Tillgänglig och snabb med svar.
Nikola Markulic
Nikola Markulic är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Nikola Markulic har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Nikola Markulic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 201 omdömen med ett betyg på 4.8. Nikola Markulic har haft 56 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
201 omdömen om Nikola Markulic
Vi hade en snabb försäljning av vår bostad till begärda priset. Nikola är alltid tillgänglig om man behöver hjälp med något.
Precis som vi vill ha det! Jag tror stenhårt på att mäklaren måste tro på de bostäder som förmedlas, så man kan försvara och motivera ett vettigt pris. De flesta mäklarna idag är bara fokuserade på att få ihop affären... det är jag också, men till rätt pris! :) Hör av er om ni behöver något innan tillträdesdagen. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Mycket bra service och stöd genom hela sälj processen. Rekommenderar Nikola med varm hand!
Stort tack min vän! Det har varit ett nöje att samarbeta med dig. Nu inväntar vi bara nyckelöverlämningen. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
helt ok. Trevlig. Korrekt. Vad mer skall jag säga för att fylla ut utrymmet?
Många tack min vän! Tror inte det behövs så mycket mer haha, det var ju en snabb affär så det är ändå positivt att jag lyckas visa mina bra sidor på så kort tid. Ni kommer älska er nya bostad!
Bra och energisk person som är engagerad
Kort och koncist! :) Stort tack för de fina orden, jag tror ni kommer stortrivas i er nya lägenhet. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
En mycket professionell och driven mäklare som levererade ett mycket bra resultat. Nicola har visat hög tillgänglighet, tydlig kommunikation och ett starkt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt. Bästa mäklare i Hässelby!
Ni är bäst! Stort tack igen för förtroendet, det har varit ett rent nöje att få jobba med er och leverera ett fantastiskt slutpris. Ibland är det enda som behövs att man TROR på lägenheten man förmedlar! Då blir budskapet så mycket enklare att få fram och man säljer in en hel livsstil, inte bara en bostad. Ha en fantastisk dag och se till att fira ordentligt. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Nikola är en och skicklig och effektiv mäklare som kombinerar kompetens med mänsklig interaktion med en hög ambitionsnivå . Det var glädje att få ha honom som mäklare och rekommenderar honom varmt om du vill sälja din bostad.
Tack så jättemycket Erik! Det har varit en magisk resa med dig och jag tackar än en gång för förtroendet. Med ett tydligt mål och en säker plan nådde vi ett pris som vi bägge känner oss nöjda med! Känner du någon annan i föreningen som behöver hjälp med sin bostad, värdering likväl som försäljning, så rekommendera mig gärna! :) Ta hand om dig nu. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån, Vällingby/Hässelby/Spånga.
Nikola är en väldigt engagerad, varm och trevlig mäklare. Har fått äran att arbeta med honom ett par gånger nu och aldrig blivit besviken. Varken på leveransen eller bemötandet. Vill ni ha en trygg process med en bra mäklare så kan jag varmt rekommendera Nikola!
Jag vill passa på att ge Benjamin 5/5 Reco's jag också! Det är alltid ett nöje att få samarbeta med dig, speciellt eftersom vi har en så tydlig kommunikation som verkligen förenklar försäljningen. - Jag hoppas innerligt att vi gör fler affärer ihop! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Snabb återkoppling! Trevlig och kunnig mäklare.
Kort och koncist! Tack för de fina orden Stephanie, uppskattas verkligen, speciellt från en branschkollega. Vi syns igen på tillträdesdagen och om ni undrar över något innan dess, så är det bara att ringa! 070 822 3380 Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Stort tack till Nikola Markulic på Fastighetsbyrån för en fantastisk smidig affär! Nikola är otroligt proffsig och såg till att allt var glasklart från början till slut. Det märks att han har stenkoll och jag kände mig helt trygg som kund. Rekommenderas varmt till alla som ska sälja eller köpa!
Stort tack för de superfina orden Kris! Så himla kul att jag upplevs precis så som du upplever mig. Det känns verkligen som att denna bostad kommer passa er som handen i handsken. Nu inväntar vi nyckelöverlämningen :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.