Rasmus Logärd

Rasmus Logärd

Rasmus Logärd är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 415 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 71 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

415 omdömen om Rasmus Logärd

Sedan starten hos Reco 2023
Annelie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Baggeby/Bodal

Rasmus var väldigt trevlig. Smidigt köp.

Victor B
Centrala Sundbyberg

Väldigt nöjda med Rasmus och hur hela processen sköttes! Vi blev bra bemötta från första kontakten och kommunikationen var enkel och smidig hela vägen. Rasmus var trevlig, tillgänglig och hjälpsam med våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela köpet. Kan varmt rekommendera honom!

Henrik B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Rasmus är jättetrevlig och lätt att ha att göra med. Pålitlig, väldigt kunnig & alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera!

Emil Hristov T

Rasmus infriade fullt ut våra förväntningar. Trevlig, kunnig och närvarande under hela försäljningen. Rekommenderar utan att tveka företaget till den som söker en seriös och pålitlig mäklare som levererar.

Rasmus L gillar detta
Lewi L
Centrala Sundbyberg

Rasmus är en trevlig och tillmötesgående mäklare

Hanna L
Råsunda

Hanterade budgivningen på ett bra sätt och höll oss uppdaterade genom processen.

Julia L
Centrala Sundbyberg

En mycket kunnig och trevlig mäklare som gjorde köpet både smidigt och tryggt. All kommunikation fungerade och vi fick hjälp när vi hade frågor. Vi är nöjda och rekommenderar gärna vidare.

Rolf Ragnar P
Bromma - Mariehäll

Ramus har levererat utlovade resultat i våra tidigare försäljningar rekomenderar honom varmt.

Andreas K
Vikingshill

Rasmus tog mig och min fru igenom processen att köpa nybygge på ett mycket förtroendeingivande sätt så vi kunde känna oss trygga i affären.

Linnea K
Vikingshill

Trevlig och hjälpsam mäklare som gör sitt yttersta för att man som köpare ska kunna känna sig trygg och nöjd med sitt köp.