Väldigt bra service, trevligt bemötande och kunnig personal. Jag hade gett fem av fem i betyg men det blev ganska dyrt 😬 så fyra +
Tyresö Bil & Diagnos AB
Välkommen till Tyresö Bil & Diagnos - MECA! Här utför vi service på alla bilmärken och följer alltid serviceplanen för respektive modell till punkt och pricka. Vi använder också alltid originaldelar, lika eller bättre, vid service och reparation samt högkvalitativa oljor som Castrol och Mobil 1. Vi har den senaste mjukvaran...
367 omdömen om Tyresö Bil & Diagnos AB
Sedan starten hos Reco 2015
Hej Pongsak Tack för ditt omdöme. Vi försöker alltid hålla nere kostnaderna så gott vi kan. Mvh Nadim
Oerhört snabb och bra service!
Hej Ann-Christin. Vi är glada över att du valde oss som verkstad & hälsar dig välkommen tillbaka. / Mats
Bra service, tydlig, trevlig.
Hej Tuss Tack för att du valde oss som verkstad:) Ta hand om din Citroen! Mvh Nadim
Trevlig personal och bra service. Tack
Hej Sos Tack för ett trevligt samtal i kundmottagningen:) Mvh Nadim
Trevligt bemötande och hjälpsam personal.
God kväll Sandra Trevlig läsning:) Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Mvh Nadim, Mats med team
Toppen Mycket trevlig och hjälpsamma..
Hej Anna Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter. Mvh Nadim
Mycket nöjd med allt service pris. Rekommenderas
Hej Lena Tack för ditt omdöme och välkommen åter:) Mvh Nadim
Fick hjälp omedelbart av trevlig personal. De fixade ett problem med ett däck medan jag väntade. Har aldrig fått snabbare service. Otroligt nöjd👍
Hej Monica Tack för ditt fina omdöme! Ta hand om din Polo:) Mvh Nadim
Jag har upplevt att dom har haft ett trevligt bemötande av mig som kund
Hej Anders Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Önskar dig en trevlig helg! Mvh Nadim
Lyhörda, snabba, konstruktiva och konkurrenskraft iga
Hej Susanne. Vi tackar för att du valde oss som verkstad. Nadim & Mats
Så imponerad av service och mottagande. Verkligen inte vad man är van vid men precis vad man vill ha. Konkurrenstkraftigt pris, seriöst och vänligt bemötande, noll krångel. Kan varmt rekommendera Tyresö Bil & Diagnos AB och kommer själv fortsätta anlita dem för service och underhåll av mina bilar.
Hej Carl. Teamet tackar för ditt omdöme alltid lika trevligt för oss att du som kund hos oss åker härifrån med en bra upplevelse. Vi hälsar dig välkommen åter./ Mats & Nadim
Det var lätt att få tid och arbetet gick snabbt och smidigt. Lär återkomma hit.
Hej Mats Vi tackar dig för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme. Mvh Nadim & Mats med team
Super trevliga och lätta att ha och göra med 😀 gjorde ett super jobb med vår bil. Jag rekommenderar denna verkstad starkt 👍🏼😀
Tack för ditt omdöme Jeanette:) Mvh Nadim & Mats
Bra flexibilitet och snabb service
Hej Erik. Teamet tackar för ditt omdöme. / Mats & Nadim
The staff was friendly and both the diagnose and repair were very fast. Only the price for the repair was quite a bit higher than compared to other places.
Good morning Andre Thank you giving us your feedback. We always try to keep the costs down as much as possible for our customers. Kind regards Nadim
Ärligt, enkelt och tydlig redovisning av kostnad v/s aktivitet/reservdel.
Hej Michael. Vi uppskattar din återkoppling efter besöket & hälsar dig välkommen åter. / Mats & Nadim
Snabba, hjälpsamma och tydlig information
Hej Sara Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Mycket trevlig läsning nu när man ska ta helg. Mvh Nadim & Mats
Bra service och bemötande rekommenderas starkt
Hej Helka. Teamet tackar för för din återkoppling & hälsar dig välkommen åter.
Jag fick ett väldigt proffsigt och fint bemötande. Dom tog sig tid och förklarade. Svara på alla frågor på ett bra sätt. Jag bytte mina bromsar. //Jeanette
Hej Jeanette Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme:) Mvh Nadim
Är mycket nöjd med både bemötande och utfört arbete. Efter att ha fått körförbud på min Smart åtgärdade personalen felet och bytte fjädring på några timmar . Jag är mycket nöjd och glad .
Hej Hillevi Är du nöjd och glad så är vi nöjda och glada:) Mvh Nadim med Team
Bra mottagande & service ! Byte av hjullager höger fram + lös list fastsatt. Även en testprotokoll. Bra ! Mvh Pia Skoog
Hej Pia Tack för ditt omdöme, kul att du blev nöjd:) Mvh Nadim med team
Fint bemötande och enkelt att boka tid
Hej Ann Tack för ditt fina omdöme:) Mvh Nadim med team
Det gick snabbt enkelt och smärtfritt
Tack för ditt omdöme Lars:) Välkommen åter! Mvh Nadim
Det var bra hoppas bästa for dig Mvh m.j.d
Hej Mohammad Tack för ditt omdöme. Ta hand om din Honda:) Önskar det samma för dig! Mvh Nadim
Mycket bra bemötande och bra utfört jobb.
Hej Prosper Tack för ditt omdöme:) Välkommen åter Mvh Nadim med team
Bra bemötande. Snabb diagnos samt utförande. Kommer att anlita fler gånger. Rekommenderas.
Hej Dagmar. Vi tackar för din återkoppling & hälsar dig välkommen tillbaka / Mats
Bra o snabb service och sevicevänlig personal
Hej Lars-Erik Tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme:) Det uppskattas! Mvh Nadim
Snabb service och trevlig bemötande. Priset vid bokningen var inte samma som stod på ordern när jag lämnade in bilen, men det justerades utan krångel.
God morgon Ludvig Tack för ditt omdöme, kul att du blev nöjd med ditt besök hos oss:) Mvh Nadim
Perfekt, precis som det ska vara.
Hej. TEAMET tackar för din återkoppling / Mats
Full service. Snabbt. Trevligt bemötande.
Hej Anita. Tack för ditt omdöme efter besök du är alltid välkommen tillbaka / Mats
Bra bemötande service gick snabbt och smidigt
Hej Tommy. Vi tackar för att du valt oss som verkstad & hälsar dig välkommen tillbaka. / Mats
Snabbt service med trevlig och proffsig bemötande
Hej & tack Malcolm. Vi tackar för ditt omdöme efter ert besök & hälsar dig välkommen tillbaka. / Mats
Jag är nöjd med bemötande, snabbhet och utförande
Hej Ingela. TEAMET tackar som varmast för din feedback / Mats
Inget att klaga på. Allt har fungerat bra.
Hej Clas. Vi tackar dig för ditt besök hos oss. / Mats
Positivt bemötande , klara besked och bra genomförande.
Hej Lars. Alltid lika trevligt att möta & hjälpa glada kunder välkommen tillbaka / Mats
Väldigt bra bemötande. Bilen blev som ny.
Hej Carl. Teamet tackar för din feedback. / Mats
Jag är ette glad 1000 tack
Hej tack Artur vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. / Mats
Det blev dyrt, MEN annars var det superbra bemötande och dom fixade bilen snabbt.
Hej Hampus. Alltid tråkigt när dyrare komponenter går sönder på sin bil men trevligt att vår service till dig vägde upp helheten. / Mats
Mycket trevlig personal och snabb service
Hej & tack Petra för att du tog dig tid för att ge oss din feedback / Mats
Bra, vänligt bemötande. Visade och beskrev felet. Tipsade hur det kan undvikas att det sker igen.
Hej Anna. Vi tackar för din återkoppling alltid lika trevligt för oss när du som kund känner dig nöjd. / Mats
Snabbt och bra trevligt bemötande 😀
Hej Inger. Vi tackar dig för du valde oss som verkstad & du är alltid välkommen tillbaka. /Mats
Bra & snabb service till facila priser. Rekommenderas.
Hej Kurt-Åke. Vi tackar för ditt omdöme & välkomnar dig tillbaka / Mats
Hjälpsamma. Fick prisförslag innan. Toppen helt enkelt.
Hej Cecilia & tack för att du tog dig tid för att ge oss din feedback efter ditt besök hos oss / Mats
Bra och proffsigt bemötande, extra omsorg om att vi skulle slippa p-bot och problemet (exploderat däck) fixat på kort tid.
Hej Ylva Tack för ditt fina omdöme. Väluppfostrade söner du har som hämtade ut bilen 😀 Mvh Nadim
Tillmötesgående, snabba och kunniga. Rekommenderar starkt!
Hej Christopher Tack för din rekommendation:) Ha så kul på Gothia! Mvh Nadim
Bra service och väldigt förstående personal, gick otroligt snabbt
Hej Charlie Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme:) Mvh Nadim
Supersmidig service, snabbt och tryggt!
Hej Emma Tack för ditt omdöme! Ta hand din Fiat:) Mvh Nadim
Bra service och trevligt bemötande. //Philip
Hej Philip Tack ditt omdöme! Hör av dig när det är dags för service:) Mvh Nadim
Snabb diagnos och reparation och bra kommunikation.
Hej Mailn Tack för ditt omdöme. Ta hand om Volvon:) Mvh Nadim
Snabb service, trevlig personal.
Hej Johan Tack för ditt omdöme:) Ha en fortsatt trevlig sommar! Mvh Nadim