Jag träffade Robin endast när vi skrev under avtalet, för jag var inte med på själva visningen. Vid avtalsskrivandet var han trevlig och kunde besvara de frågor vi ställde om lägenheten och om fastigheten. Robin var mycket flexibel då jag hade svårt att komma ifrån mitt jobb för att skriva på avtalet. Vi kunde då istället avtala en tid som inte var arbetstid, vilket förenklade för mig.
Robin Kohlmeier
Robin Kohlmeier är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Robin Kohlmeier har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Robin Kohlmeier har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.7. Robin Kohlmeier har haft 53 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
175 omdömen om Robin Kohlmeier
Vi är mycket nöjda med samarbetet med Robin som mäklare. Han är professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Alltid tillgänglig för frågor och gav tydlig information som skapade trygghet i affären.
Snabb och smidig process. Rekommenderar starkt!
Jag har hittills upplevt att Robin agerat professionellt och varit till stor hjälp. Han har utan dröjsmål kunnat svarat på mina frågor. Då detta är mitt första större bostadsköp så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Däremot upplever jag att Robin har varit mycket vägledande och tillmötesgående i denna snabba process.
Super lätt att kommunicera med honom, fantastiskt att han klämde in en extra visning så jag hade möjlighet att se den igen där jag tog beslutet att lägga bud och köpa den.
Professionellt bemötande med lyhördhet för säljarens önskemål. Smidig och lättsam affär.
Vi valda Robin för att sälja samma lägenhet som vi köpte av honom. Mao så är Robin seriös mot båda parter och har en förmåga att bygga förtroende hos alla. Robin var ett mycket bra bollplank att ha och guidade samt sa emot mig när han tyckte annat vilket var mycket uppskattat från min sida. Seriös och förtroendeskapande!
Trevligt bemötande och lätt att nå när det behövs som mest. Även behjälplig i frågor kring köpet i allmänhet. Rekommenderas!
Mycket trevlig och engagerad. Kunnig
Robin var proffesionell och inlyssnande.