Agilokliniken - Tumba

En del av Agilokliniken www.agilokliniken.se
  • BadgeThirteenYears
  • BestInSweden2026
4.7

Välkommen till Agilokliniken i Tumba! Hos oss finner du trevliga och kompetenta sjukgymnaster och naprapater som kan hjälpa dig med alla dina rygg- och ledbesvär. Vi använder oss både av traditionella metoder och modern teknik och försöker alltid hålla oss uppdaterade om nya rön i branschen. Genom att vara noggranna i undersökningen...

891 omdömen om Agilokliniken - Tumba

Sedan starten hos Reco 2014

Joakim O
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Mycket bra! Lyhörd, och duktig!

Peter P
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Sökte hit på vinst o förlust, hade inga förväntningar men var tvungen att prova något. Har bara gått 3 gånger Ännu men det känns som att det hjälper. Vi får se framöver.

Arne K
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Verkar bra värken i benet verkar avta

Pia K
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Har gått hos Josefin i flera år och är jättenöjd! Hon är lyhörd och planerar behandlingen långsiktigt. Löser låsningar och tar hand om onda muskler. Kanonbra!

Jeanette B
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Fick en tid för behandling snabbt.Kunning och empatisk personal. Åtgärdade mitt problem direkt,fick även en lektion i anatomi för ev framtida problem. Bra parkeringsmöjligheter.

Taina V
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Super bra bemötande.Mycket bra behandling.Kommer att fortsätta minst varannan vecka.Bra förslag att göra hemma.bra info

Gabriella R och Taina V gillar detta
Maha W
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Jag är tyvärr mycket missnöjd med mitt besök på Agilokliniken i Tumba. Redan vid första kontakten upplevde jag bemötandet som otrevligt. Några minuter före min bokade tid ringde jag för att fråga om parkering, men fick ett kort och ganska avvisande svar om att kliniken inte hade någon parkering. När jag kom till kliniken kände jag mig inte välkommen. Receptionisten var mycket fåordig och ställde i princip bara en fråga om vilken behandling jag skulle få. Jag saknade ett vänligt och professionellt bemötande. Själva massagen...

Svar från Agilokliniken - Tumba

Hej Maha! Stort tack för din tid och återkoppling. Detta är en viktig fråga för oss och vill höra mer och utveckla vidare förståelse. Vi försöker nå dig för vidare samtal. Ha en fin dag! Mvh Gabriella Klinikchef Agilokliniken Tumba

Anette H
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Jag känner förtroende för naprapat Josefin, känner mig lite bättre i ryggen när jag går därifrån. Hon är dessutom väldigt trevlig.

Michel B
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Mycket nöjd, rekommenderar starkt!

Hampus D och Gabriella R gillar detta
Sture Sven Gunnar Ö
Skrev om Agilokliniken - Tumba

kort väntetid var där två gånger och blev bättre trevlig kiropraktor. nöjd.

Hampus D och Gabriella R gillar detta
Lee L
Skrev om Agilokliniken - Tumba

2013 träffade jag en kiropraktor som tyvärr gav mig mer smärta än när jag kom dit. Idag träffade jag Stefan på Agilo Kliniken för första gången och blev bemött på ett otroligt tryggt och professionellt sätt. Han gick igenom allt noggrant med mig, förklarade vad som var vad och vad han skulle göra under behandlingen. Jag lämnade kliniken med ny kunskap, förståelse och en nästan helt smärtfri kropp. Jag ser verkligen fram emot nästa besök och hoppas på en fortsatt återhämtning och en framtid med mindre smärta. Stort tack...

Gabriella R gillar detta
Marlene K
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Proffsigt och bra bemötande 40 min av noggrann, och omväxlande behandling, bra tips på hemma övningar ! Jag känner mig fullständigt trygg med min behandlare !

Slobodan P
Skrev om Agilokliniken - Tumba

jättetack för mycket bra behandling. 1 til 10 . 10+ tack Stefan.

Herminda V

Jag kan rekommendera Agilokliniken, mycket professionell Kiropraktor

Christina F
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Först noggrann undersökning för att kunna göra rätt behandling för mina ryggproblem. Naprapaten är tydlig och beskriver de olika behandlingar jag sedan får, så att jag känner mig inkluderad och informerad om vad som sker. Det finns gott om utrymme att ställa frågor. Får övningar att göra hemma, samtidigt som naprapaten tydliggör att jag måste känna efter i kroppen och låta kroppen styra, så jag inte övertränar när jag har ont. Bra!

