Fastighetsbyrån Järfälla

• BadgeTwelveYears
2 977
4.7
Ligue 08-584 009 80 Compartilhar

Funderar du på att köpa eller sälja en bostad i Järfällaområdet? Hos oss på Fastighetsbyrån arbetar välutbildade, engagerade och målmedvetna fastighetsmäklare som med högsta kvalitet gör det de gör bäst: sälja hus. Du som letar efter drömbostaden i Järfälla får en personlig kontakt genom oss samt tillgång till vårt omfattande...

2977 omdömen om Fastighetsbyrån Järfälla

Sedan starten hos Reco 2013

Hawzhen Faraedon S
Comprou a sua casa com a ajuda de Nastasia Mantere uma parte de Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Mälarstad

Hon är bäst och omtänksam , trevlig kund bemötande

Madina N
Comprou a sua casa com a ajuda de Fredric Bäck uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Barkarbystaden

Han är mycket trevlig och professionell. Han har god förståelse för köparens behov och besvarade samtliga frågor på ett tydligt och informativt sätt. Han är dessutom vänlig mot barn och mycket kompetent.

Billy K
Vendeu um terreno com a ajuda de Fredric Bäck uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Skälby

En mycket bra mäklare en snabb affär

Maged Philipp Wahba M
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Ian Collett uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Nu efter jag har flyttat har jag tid och kan beskriva min upplevelse på bostadsköpet med Ian . Som köpare kände jag honom som mäklare för 3 år sen och kan rekommendera Ian 💯 procent. Genom flera visningar var han seriös , professionell och hade trevligt bemötande. Lyssnar och ger tips enligt köparens prioriteringar. Underlättade köpprocessen genom att informera om alla stegen ett per ett , hitta lösningar på alla hinder. Var aldrig trött på alla funderingar och frågor som ställde . En mäklare som man kan lita på och kan...

Nathalie K
Comprou a sua casa com a ajuda de Mathias Nesselsten uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Trevlig, hjälpsam och tillmötesgående.

Kenny K
Viksjö

Mathias är trevlig, tydlig och håller god transparens och är ärlig i kommunikationen. Finns alltid tillgänglig och är tillmötesgående.

Suresh N
Barkarby

I was extremely satisfied with how I was treated by Mathias throughout the entire purchasing process. From the very beginning, he was professional, approachable, and genuinely attentive to my needs. He made sure I always felt well-informed and supported, and no question was ever too small for him to answer. I expected a broker who would be transparent, reliable, and proactive — and Mathias exceeded these expectations. He communicated clearly at every step, provided helpful guidance, and ensured that everything moved smoothly...

Farooq C
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Mathias Nesselsten uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Experienced realtor. Very helpful. Knows his trade very well. Was able to sell my apartment in a very tricky market.

Berit P
Kallhäll

Jag blev väldigt trevligt bemött av Mathias Nesselsten. Mathias ingav förtroende genom att sin långa erfarenhet och mycket goda kännedom om lokala marknaden och genom att metodiskt arbeta på att hitta en köpare. Jag kan varmt rekommendera Mathias som mäklare till den som går i säljtankar.

Nils Joakim E
Viksjö

Duktig och professionell. Mathias var snabb på att svara och fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor. Vi upplevde hela affären som trygg och smidig.

Lina B
Jakobsberg

Hjälpsam och informerad, allt har funkat smidigt och lättsamt

Jens M
Skälby

Fläckfri mäklarleverans som köpare. Täckningen under sommarsemester var ok med vikarie, men ännu lite mer på hugget så hade det blivit en femma.

Sami C
Vendeu a sua casa com a ajuda de Ian Collett uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

En skicklig mäklare med gott humör och god kommunikation. Kan rekommendera till alla som går i köp/sälj tankar.

Mikael A
Vendeu a sua casa com a ajuda de Mathias Nesselsten uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Polhem

Har använt Mathias 3 gånger och han är otroligt bra att jobba med och full koll på allt.

Roger J
Viksjö

Ian är kunnig, smidig, trygg och lätt att samarbeta med. Allt kring min husförsäljning har fungerat smidigt och enkelt och samarbetet med Ian har varit utmärkt.

Per N
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Mathias Nesselsten uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Mycket bra. Ingav förtroende.. Kan rekommendera honom med gott samvete.

Thimmy B
Comprou a sua casa com a ajuda de Ian Collett uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Finns bara positivt att säga om Ian! Trevlig, uppföljsam, vra kommunikation mellan samtliga parter från start till stopp!

Annae B
Polhem

Ian var en professionell fastighetsmäklare.

Joakim P
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Ian Collett uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla

Proffsig , hjälpsam och engagerad

Aynur H
Jakobsberg

Snabb på att återkoppla , proffsig!

Andreas S
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Oscar Rehn uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Barkarbystaden

Han var verkligen hjälpsam, svarade på alla våra frågor och var stöttande under hela processen.

Maria M
Barkarbystaden

Very helpful and supportive during the process

Ali Reza H
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Oscar Rehn uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Oscar har varit otroligt proffsig från start till mål. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett genuint engagemang som verkligen märks. Han gör alltid det lilla extra, skapar trygghet genom hela processen och levererar långt över förväntan. En mäklare jag verkligen kan rekommendera både för kompetensen och för den personliga känslan i allt han gör.”

Eva Linnea N
Kallhäll

Mathias är en mycket kunnig och professionell. Han förklarar klart och tydligt vad det är som gäller.

Leona S
Comprou a sua casa com a ajuda de Robert Löwkrantz uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Trevlig, hjälpsam och extremt lyhörd. Mycket bra!

