Zaid skötte vår försäljning smidigt och proffsigt! Vi är jättenöjda med hans hjälp och råd genom hela processen ⭐️
Zaid Jarjes
Zaid Jarjes är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Zaid Jarjes har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Zaid Jarjes har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Zaid Jarjes har haft 27 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
113 omdömen om Zaid Jarjes
Rak och direkt kommunikation och var samtidigt empatisk och inkännande. Löste situationer som uppstod på ett jättebra sätt och var engagerad hela vägen. Rakt igenom pålitlig, trevlig och riktigt duktig!
Väldigt bra mäklare som var tydlig i sin kommunikation, följde upp regelbundet och verkligen lyssnade på oss som kunder. Alltid lätt att få tag på och mycket engagerad.
Mäklare med engagerat och trevligt bemötande. Har som jag upplever det tagit både mig som köpare, och säljarens intressen i beaktande. Smidig och samtidigt snabb när vi rodde kontrakten i hamn. Samt transparent i all vår kommunikation. Zaid uppträder proffesionellt så som en bra mäklare ska.
Trevligt och bra bemötande bra förklaringar och genomgång av processen.
Pålitlig och driven mäklare som skötte försäljningen effektivt och tryggt. Tydlig kommunikation och bra stöd.
Professionell, engagerad och lyhörd mäklare som gjorde husförsäljningen smidig, trygg och framgångsrik. God kommunikation och stort kunnande genom hela processen.
Zaid Jarjes var väldigt bra att ha att göra med. Han var lätt att kontakta, alltid tillgänglig och svarade snabbt. Han gav tydlig information genom hela processen och jag kände mig trygg och väl bemött. Jag kan varmt rekommendera honom.
Professionell och engagerad mäklare.
Tillgänglig och ger det lilla extra.