Fastighetsbyrån Heby

Fastighetsbyrån Heby

• BadgeEightYears
Call 0224-316 50 Share

Välkommen till Fastighetsbyrån Heby! Vi mäklare här på kontoret i landsbygdskommunen Heby har koll på både orten, marknaden och mäklarbranschen. Vi ger dig stöd genom hela bostadsaffären och marknadsför din bostad på allra bästa sätt, så att den får så många spekulanter som möjligt här i trakterna runt Uppsala och Sala. Har...

765 omdömen om Fastighetsbyrån Heby

Sedan starten hos Reco 2018

Lena E
Heby

Mycket bra bemötande! Vi har haft kontakt med mäklaren tidigare och visste att hon lever upp till våra förväntningar. Mycket proffsig och bra vid försäljningen och vi är mycket nöjda med henne!

Östen H
Heby

Hej ! Vi har ett mycket gott intryck av Ingela Nordgren efter den försäljningsprocess vi hittills upplevt ! Ingela är mycket effektiv och har god kännedom om den lokala marknaden som är viktigt vid försäljning av en fastighet. Hon är dessutom mycket bra på att ge återkoppling på de frågor vi haft under försäljningen och gör det utan onödig fördröjning. Så vi kan varmt rekommendera Ingela för någon som söker en bra fastighetsmäklare ! Mvh Östen Hansson

Mikael K
Centrum

Vänlig, informativ, öppen och ärlig. Kan gärna rekommendera honom.

Marianne T
Centrum

Henrik känns förtroendeingivande, korrekt och seriös som mäklare. Pålitlig, ordningsam och lugn är andra egenskaper som gör honom till en trevlig och bra mäklare som vi uppskattar att få genomföra vårt fastighetsköp tillsammans med.

John P
Bought an apartment with Ingela Nordgren a part of Fastighetsbyrån Sala
Kungsängen

Jag tyckte att man kände sig välkommen av Ingela att kolla runt å var liksom inte påstridig utan lät mig kolla runt i lugn o ro, å hade man nå frågor så hade hon svar på dem

Anders E
Hagaberg

Saklig och förtroendeingivande, väldigt hjälpsam utan att kännas påstridig.

Lars Erik L
Sold a house with Ingela Nordgren a part of Fastighetsbyrån Sala

Ingela är en mycket kunnig , påläst mäklare. Hon är lyhörd på kundens krav och önskemål. Dessutom väldigt trevlig. Ingela får av mig högsta betyg

Susanne D
Hagaberg

Jag upplevde Henrik som lugn ,trygg i sina kunskaper.Trevlig och med ett utmärkt bemötande.En fin upplevelse i vår bostadsaffär.

Jan W
Västerfärnebo

Jätte bra jätte bra jätte bra jätte bra

Kina B
Bought a house with Camilla Berg a part of Fastighetsbyrån Sala
Möklinta

Köpet av huset gick mycket smidigt, tack vare Camilla. Jag upplever att Camilla är lyhörd och jag blev proffsigt bemött.

Christina E
Möklinta

Fin kontakt, lyssnade, kände att hon jobbade för mig, peppade mig att mitt ställe kommer att bli sålt

Svar från Camilla Berg

Tack för fina ord Kicki! Ett sånt fantastiskt ställe tvivlade jag inte på att det skulle bli sålt - och det gick ju över förväntan!

Jenny J
Morgongåva

Mycket trevlig mäklare, engagerad och kunnig.

Svar från Camilla Berg

Tack Jenny! Det var kul att få hjälpa er - och tycker alltid att det är lite extra kul när det går bra på hemmaplan!

Sven Adrian T
Heby

Väldigt trevlig och rutinerad. Tydlig och kan sitt jobb

Nick B
Bought a house with Henrik Johansson a part of Fastighetsbyrån Sala

Mäklaren Henrik Johansson har varit ärlig och hjälpsam under hela affären. Bra och tydlig kommunikation och har varit förtroendegivande genom hela processen. Rekommenderas!

Rikard E
Sold an apartment with Henrik Johansson a part of Fastighetsbyrån Sala
Morgongåva

Kan inte säga mycket mer än att det har varit bra. Allt gick smidigt och man fick snabb information. Rekommenderas!