Britt-marie Ö
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Nastasia Mantere uma parte de Fastighetsbyrån Kungsängen
Viksjö

Mycket engagerad och bra information hela tiden till försäljning. Kan bara ge mina bästa rekommendationer.

Amrinder S
Kungsängen - Tibble

Hon är så begåvad och både hårt arbetande. Vi är mycket nöjda med hennes arbete.

Maha M
Vendeu a sua casa com a ajuda de Robert Löwkrantz uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Robert har varit helt fantastisk från start till mål! Lyhörd, tillgänglig och alltid ett tryggt bollplank när vi behövt råd. Professionell, engagerad och ett stort stöd genom hela processen. Vi kände oss trygga varje steg på vägen!

Chulapong U
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Amanda Pettersson uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Barkarbystaden

Amanda har varit exceptionellt professionell genom hela processen. Hon är snabb, tydlig och otroligt hjälpsam, även när situationen blev mer komplicerad på grund av bankens tidslinjer. Hon hittade lösningar, kommunicerade snabbt och såg till att allt gick smidigt ända fram till kontraktsskrivningen. Jag är väldigt imponerad av hennes engagemang, vänlighet och proaktiva sätt att arbeta. Hon gav mig förtroende under varje steg och gjorde hela köpupplevelsen trygg och positiv. Jag kan varmt rekommendera Amanda till alla som söker en riktigt duktig och ansvarstagande mäklare.

Beatriz D
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Amanda Pettersson uma parte de Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Hon hjälpe mig underbart och professionellt i varje möte och alltid informera om allt .

Susanna W
Jakobsberg

Väldigt professionell, lyhörd och saklig. Snabb på att återkoppla.

Belal B
Jakobsberg

Jag vill varmt rekommendera Oscar Rehn på Fastighetsbyrån i Järfälla. Under hela processen fick jag ett otroligt bra bemötande och professionell hjälp. Oscar var alltid lyhörd, tydlig i sin kommunikation och väldigt engagerad. Han skapade trygghet genom att vara noggrann, påläst och tillgänglig när jag hade frågor. Tack vare hans stöd kändes allt både enkelt och smidigt. Jag är mycket nöjd och tacksam för den hjälp jag fick!

Rizwana K
Viksjö

En ihärdig och lugn person som alltid behåller fokus. Arbetssättet är genomtänkt och taktiskt, vilket gör att han når sina mål utan stress och med imponerande uthållighet

Alexandra H
Jakobsberg

The entire experience was exceptional from start to finish. From the first viewing to signing the final papers, Mathias was consistently professional, knowledgeable, and genuinely committed to finding the right home for us. Mathias listened carefully to our needs, provided honest and clear advice, and always made sure we understood each step of the process. What impressed us the most was his communication — quick to respond, proactive with updates, and always patient with our many questions. Thanks to his market expertise...

Mikael F
Vendeu o seu apartamento com a ajuda de Fastighetsbyrån Järfälla
Jakobsberg

Toppen upplevelse. Fint bemötande och kunnig personal.

Lotta J

Se Svante Johanssons kommentar

Svante J
Kungsängen Centrum

Informativ förhöll sig neutral till konkurrenter, Lätt att nå , löste problem lätt, snabb att svara på frågor via mess eller mail. Kan rekommendera henne.

Tomas E
Comprou o seu apartamento com a ajuda de Nastasia Mantere uma parte de Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen Centrum

Vi blev jätte bra bemötta av Anastasia som snabbt ordnade en förhandsvisning av lägenheten. Hon har hela tiden jobbat för att slutföra affären på bästa sätt för alla parter.

Kai Robin K
Kallhäll

Väldigt professionell mäklare. Visar intresse för yrket och uppmärksamhet för spekulanter. Köptr en bostad med hjälp av Ian. Kan rekommendera han som mäklare!

Magdalena L
Jakobsberg

Mathias är trevlig, lyhörd, engagerad och kompetent mäklare. Under hela processen har varit tillgänglig och snabb i sina svar. Vi rekommenderar honom varmt.

Oskar J
Kungsängen - Tibble

Hon hittade en perfekt lägenhet för oss som inte hade kommit ut till försäljning än. Hon letade upp en säljare som hade det vi ville ha.

Thomas A
Viksjö

Ett riktigt proffs inom sitt yrke

Vandana D
Jakobsberg

We are really fortunate to appreciate Oscar for his work and support all through the way. He has been a very good mentor to us in our stressful and joyful times. From start of the process he is very focused on strategies and used to talk with us with very clear explanation of those. We worked with him as a buyer and seller also and we are so much impressed with his work and also want to recommend him to others.

Linda P
Västra Jakobsberg

Robert gav ett tryggt och professionellt intryck och var alltid trevlig i alla kontakter. Vi kände oss i goda händer genom hela köpet. Rekommenderar honom varmt.

Tobias M
Västra Jakobsberg

Robert var saklig och professionell i sitt bemötande vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Vi upplevde Robert som lyhörd och noggrann.

Raymond K
Vendeu a sua casa com a ajuda de Nastasia Mantere uma parte de Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Brunna

En duktig, lyhörd, systematisk, informativ och 100% tillgänglig mäklare. Varm rekommenderas

Mohammad A
Jakobsberg

Professionell mäklare som har en bra bemötande, kommunicera rakt och ärligt.

Britt-Inger J
Viksjö

Mycket trevlig men kunde återkoppla bättre.

Sundström S
Bro - Kevan

Väldigt trevlig och engagerad. Bra på uppföljning och stämma av allt.

Elias P
Jakobsberg

Tydlig, kompetent och lugn. Ian har varit tålmodig med många frågor och varit med hela processen och ser till att det går smidigt för båda parterna.