Nikola verkar ha en förstående och empatisk inställning. Han är även mycket noggrann vid kontraktsgenomgång. Han verkar med andra ord mycket kompetent.
Nikola Markulic
Nikola Markulic är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Nikola Markulic har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Nikola Markulic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 159 omdömen med ett betyg på 4.9. Nikola Markulic har haft 61 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
159 omdömen om Nikola Markulic
Kan varmt rekommendera Nikola! Proffsig, positiv och tillgänglig. Gjorde processen enkel och resultatet lyckat. 5/5! Peter Frisk
Han är en bra och trevlig person som alltid visar respekt för andra. I sin yrkesroll är han pedagogisk och lyhörd, vilket gör att han skapar ett tryggt och positivt klimat omkring sig. Han gör sitt bästa för att hjälpa till, både praktiskt och med förståelse för andras behov. Det är precis så man vill att en professionell och omtänksam person ska vara.
Stort tack för de superfina orden Amir! Det har varit ett nöje att få vägleda dig till en magisk lägenhet. Jag tror verkligen du kommer stortrivas i din nya bostad. Nu ser vi fram emot inflyttningsdagen! Behöver du något innan dess, så är det bara slå en signal, 070 822 3380! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Nikola är en kunnig, lyhörd och en engagerad mäklare, tillgänglig och effektiv, trevlig är han också, jag kan varmt rekommendera honom!
Stort tack Sara! Det har varit ett nöje att få vägleda dig genom en smidig, effektiv och lönsam affär. - Nu håller vi tummarna för att du hittar något riktigt fint i Nacka! :) Mvh, Nikola, Fastighetsbyrån.
Intelligent, håller sig till arbetsetikett, artig, trevlig att kommunicera med! Vi var väldigt nervösa inför mötet eftersom det här var vår första upplevelse att köpa en lägenhet! Nikola Markulic åkte för att träffa oss och bokade en inspektion av lägenheten, tack vare vilken vi är på väg att förverkliga vår dröm! Våra farhågor bekräftades inte, tvärtom, vi är mycket nöjda med vårt möte! högt kvalificerad specialist! Organiserad, tydlig, punktlig, professionell. Det var väldigt trevligt att jobba med honom. Jag kommer att...
Tack så jättemycket för de superfina orden Iulia! Det betyder jättemycket för mig att ni upplevde mig precis på det här sättet. Om det finns något mer ni behöver från mig så är det bara att säga till, jag finns alltid tillgänglig :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
En trevlig och artig person. Ett proffs inom sitt område
Stort tack för de fina orden Ion! Jag tror verkligen ni kommer att älska er nya lägenhet :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån
Trevlig, kunnig och tillmötesgående
Tack så mycket Lisa! Så kul att få vägleda er till en grym lägenhet! :)
Seriös, lokal kännedom, ger ett förtroendeingivande intryck Pragmatisk
Stort tack min vän! Det har varit en trevlig resa, hoppas ni kommer stortrivas i den nya lägenheten!
Bäst Bästa Bästa Bästa Bäst Bäst
Bästa Soara! Så glad att vi fixade en perfekt lägenhet till er!
Oerhört professionellt bemötande, och har känt mig trygg hela vägen!
Tack världens bästa Johanna! Det har varit supertrevligt att få vägleda dig genom denna affären. Jag tror verkligen du kommer supertrivas i lägenheten. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.