Zaid Jarjes

Zaid Jarjes

Zaid Jarjes är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Zaid Jarjes har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Zaid Jarjes har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Zaid Jarjes har haft 32 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

127 omdömen om Zaid Jarjes

Sedan starten hos Reco 2023
Natasha C
Köpte sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Nälsta

Vi vill varmt rekommendera Zaid Jarjes för den fantastiska hjälp vi fick vid vårt bostadsköp. Från mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Zaid visade en genuin omtanke och professionalism genom hela processen och var alltid tillgänglig för frågor och gav oss tydlig information om varje steg. Vi uppskattade särskilt hur han förklarade detaljerna på ett lättförståeligt sätt, vilket verkligen minskade vår stress. Det kändes som att Zaid hade vårt bästa i åtanke, vilket gjorde att vi kunde fokusera på det som verkligen...

Carla G
Vällingby - Kälvesta

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Rekommenderas varmt!

Svar från Zaid Jarjes

Tack Carla för den fina recensionen! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda och uppskattade mitt engagemang och min tillgänglighet. Det var ett nöje att få hjälpa er genom processen. Stort tack för förtroendet och den varma rekommendationen!

Avan O
Vällingby - Kälvesta

Zaid har varit en fantastisk mäklare genom hela bostadsaffären. Han har varit professionell, tillgänglig, ärlig och alltid tagit sig tid att svara på våra frågor. Vi har känt oss trygga från första visningen till kontraktsskrivningen. Det märks att han verkligen bryr sig om både köpare och säljare och vill att affären ska bli så bra som möjligt för alla. Jag kan varmt rekommendera Zaid till alla som söker en engagerad och kunnig mäklare.

Svar från Zaid Jarjes

Stort tack Avan för en fantastisk recension! Det betyder mycket att höra att ni kände er trygga och väl omhändertagna från första visningen till kontraktsskrivningen. För mig är det viktigt att både köpare och säljare känner sig respekterade och får tydlig vägledning genom hela affären. Tack för ert förtroende och den varma rekommendationen!

Niklas T
Sålde sitt hus med hjälp av Zaid Jarjes en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Kälvesta

Är mycket nöjd med Zaids arbete. Trevlig, lyhörd för våra önskemål och extremt positiv, engagerad och uthållig för att vi skulle nå vårt mål med försäljningen. Också en skicklig förhandlare som hjälpte köparen att komma upp till en prisnivå som vi båda blev nöjda med. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Zaid Jarjes

Stort tack Niklas för en fantastisk recension och för ert förtroende! Det betyder mycket att höra att ni uppskattade mitt engagemang, lyhördhet och uthållighet genom hela försäljningen. Extra roligt att vi tillsammans kunde hitta en nivå där både ni och köparen kände er nöjda. Tack för den varma rekommendationen det uppskattas verkligen!

Emilie Laurentine Francoise D
Hässelby Norra Villastad

Everything went well. The entire process of selling the house was smooth.

Svar från Zaid Jarjes

Thank you Emilie for the kind review and for trusting me with the sale of your home! I’m very happy to hear that the entire process felt smooth and that everything went well. It was a pleasure helping you from start to finish. Wishing you all the best!

Camilla Y
Hässelby Norra Villastad

Mycket professionell mäklare.

Svar från Zaid Jarjes

Tack Camilla för de fina orden! Det uppskattas verkligen. Roligt att höra att du upplevde mig som professionell genom hela processen. Stort tack för förtroendet och lycka till i ditt nya hem!

Tero S
Spånga - Bromsten

Snabb försäljning bra bilder bra service.

Svar från Zaid Jarjes

Tack Tero för din fina recension! 😊 Roligt att höra att du uppskattade den snabba försäljningen, bilderna och servicen. Tack för förtroendet och för att jag fick hjälpa dig hela vägen!

Patrik L
Spånga - Bromsten

Zaid var kommunikativ och tydlig genom processen, vilket vi uppskattade. Om det var något som var oklart så dubbelkollade han det med säljaren och vi fick besked direkt. Trevlig och gott bemötande.

Svar från Zaid Jarjes

Tack Patrik för den fina recensionen! Det gläder mig att du uppskattade den tydliga kommunikationen och snabba återkopplingen. Jag tycker att det är viktigt att dubbelkolla sådant som är oklart och se till att alla frågor får tydliga svar. Stort tack för förtroendet och de fina orden!

Léon C
Vällingby - Nälsta

Det hela gick väldigt smidigt. Zaid tog sig alltid tid att svara på våra frågor och gjorde att vi kände oss trygga genom hela köpprocessen. Särskilt vid kontraktsskrivningen var han mycket noggrann och gick igenom varje punkt på ett tydligt sätt. Vi uppskattade verkligen hans engagemang, tillgänglighet och professionalism. Vi kan varmt rekommendera Zaid.

Svar från Zaid Jarjes

Tack Leon för ett väldigt fint omdöme! Det gläder mig att köpprocessen kändes trygg och smidig för er. Jag uppskattar särskilt att ni lyfter fram kontraktsskrivningen, det är viktigt för mig att alla känner sig trygga och har full koll innan avtalet skrivs under. Stort tack för förtroendet och den varma rekommendationen!

Felicia Ö
Spånga - Bromsten

Intrycket av Zaid Jarjes har varit väldigt bra. Vi fick ett mycket gott bemötande på visningen där han visade stort intresse och engagemang att finnas tillgänglig och svara på våra frågor. Under hela processen hade han god dialog med oss och vi kände oss hela tiden välinformerade. Han var tillmötesgående och lyssnade på våra behov och önskemål och hade ett professionellt förhållningssätt.

Svar från Zaid Jarjes

Tack Felicia för en så fin och genomtänkt recension! Det gläder mig verkligen att ni kände er välinformerade och väl omhändertagna från visningen hela vägen till avslut. För mig är det viktigt att lyssna på kundens behov, vara tillgänglig och skapa en trygg process. Stort tack för förtroendet och stort grattis till ert nya hem!