Tyresö Bil & Diagnos AB
En del av Car & Diagnostics Sweden AB -
www.meca.se
Välkommen till Tyresö Bil & Diagnos - MECA!
Här utför vi service på alla bilmärken och följer alltid serviceplanen för respektive modell till punkt och pricka. Vi använder också alltid originaldelar, lika eller bättre, vid service och reparation samt högkvalitativa oljor som Castrol och Mobil 1.
Vi har den senaste mjukvaran för felsökning och vi kan släcka servicelampor oavsett märke och årsmodell. Din nybilsgaranti gäller självklart hos oss.
Vi erbjuder AC-service och är fullt utbildade på området. Du kan även byta, laga och förvara dina däck hos oss på Tyresö Bil & Diagnos på vårat Däckhotell.
Utmärkelser
229 omdömen om Tyresö Bil & Diagnos AB
Sedan starten hos Reco 2015
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Dom var trevliga men misslyckades med servicen
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Reparerade bilen och blev nöjd . Men stor besvikelse när betalning med Meca kortet ej fungerar hos er och ni meddelar fel på kortet och det är ni som ej har Meca kortet .
Lämnade bilen hos er med bärgare efter som jag har Meca kortet . Pengar fanns på kortet och det fungerar .
Tråkigt brukar utföra mina reparationer hos Meca men önskar att ni också använder er av Meca kortet annars väljer man en annan Meca verkstad . -
Kanon bra!
Kul & trevligt!
Spännande upplevelse och en trevlig båtresa. -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Blir alltid bra bemött och är därför stamkund
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Serviceminded, hjälper alltid till efter bästa förmåga
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Superbra kundservice, skulle tömma bilen som blivit skrotad 👍😁
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jätte nöjd, tack för bra service
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Bra service och trevligt personal ❤️👌🙏
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Snabbt billigt och trevliga.
Jag servade min Kia Niro -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Otroligt trevlig och tillmötesgående personal, alltid hjälpsamma.
Köpte sist nya sommardäck, till bra pris.
Fick också snabb hjälp med att fixa slitna bromsar, mycket bra personal. -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Ni lagade allt som var fel på besiktningen och lite till!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jag tycker att dom är bra Ett konstigt ljud efter reparationen men jag ska få komma in så dom kan fixa det. Så jag kommer tillbaka
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Otrevlig och trött personal som verkligen inte är tillmötesgående, säger att det är fel på min telefon eller växeln för att jag aldrig kommer fram på telefonen. Bokningar och datum som är fel. Samt att dom skickar min bil till Olofsson bil, utan att ens informera mig om varför och vart. Utan Olofsson bil ringer mig… När vi får en lånebil av meca är det en skruttig gammal bil med skräp i, så äckligt.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Lämnade in min Cupra för stor service som och optimering av programvara i motor och växellåda. Fick ett väldigt bra bemötande samt det som utlovades utfördes på ett utomordentligt proffsigt sätt. Det var absolut inga problem och byta programvara tills jag som kund var 100% nöjd.
Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera Micke och hans team för service, men framförallt för optimering. Var med bilen i ”Mexico” för ett tag sedan och den gör 100-200kmh på 8.50sek om och om igen! :) -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Blev riktigt blåst. Beställde inspektionsservice enligt bilens indikationer. Det genomfördes en dubbelt så dyr kombinerad inspektionsservice med oljebyte. Dessutom sa dom att bromsarna bak var slut trots att jag bytt dom några månader tidigare. Så dom sa att det var akut att byta bromsskivorna och offererade detta till 5300 kr. Fick bekräftat av DinBil att jag bara blev lurad och att bromsskivorna absolut inte behövde bytas. Enligt serviceprotokollet genomfördes även kontroll av takluckans funktion, dräneringslangar samt kontroll av oljeläckage från manuell växellåda. Problemet är bara att jag har automatväxlad bil utan taklucka. Vidare tog dom betalt för byte av luftfilter men skrev sedan i serviceboken att luftfilter inte bytts. Då jag inte litar på serviceverkstäder bad jag om att få medverka på servicen då jag har Covid-19 antikroppar men nekades detta. Kommer aldrig mer ha med Meca att göra då jag blivit blåst en gång tidigare också gällande andra bilen. Bedrövligt!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Superservice! Från inlämning till utlämning! Micke är en klippa! Förklarar så man förstår också !
