en fin sommar och hör av er om jag kan hjälpa er på något sätt så spara mitt nummer:) Cicilia Odenbrink
    2022-07-07 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett väldigt professionellt sätt.
    Cicilia kändes taggad och villig till att hjälpa oss med en så bra försäljning som möjligt. Väldigt påläst och hjälpsam i alla lägen vilket gjorde att man kände sig trygg under hela processen då man egentligen inte visste mycket alls om hur en husförsäljning går till.
    Det har varit en ära att få hjälpa dig och Emma med försäljningen av ert underbara hem. Tack för möjligheten och såklart stort tack för den här fina rekommendationen. Ha en fin sommar! Cicilia Odenbrink
    2022-07-07 Verifierad kund
    Cicilia har varit lugn och professionell men också varit engagerad på ett hjärtligt sätt. Tusen tack!!
    Vilken härlig recension, tusen tack för att du tog dig tid att skriva den! Jag hoppas att du kommer att trivas i ditt fina nya hem. Ha en fantastisk sommar Anna-Carin! Cicilia Odenbrink