Kristina W
Kungsängen

Henrik är dedikerad sitt uppdrag. Han är kunnig noggrann, påläst, informativ och påläst. Jag kände mig mycket trygg i att lämna min lägenhet till försäljning. Och precis lika trygg o säker när jag höpte lägenhet med hjälp av Henrik. Han är sååååå lämplig för det uppdrag Han har som fastighetsmäklare. Kicki W

MIKA T
Heby

Lätt att få kontakt med, snabb på svar. Lätt att kommunicera med. Hjälpte oss ordna vår nya bostad snabbt när vi behövde. Riktigt nöjd att ha köpt ett hus som hon förmedlade.

Anna-Britta J
Sold an apartment with Henrik Johansson a part of Fastighetsbyrån Sala
Kungsängen

Henrik är professionell, kunnig och ger snabb återkoppling på frågor och information. Han har ett trevligt bemötande som får mig att känna mig trygg med/lita på att han lotsar mig genom hela processen som det innebär att sälja en bostad. /Åse Grääs

Eric K
Bought a house with Camilla Berg a part of Fastighetsbyrån Sala

Camilla gjorde ett gott jobb vid försäljningen av drömhuset till oss. Hon gjorde ett gott intryck och hjälpte till genom hela affären. Kan starkt rekommendera Camilla!

Svar från Camilla Berg

Jag är så glad att det var du och Elisabeth som köpte huset till slut, ni känns verkligen som att ni var rätt köpare för stället! Ska bli kul att se hur det kommer att se ut när ni har fått sätta tänderna i era renoveringsprojekt.

Lisbeth S
Ängshöjden

Eftersom vi är ett äldre par som inte gjort någon bostadsaffär på dryga 30 år så kände vi oss väldigt ringrostiga. Hur gör man? Henrik har lotsat oss igenom bostadsköpet lugnt och sakligt och ingen fråga har känts för dum. Vi är mycket nöjda med Henrik som vår mäklare.

Patrick J
Morgongåva

Trevlig och målinriktad mäklare med fokus på både säljare och köpare.

Svar från Camilla Berg

Tack Patrick! Som jag skrev till Jenny också, det är alltid extra kul med lyckade försäljningar på hemmaplan :-)

Jörgen I
Varmsätra

Henrik kommer in som mäklare i försäljningen lugn och kontrollerad. Han är rak och tydlig genom hela processen och lämnar inga frågetecken efter sig. Jag gick in med höga förväntningar på Henrik (därför valde jag honom som mäklare), och han levde upp till det fullt ut. Kommer jag någon gång sälja igen så hoppas jag att Henrik finns tillgänglig även då!

Inger L
Nyåker

Henrik har utfört sitt uppdrag på ett proffsigt och bra sätt. Henrik har hela tiden uppdaterat oss om vad som sker. Vi kan också fortsättningsvis få hans hjälp tills hela affären är klar. Vi valde rätt mäklare. Inger Lund och Mats Eriksson

Bengt B
Kumla Kyrkby

Ingela har uppträtt proffsigt och förtroendegivande. Kan varmt rekommendera henne vid köp och försäljning.

Kristina D
Kungsängen

Proffsigt och trevligt bemötande Försäljningen gick över förväntan snabbt Vi kände oss mycket trygga med Ingela som mäklare. Hon kunde svara tydligt och klart på våra funderingar Vi rekommenderar henne å det varmaste

André S
Vansjö Nordsjö

Mycket trevlig, lugn och professionell.

Nathalie J
Persdal

Tydlig och väldigt mån om att allt blir rätt! Vi är supernöjda med Henrik!

Fredrik B
Persdal

Känns stabil och är lugn och saklig. Håller sig till fakta och är inte ”uppe i det blå” och lovar saker och ting.

Eva B
Persdal

Vi satt ut ett pris som vi ville ha. Och Henrik kämpade för att få rätt köpare o rätt pris. Bra gjort Henrik. Vi är supernöjda.

Marie K
Kungsängen

Henrik hade ett bra bemötande, klar och tydlig och visste vad han pratade om. Vi är nöjda.

Agnes E

Trevlig, informativ och behjälplig

Håkan K
Hagaberg

En seriös och trevlig mäklare,både mot köpare och säljare

Mikaela A
Sold an apartment with Camilla Berg a part of Fastighetsbyrån Sala
Centrum

Professionell, saklig och har ett lugnt och trevligt bemötande. Inger trygghet med god kunskap genom hela köpprocessen. Lagom personlig med glimten i ögat.

Svar från Camilla Berg

Tack för ditt fina omdöme Mikaela. Det var ett sant nöje att få hjälpa dig med försäljningen, och jag är så glad att du har "hittat hem" i ditt nya boende :-)

Markku B
Huddunge

Bra bemötande, proffsig och snabb affär.