Mvh Josefina Grahn -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Här har du det bästa stället när du behöver snabb och utmärkt service och hjälp!
Kan varmt rekommendera utan tvekan, skall du ha hjälp med bilen oavsett vad, är detta det enda stället som gäller!! -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Det är första gången det kändes som om jag kom in till en akutmottagning med bilen. Snabba, effektiva och bra kommunikation. Rekommenderas!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Sanslöst bra kundbemötande och dessutom humana priser. Bästa verkstaden jag använt mig av, helt utan tvekan.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Suveränt kundbemötande,stort kunnande, humana priser och väldigt hjälpsamma.
Kan inte annat än att rekommendera denna verkstad! -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Otroligt bra bemötande. Det känns seriöst och proffsigt när dom tom ringde och frågade om dom skulle byta mina bromsbelägg trots att det var ca 20% kvar på dom eller om jag ville köra slut på dom helt. och plus att dom uppmärksammade att spolar vätskan var slut och fyllde på den utan extra kostnad.
mycket nöjd och återkommande kund! -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Proffsigt bemötande. Kan lämna bilen med kort varsel.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Gick snabbt att få tid. Bilen blev klar i tid.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Bra service, tydlig info flre och efter
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Väl omhändertagande. Vänligt bemötande.
Kommer gärna tillbaka. -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Good service and friendly people
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Mycket bra kund service. Jag känner mig nöjd när jag går därifrån. Priset är humant.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jag vill inte rekommendera eftersom jag har betalt massa pengar o bilen har fortfarande samma fel!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Det var mycket trevlig personal,
men om man köper däck för närmare 6000kr, kan ni inte tvätta dem då? Kändes mindre kul med så smutsiga hjul. -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
ALLTID bra service, extremt tillmötesgående! Bästa verkstaden jag varit på! Rekommenderas varmt!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Mycket serviceminded och trevliga i Tyresö!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Bra service men lite förvirrande när jag blev uppringd och tillfrågades när jag skulle komma med bilen. Den stod utanför verkstaden och nyckeln var inlämnad arbetsdagen innan.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Kundmottagning alltid tillgänglig. Villiga att diskutera olika lösningar på bilproblemet. Ger ett kunnigt intryck. Lätt att få tider. Kan verkligen rekommendera dem.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Bra bemötande. Löste mina bromsjusteringsproblem på släpvagnen och besiktade den. Snabbt och prisvärt. Till saken hör att en annan Mecaverkstad tidigare misslyckats med samma koststycke, samt monterat allt fel, SAMT vägrat ta ansvar. Så jag är väl lättimponerad också :)
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Trevliga, kunniga och prisvärda.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Trevligt bemötande, bra information om vad som ska ske, toppen!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jättetrevlig och effektiv kundmottagning ! Tack!!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jättebra service nöjd kund bra råd och återklingat
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jag har inte besökt er!.........................................
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
De fixade samtliga problem på min gamla Audi så att bilen passerade besiktningen utan anmärkning!
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jag fick utfört min order på bästa sätt och blev mycket väl omhändertagen som kund
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Mitt besök var i Nynäshamn. Allt fungerade alldeles utmärkt, precis som vanligt.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Väldigt trävligt bemötande och bra service
Ytåodgtucx $@!^/*&^() €£¥₩%☆♡¤{}
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Jag fått den bästa service från MECA
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Bra service. Bra info. Trevligt bemötande. Bilverkstad jag väljer igen.
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Femte gången jag svarar, bra bemötande
Snabb service -
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Bra och snabb service med trevligt bemötande
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Snabb service ich trevliga Lotta som alltid kommer med goda tåd👍
skrev om Tyresö Bil & Diagnos AB
Mycket bra bemötande. Hjälpsamma på alla sätt och v vis. Rekommenderar alla att lämna sin bil här.