Jättetrevligt bemötande, ingav verkligen stort förtroende. Fixade affären toppenbra
Robin Kohlmeier
Robin Kohlmeier är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Robin Kohlmeier har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Robin Kohlmeier har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.7. Robin Kohlmeier har haft 55 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
191 omdömen om Robin Kohlmeier
Robin gick igenom kontraktskrivningen på ett metodiskt och tryggt sätt. Kändes professionellt och personligt.
Robin gav en tro på vårt objekt som stack ut från andra mäklare. Han stärkte även sin trovärdighet genom att anpassa uppdragsavtalet utifrån detta, vilket gav oss ett ännu starkare förtroende. Vi följde Robins strategi och när vi väl landat alla bitarna så visade det sig att hans plan och strategi gav utdelning. I övrigt supertrevlig och enkel att nå när vi haft frågor och funderingar.
Försäljningen gick snabbt och smidigt. Marknadsföringen var mycket bra, visningen genomfördes professionellt och förhandlingen sköttes skickligt. Kommunikationen var tydlig och snabb genom hela processen. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Robin som mäklare.
Jag har hittills tecknat kontrakt, har alltså inte köpt lgh ännu. Dessutom har jag haft ganska lite att göra med mäklaren i dessa semestertider. Men det lilla jag haft med honom att göra är helt okej.
Snabbt och smidigt. Lätt att få kontakt med Robin.
V blev bemötta av en glad och trevlig mäklare som tog sig tid att lyssna på våra tankar om allt som rörde vår lägenhet. Våra förväntningar uppfylldes med råge då vi visste att Robin inte hade jobbat som mäklare så länge men det märktes inte alls utan han var mycket professionell och kunnig. Då vi bara haft vår lägenhet "snart till salu" och den blev såld direkt vid första visningen av 1 person så är vi mycket nöjda med Robins arbete. Allt gick snabbt och smidigt
Otroligt proffsig och seriös mäklare.
Väldig professionell,hjälpte mig hela vägen upp ,snabb återkoppling, kände mig trygg att göra bostadsaffär med honom ! Han får den högsta betyg av mig ! Varm rekommenderar honom för alla som går i sälj eller köp tankar Stor Tack Robin!!!
Professionell, kunnig och driven. Fantastisk mäklare!