Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Enskede-Årsta-Vantör Enskedefältet Citronblomman Miljö- och Hälsoservice AB

Citronblomman Miljö- och Hälsoservice AB

Dorpatsvägen 21, 122 37 Enskede — Visa karta

4.0 i betyg av 3 rekommendationer
 

Läs vad 3 kunder tycker om Citronblomman Miljö- och Hälsoservice AB

 • Eva N
  Eva N skrev om Citronblomman Miljö- och Hälsoservice AB
  Vi anlitar Citronblomman både för företagets lokaler och hemstädning, är alltid nöjda med resultatet. Det som också har varit mycket positivt med företaget är att de är flexibla och kan anpassa sig efter våra behov - om vi till exempel har glömt att skaffa hem rätt sorts trasor kommer de på en lösning med de material vi har hemma (inte som ett annat företag vi anlitade som vägrade arbeta med fel trasor, men ändå fakturerade för en hel städning). För oss är det viktigt att kunna ha trevlig, rak och okomplicerad kommunikation med dem vi släpper in i vårt hem, och det får vi med Citronblomman. Läs mer
  gillar detta
 • Lars M
  Lars M skrev om Citronblomman Miljö- och Hälsoservice AB
  Nog har vi anlitat rätt många städföretag genom åren, och nog har deras prestationer ibland varit av det litet tveksamma slaget.

  För ett par år sedan hade vi fått nog av hafs och slarv när en kollega tipsade om ett företag där man kunde lita på att medarbetarna tog sitt ansvar och höll rent i alla väder, både bokstavligt och bildligt.

  Vi testade företaget, Citronblomman, och det företaget har vi hållit fast vid sedan dess. Engagerade, kunniga och noggranna städare gör ett glimrande jobb till helt OK priser.

  De är proffs, helt enkelt. Läs mer
  gillar detta
 • Bo
  Bo skrev om Citronblomman Miljö- och Hälsoservice AB
  Här kommer lite sköna tips till Citronblomman, som eventuellt skulle kunna resultera i nöjdare kunder:

  1) Om en provstädning av någon outgrundlig anledning ska ha en startavgift, kommunicera det gärna tydligt till potentiella kunder.

  2) Byt epostprogram om det nuvarande automagiskt lägger in tomma rader som omöjliggör tydlig kommunikation.

  3) Många företag väljer att inte skriva negativa saker om sina medarbetare i epost till potentiella kunder.

  4) Många företag väljer också att presentera positiva historier från nöjda kunder på sin hemsida, vilket oftast ger ett trevligare intryck än att beskriva en tvist.

  5) Vissa kan uppleva aningens begränsad trovärdighet hos ett företag som ger sig själv lovord och högsta betyg på jämförelsesidor på internet.

  Provstädningsresultatet var OK, men vi letar vidare efter ett seriöst företag.
  Betyget reflekterar inte kvaliteten på städningen. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier