Lovisa Strömberg

Lovisa Strömberg

Lovisa Strömberg är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Lovisa Strömberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Lovisa Strömberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Strömberg har haft 62 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

136 omdömen om Lovisa Strömberg

Sedan starten hos Reco 2022
Roger K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Johannelund

Lugn,trots att förutsättningarna förändrades. Affären gick snabbt efter visningen! 😀

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Roger för dina fina ord! Har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet. Hoppas du ska trivas bra i nya boendet. Vi ses på frånträdet!

Christina O
Valla

Lovisa är en utmärkt mäklare. Snabb, ärlig och är uppskattad av både säljare och köpare tror jag. Hon har varit effektiv och känns väldigt kompetent i sin yrkesroll.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack Christina för dina fina ord, det gör mig väldigt glad. Vi ses på frånträdet!

Raneen A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Skäggetorp

Bra bemötande. Hon var trävlig mannänska

Svar från Lovisa Strömberg

Tack Raneen för ditt omdöme, jag önskar dig en fin dag!

Ameer Z
Skäggetorp

Proffsigt och ärligt bemötande genom hela processen! Mäklaren var lyhörd för våra funderingar, hjälpte till med bankkontakter och såg till att vi kände oss trygga med vårt bostadsköp. Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att svara på alla frågor och gav oss ett mycket positivt intryck. Rekommenderas varmt!

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Ameer för dina fina ord, vad glad jag blir!! Önskar dig en fin dag! :)

Mohamed Z
Skäggetorp

Lovisa är inget mer än suverän, super hjälpsam och ärlig, hon svarade på näst intill alla frågor jag hade och de frågor jag ställde som hon inte kunde svara på där och då fick jag ändå svar på efteråt när hon var säker på svaret. Vi visste inte hur allt gick till som nya kunder, Lovisa hjälpte förstås till och gjorde hela processen enkel hos både oss som köpare och för säljaren. Skulle rekommendera Lovisa starkt om någon är i behov av någon mäklare!

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Mohamed för ditt fina omdöme. Roligt att få vara med på ditt första bostadsköp. Önskar dig en fortsatt fin dag! :)

Nasrat M
Lambohov

Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick vid köpet av vår lägenhet. Hon var väldigt professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Hon svarade snabbt på alla frågor, förklarade allt tydligt och fick mig att känna mig trygg från början till slut. Man märker verkligen att hon bryr sig om sina kunder och gör sitt bästa för att allt ska gå smidigt. Jag kan varmt rekommendera Lovisa till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!

Svar från Lovisa Strömberg

WOW vilket fint omdöme Nasrat, vad glad jag blir!! Hoppas ni ska trivas bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet! :)

Hugo F
Johannelund

Mycket trevlig, alltid öppen till att hjälpa till med det som behövs.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Hugo för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)

Marianne S
Johannelund

Engagerad, trevlig, omtänksam, kunnig, påläst.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Marianne för dina fina ord, har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Vi ses på frånträdet!

Barbro J
Sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Ljungsbro

Har varit mycket bra med ett fint bemötande och information om allt som händer.Hälsingar från Barbro.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Barbro för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)

Karin F
Ekholmen

Både professionell och samtidigt personlig. Glad, trevlig och tillmötesgående, känns äkta. Smidig kommunikation. Avslappnad stämning men har samtidigt full koll på papper och liknande. Bara positivt att säga om både Lovisa som person och hennes arbetsinsats.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Karin för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)