Trevligt, kunnigt och proffsigt
Majken Lundh
Majken Lundh är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Majken Lundh har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Majken Lundh har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 229 omdömen med ett betyg på 4.8. Majken Lundh har haft 32 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
229 omdömen om Majken Lundh
Jag är verkligen supernöjd med Majken Lundh på Fastighetsbyrån i Linköping. Redan från första kontakten kände jag att jag var i trygga händer. Hon är engagerad, lätt att prata med och väldigt professionell utan att det känns stelt. Under hela processen från visning till slutfört köp höll hon mig uppdaterad och fanns alltid där när jag hade frågor eller funderingar. Att köpa bostad är ju en stor grej och kan vara rätt stressigt speciellt när det är ens första köp, men Majken fick det att kännas lugnt och tryggt. Hon är...
Väldigt trevlig och tillmötesgående.
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Ordning och reda.
Majken är mycket trevlig, professionell och kompetent. Hon har genom hela processen varit snabb med återkoppling och kommunikation. Kan rekommendera att anlita Majken.
Majken är trevlig, tydlig och professionell. Det kändes helt rätt att välja henne som min mäklare.
Majken Lundh , Mycket bra prsonal, riktig jobb, snäll tjej, bra samarbete och hon är som min dotter och jag respekterar henne och lycka till med på ditt jobb och liv. Mvh Basheer Sharara Linköping
Smidig mäklare som är kompetent inom brf marknaden. Stor tillgänglighet vilket uppskattades. Hade en önskan om en snabb försäljning och fem dagar måste räknas som hon levererade😀. Kan varmt rekommendera
Stort tack för så fin rekommendation! Det värmer :)
Majken Lund var väldigt vänlig och svarade på alla våra frågor. Hon var väldigt tålmodig och förklarade allt vi behövde veta tydligt. Vi älskade att arbeta med henne och kände oss väldigt bekväma. Hon är väldigt professionell, punktlig och övertygande. Vi är väldigt nöjda med hennes arbete och skulle gärna arbeta med Majken igen i framtiden. Tack så mycket.
Driven, snabb på att räta ut alla frågetecken och tillmötesgående.