Svar från Camilla Berg

Tack snälla Markku. Ja, det gick ju över förväntan. Hoppas att ni kommer tillbaka till kommunen snart igen och att ni får lägenheten såld.

Natalia V
Möklinta

Super trevlig och professionell!Henrik är rutinerat, kunnig och väldigt positiv.Vi upplevde att det var mycket smidigt och enkelt att sälja vårt hus hos honom under hela den resan.Från första kontakten till kontrakt påskrivning! Både köpare och vi, säljare tyckte likadant . Skulle vi ha flera hus i området och behövde sälja igen , så skulle vi välja Henrik, ytan tvekan igen!

Carl S
Möklinta

Under hela processen har jag som köpare känt mig trygg med Henrik som mäklare. Genom hela processen så har han spelat med öppna kort, varit tydlig och väldigt informativ. Han har även tagit sig tid för alla de frågor som funnits.

Sandra K
Möklinta

Henrik hade ett väldigt trevligt bemötande och var lugn och saklig. Han var väldigt förtroendeingivande. Vi är glada att haft med Patrik att göra och kan gärna rekommendera honom.

Bengt R
Sold a house with Camilla Berg a part of Fastighetsbyrån Sala

Camilla är trygg i sin kunskap om den lokala marknaden, är lagom 'på' både mot mig som säljare och mot spekulanter. Med van hand håller hon i proessen och all administration som ju hela tiden ska skötas. Allt som leder fram till ett lyckat avslut

Svar från Camilla Berg

Tack för dina vänliga ord! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er att hitta nya köpare till Överkvarn!

Åsa B
Heby

Mycket bra mäklare, lyhörd och hjälpsam när man behövde hennes hjälp. Var snabb på att återkoppla och lösa situationen.. informativ rik, engagerad och bra kommunikation med oss som kund. Jag vill absolut anlita igen.

Svar från Camilla Berg

Tack Åsa för ditt fina omdöme, det värmde!

Andreas T
Östervåla

Hon är trevlig och ger ett seriöst intryck.

Saskia F
Jakobsdal

Ingela har haft ett trevligt bemötande, stundtals varit svår att få tag på.

Camilla N
Östervåla

Ingela har varit väldigt bra och hjälpsam genom hela processen av köpet av vårat fritidshus. Har haft många frågor och hon har svarat direkt. Kan rekommendera henne varmt.

AMMAR S
Morgongåva

*Tydlig information * Tillgänglighet * Professionellt bemötande * Effektiv budgivning * God lokalkännedom * Hjälpsamhet med process

Lars Gunnar L
Stampers

Väldigt bra ,saklig och förklarande inför husförsäljningen

Gunilla D
Ljömsebosjön

ett riktigt proffs. lugn och kunnig

Helena P
Möklinta

Blivit proffsigt bemött. Jag kände mig trygg med Camilla. Hon känns som en vän som vill mig väl. Jag har känt mig trygg att ställa alla mina frågor och att höra av mig när som helst på dygnet. Hon har alltid mött upp och svarat. Jag förväntade mig att få fastigheten såld och att det inte skulle ta alltför lång tid. Det blev så. Jag fick sälja med " hjärtat ", vilket var toppen. Camilla var noga från början med ,att det var jag som bestämde vem jag ville sälja till. Allt blev över förväntan! Skulle helt klart rekommendera Camilla som mäklare.

Svar från Camilla Berg

Tack för dina värmande ord Helena! Önskar dig en fin sommar och att du slipper klippa gräset lika mycket som inför försäljningen ;-)

Mikael W
Bought an apartment with Ingela Nordgren a part of Fastighetsbyrån Sala
Centrum

Ingela har varit tydlig ch professionell på alla sätt. Hon har trevlig och lätt att ha att göra med. 😆

Amanda H
Bought an apartment with Camilla Berg a part of Fastighetsbyrån Sala
Ängshöjden

Väldigt nöjda med vår mäklare Camilla Berg. Trevlig och snabb på återkoppling.

Svar från Camilla Berg

Tack Amanda! Hoppas att ni kommer att trivas på Ängshöjden :-)

Nicklas L
Bought an apartment with Camilla Berg a part of Fastighetsbyrån Sala
Ängshöjden

Det gick väldigt snabbt och smidigt med Camilla.

Svar från Camilla Berg

Ja, det gick verkligen snabbt! Hoppas att ni kommer att trivas på Marsgatan! :-)

Martti K
Heby

Det är för tidigt att ge ett omdöme