Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic

Srdjan Vejnovic är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Srdjan Vejnovic har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Srdjan Vejnovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-06 och har fått 494 omdömen med ett betyg på 4.9. Srdjan Vejnovic har haft 73 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

494 omdömen om Srdjan Vejnovic

Sedan starten hos Reco 2019
Ester A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Centralt

Vi tyckte att Srdjan gjorde ett toppen jobb. Vi som förstagångsköpare upplevde alltid en stor tydlighet i vad vi höll på med och inget blev stressat eller upplevdes som påtvingat. I övrigt en väldigt bra och trevlig mäklare.

Linn B
Hejdegården

Trevlig och bra på att visa runt men också ge en tid att själv kolla.

Richard M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Övre Vasastaden

Srdjan skötte vår bostadsförsäljning på ett mycket bra sätt. Han var proffsig, kommunikativ och gjorde att processen kändes trygg. Allt från första kontakt till kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt!

Sanja M
Övre Vasastaden

Srdjan var engagerad, proffsig och fick oss att känna oss trygga genom hela processen. Bra kommunikation och tillgänglighet. Rekommenderar verkligen Srdjan!

Viola S
Centralt

Vi köpte vår lägenhet via Srdjan och var jättenöjda den gången. Därför blev det ett enkelt val att välja honom när vi nu skulle sälja lägenheten två år senare. Professionell & trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera!

Martin O
Vallastaden

Riktigt otroligt sjukt bra, fick precis det jag ville ha gällande pris, tillträde och en snabb försäljning

Sören R
Övre Vasastaden

Tydlig och kommunikativ i alla skeden. Rekommenderas !

Matthias K
Centralt

Kunnig och väldigt trevlig. Gav oss bra information och stöd

David K
Centralt

Jag såld min lägenhet med Srdjan, det funkade smidigt och försäljningen gick över förväntan. Jag skulle rekommendera Srdjan till andra!

Pontus I
Centralt

Ett väldigt välkomnande och proffsigt bemötande från första stund vilket gav en trygg känsla genom hela processen. Våra förväntningar möttes och överträffades, vi kan inte vara nöjdare. Han var väldigt tydlig och det var en enkel process trots att det var vårat första bostadsköp.