Mycket trevlig, alltid öppen till att hjälpa till med det som behövs.
Lovisa Strömberg
Lovisa Strömberg är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Lovisa Strömberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Lovisa Strömberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Strömberg har haft 67 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
130 omdömen om Lovisa Strömberg
Tack snälla Hugo för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Engagerad, trevlig, omtänksam, kunnig, påläst.
Tack snälla Marianne för dina fina ord, har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Vi ses på frånträdet!
Har varit mycket bra med ett fint bemötande och information om allt som händer.Hälsingar från Barbro.
Tack snälla Barbro för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Både professionell och samtidigt personlig. Glad, trevlig och tillmötesgående, känns äkta. Smidig kommunikation. Avslappnad stämning men har samtidigt full koll på papper och liknande. Bara positivt att säga om både Lovisa som person och hennes arbetsinsats.
Tack snälla Karin för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Jag är supernöjd med Lovisa. alltid trevlig! Snabb återkoppling och har full koll på hela processen. Kan varmt rekommendera henne.
Tack snälla Linn för dina fina ord, har varit roligt att få hjälpa dig med försäljningen av din bostad. Vi ses på frånträdet!
Alltid ett trevligt bemötande när man kommer till en visning. Hon är behjälplig att finna rätt objekt man letar efter. Hon är närvarande och finns tillgänglig vid frågor eller problem som uppstår. Det hela har sköts utmärkt.
Vilket fint omdöme Christian, vad glad jag blir! Hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten. Vi ses på tillträdet! :)
Vi blev professionellt och vänligt bemötta. Våra förväntningar på tydlighet och trygghet uppfylldes helt. Köpet av bostaden på Munkhagsgatan 84C kändes smidigt, strukturerat och mycket tryggt genom hela processen.
Tack snälla Ermin för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet! :)
Trevlig, positiv och engagerad.
Tack snälla Tommy för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! :)
Väldigt trevlig och lätt att ha kontakt med. Tydlig i sin kommunikation till mig som köpare. Tydlig information vid kontraktskrivning. Överlag gav hon ett professionellt och samtidigt vänligt bemötande.
Tack snälla Hanna för dina fina ord! Jag hoppas du ska trivas bra i nya lägenheten! Vi ses på tillträdet!
Vi köpte vår bostad av Lovisa och vi ville att hon skulle sälja den. Det säger allt. Lovisa är top of the game, lyhörd och resultatorienterad ut i fingerspetsarna. Tusen tack!
Tack Linus! Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen!