Dogan var alltid professionell, tillgänglig och trevlig i sitt bemötande. Han lyssnade på mina behov och gav mig tydlig och bra information genom hela processen. Jag kände mig trygg från första mötet till avslutad försäljning. Mina förväntningar på en smidig och snabb försäljningsprocess infriades, och Dogan överträffade dem till och med genom att vara mycket proaktiv och hålla mig uppdaterade hela tiden.
Dogan Duman
Dogan Duman är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Dogan Duman har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Dogan Duman har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 5.0. Dogan Duman har haft 14 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
14 omdömen om Dogan Duman
Dogan är en mycket bra mäklare, kan varmt rekommenderas. Dogan är lyhörd, har förmågan och sätta sig in i kundens efterfrågan, är hjälpsam och ger goda råd. // Julia Fernandes
Väldigt bra bemötande och smidig process! Hjälpte till med allt som man kan kunde tänkas behöva, rekommenderas starkt!
Är väldigt nöjd med Dogan! Han är driven, engagerad, rak och ärlig. När jag blev osäker i försäljningsprocessen sa han vad han tyckte jag skulle göra, säkerställde att det kändes bra för mig som säljare och hjälpte mig hela vägen. Jag rekommenderar honom till alla. Tack Dogan!
Han var snabb och tydlig! Enkel att jobba med, gav det stöd som behövdes och såg till att det blev en snabb och trygg affär.
Som förstagångsköpare var Dogan väldigt hjälpsam och förklarade processen på ett bra sätt. Enkel att kommunicera med. Köpet gick väldigt smidig och det verkar som att alla blev nöjda.
Han är grymt fantastisk hjälper mycket och samtidigt bra information tack
Han var driven, ambitiös, ärlig och lugn bemötande.
Han var jätte snäll och hjälpsam, han förklarade utförligt för oss vad processen var , vad skulle vi behöva göra och han var också patient. Vår övergripande upplevelse var riktigt trevlig och vi är mycket tacksamma!
Dogan var mycket duktig, hjälpsam och ansvarsfull. Han var lätt att kontakta. Gjorde sitt jobb på bästa möjliga sätt. Jag rekommenderar honom starkt!