Meshure S
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Jag var jätte nöjd med dom tack för allt

Jessica Maria Elisabeth N
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Trevligt bemötande, tydlig vägledning, proffesionellt och kunnig personal

Berit P
Skrev om Agilokliniken - Tumba

toppen bemötade och kunning personal känns bra när man behöver hjälp! och tror på behandlingen!

Abdallah S
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Jag har varit där tidigare , allt var som vanligt BRA .

Tina Margurite L

Perfekt behandling och service

Robert H
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Trevligt bemötande! Vill ju förstås bli hjälpt med min onda rygg.Är ej klar ännu så jag kan inte betygsätta det än, Som pensionär så är det dyrt att gå till en naprapat!

Valon R
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Kunnig personal, bra service och proffsig.

Jeanett H
Skrev om Agilokliniken - Tumba

uppskattar att inte endast strömmaskinen används mycket., märker att jag får mycket bättre resultat utav den mänskliga handen.

Bulent S
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Det är inte ofta jag söker vård, men jag har besvär med ryggen och får ryggskott då och då. I tisdags var jag på kliniken i Tumba hos Stefan Suneson. Han är en väldigt trevlig och kunnig person som ger den bästa behandlingen, tycker jag. Rekommenderar verkligen!

Angelica A

Hjälpsamma! Löste mitt problem på 2 omgångar

Muhammet C
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Jag rekommenderar till alla. Mycket nöjd tack för personalen

Ida Li K
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Efter att ha haft stora problem med ryggen fick jag hjälp här – och vilken skillnad det gjorde. Stefan inger stort förtroende, är lung, kunnig och väldigt professionell i sitt bemötande. Kände mig trygg från första stund. Rekommenderar verkligen!

Gabriella R gillar detta
Göran L
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Mycket bra bemötande och professionellt

Amanda Natali Minette M
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Bästa kiropraktorn! Jag hade problem med höften, fött barn och börjar snebelasta. Ett besök och det känns bra!😍

Christopher S
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Tror de gjorde sitt bästa. Jag hade ett svårt ryggskott med mycket smärta. Efter drygt tre veckor och tre besök är jag nästan återställd. Det svåraste ryggskott jag någonsin haft. Är snart 67 år och allt tar ju längre tid när man kommer upp i åren.

Christina A
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Lätt att få tid, tidsbokning lätthanterling, nära hemmet, kompetent och trevlig personal

Khaldoon K
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Jag är nöjd ni är bäst tack för allt

Maria J
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Mer än nöjd över behandlingen av Stefan Sunesson. Han är duktig.

Gunnel E
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Väldigt positivt bemötande. Jag kände mig trygg med den kompetens som min naprapat visade. Eftersom jag varit på kliniken tidigare, så hade jag höga förväntningar. Lätt att få en tid, bra läge. Känner mig väldigt nöjd.

Julia May Viktoria W
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Superbra hjälp, rekommenderar, stort tack!

Veronica L
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Hade problem med en fot men fick god hjälp av både Stefan och Gabriella på Agilo i Tumba. Trevligt bemötande och effektiv behandling som gav resultat. Skulle absolut gå tillbaka om jag behöver hjälp igen!

Carina Maria N
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Bra personal och trevligt!Blivit hjälp med min smärta

Annita O
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Fick snabbt tid Bra och trevligt bemötande av personalen Behandlingen har delvis hjälpt men det finns mer att jobba på

Riitta Liisa T
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Fick hjälp med mina besvär redan efter några besök hos naprapat. Rekommenderar Agilokliniken varmt!

Cecilia J
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Gott bemötande. Gott omhändertagande. Blir lyssnad på. Olika behandlingsalternativ. Pensionärsrabatt.

Anna K
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Bra och lugn miljö Bra bemötande

Valencia A
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Fantastisk service, är jättenöjd!

Peter T
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Lätt att boka och kort väntetid. Fick en bra behandling och snabb hjälp med remiss för vidare utredning av skadan.

Erika B
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Mycket trevligt bemötande och kunnig personal

Thamira H
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Fantastiskt professionellt bemötande och terapeuter som verkligen kan sitt jobb.

Marcelo Diaz A
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Bra behandling från kiropraktor och bra miljö

Andreas A
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Fick bra hjälp med mina besvär i axlarna och tips på övningar jag kunde göra själv.

Magdalena J
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Ganska trevligt men jag hade ont i kroppen hela eftermiddag och natt.Så lite besviken

Slavomir V
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Stefan helped me with my sore back, very knowledgeable and skilled chiropractor! Indeed friendly and pleasant experience. Highly recommend. :)

Helena H
Skrev om Agilokliniken - Tumba

Har varit hos Stefan (kiropraktor) för att få bukt med ryggen. Kunnigt och professionell med en helhetssyn på orsaken till mina problem. Rekommenderas!