Majken Lundh

Majken Lundh

Majken Lundh är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Majken Lundh har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Majken Lundh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 252 omdömen med ett betyg på 4.8. Majken Lundh har haft 42 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

252 omdömen om Majken Lundh

Sedan starten hos Reco 2020
Erik D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Centralt

Allt var bra men en visning av förråd och tvättstuga borde ha skett.

Svar från Majken Lundh

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om köpprocessen. Hade såklart visat er förrådet och tvättstugan om ni uttryckt att ni önskade se det. Hör av er när ni är i Linköping nästa gång så ordnar vi det. Önskar er en trevlig midsommar! Med vänlig hälsning, Majken Lundh

Oskar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Centralt

Majken utmärks som en professionell och ansvarstagande mäklare. Under tiden som Majken förmedlade försäljningen av min bostadsrätt har hon varit lätt att få tag på och gjort mer än vad som krävs för att få till en bra försäljning. Det har varit otroligt lätt att ha med Majken att göra och vi kan inte vara mer nöjda.

Svar från Majken Lundh

Varmt tack Oskar för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme om försäljningsprocessen! Njut av sommaren! Bästa hälsningar, Majken Lundh

Emma R
Vasastaden

Trevligt och hjälpsamt bemötande. Mycket nöjd!

Svar från Majken Lundh

Tack Emma för ditt omdöme! Roligt att jag fick hjälpa dig att hitta hem. Bästa hälsningar, Majken Lundh

Margareta W
Linghem

Rar och trevlig tillmötesgående. Hon hjälpte till att det blev en så bra försäljning.

Svar från Majken Lundh

Varmt tack Margareta för ditt omdöme och för att jag fick hjälpa er med försäljningen. Bästa hälsningar, Majken Lundh

Tommy W
Linghem

Rar och trevlig tillmötesgående. Tänker på att det ska bli en bra försäljning som vi är nöjda med.

Svar från Majken Lundh

Stort tack Tommy för fint omdöme och för en trevlig kontakt genom hela försäljningsprocessen. Stort lycka till med kommande flytt! Kram Majken Lundh

William S
Malmslätt

Majken har vi använt oss av flera gånger och varje gång är vi lika nöjda. Mycket lugn och proffesionell, en stor trygghet!

Amir D
Johannelund

Majken var professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. Hon höll mig väl informerad genom hela processen och gjorde försäljningen smidig och trygg. Jag är mycket nöjd och rekommenderar henne varmt.

Klara E
Malmslätt

Lugn, lättsam & professionell. Rekommenderar starkt!

Jared T
Malmslätt

Mycket trevlig. Visningen kändes inte som en försäljning utan mer avslappnat.

Johanna S
Sålde sitt hus med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Harvestad

Majken har varit otroligt duktig i hela processen, tålmodig, lyhörd och målinriktad! Alltid lätt att få tag i, och mån om både säljare och köpare vilket gjorde hela affären trygg. Vi är jättenöjda!