Fastighetsbyrån Mariefred

Fastighetsbyrån Mariefred

• BadgeEightYears
4.7
Call 0152-142 13 Share

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån Mariefred! Här i fina Mariefred vid Mälarens strand hittar du allt från små mysiga affärer och caféer till vackra Gripsholms slott. I den gamla delen av staden finns massor av pittoreska trähus bevarade och sommartid går det att resa hit från Stockholm med båt. Vem skulle inte vilja bo...

601 omdömen om Fastighetsbyrån Mariefred

Sedan starten hos Reco 2018

Jouri P
Sold an apartment with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Jag är mycket nöjd med Johanna Enström och hennes arbete med försäljningen av min bostad. Johanna var professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela processen. Hon lyckades sälja bostaden snabbt och dessutom till ett högre pris än jag hade förväntat mig. Jag uppskattade särskilt hennes engagemang, tydliga kommunikation och att hon verkligen arbetade för att få till ett så bra resultat som möjligt. Jag kan varmt rekommendera Johanna till andra som ska sälja sin bostad. Jag kommer definitivt att anlita henne igen vid min nästa bostadsaffär.

Anne-Cathrine O
Östermalm

Det var enkelt beslut att välja Fia pga hennes engagerande sätt och tillgänglighet. Snabb, noggrann och positiv attityd. När hon är så tillgänglig för mig som säljare så är hon ju tillgänglig för köpare, vilket är hennes styrka. Tack!

Alicia S
Bought an apartment with Fia Rundström a part of Fastighetsbyrån Östermalm
Östermalm

Fia var otroligt vänlig och engagerad genom hela processen trots hennes semester. Bra och snabb återkoppling och skötte processen otroligt. Tack Fia!

Svar från Fia Rundström

Tack för fina ord :) Hoppas att du ska trivas, ses på tillträdet!

Johan A
Gärdet - Östermalm

Försäljning gick mycket snabbt och smidigt. Med ett verkligt bra resultat. Proffsigt utförd av Fia.

Svar från Fia Rundström

Tack Johan för att du tog dig tid att skriva ett par rader och nöjet var på min sida. Hoppas också att du ska trivas i det nya! 🤩

Ali Fuat A
Strängnäs Kommun

Vi är mycket nöjda med Gustavs arbete. Professionell, och tydlig genom hela processen.

Ann Caroline A
Strängnäs Kommun

Mycket duktig och kunnig…………..

Maen H
Åkers Styckebruk

​Jag är fantastiskt nöjd med björn insats under mitt lägenhetsköp! Från första visningen till kontraktsskrivningen var bemötandet otroligt proffsigt, varmt och engagerat. Alla frågor besvarades snabbt och jag kände mig helt trygg genom hela affären. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som ska köpa eller sälja!

Nancy A
Åkers Styckebruk

Han är Hjälpsam, aktiv, snäll, och han är toppen på sitt jobb

Cristina C
Sold an apartment with Björn Lindahl a part of Fastighetsbyrån Strängnäs
Centralt

Fick all hjälp vi behövde är jättenöjda med Björns insatts Han har ett bra bemötande

Kurt A
Sold an apartment with Björn Lindahl a part of Fastighetsbyrån Strängnäs
Centralt

en mycket duktig mäklare , trevliga möten. Har använt Björn vi andra mäklar uppgifter

Tomas A
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Mycket bra och proffsigt bemötande. Johanna var kunnig och påläst och affären lotsades igenom på ett utmärkt sätt.

Mona L
Finninge

Bra och tillgänglig mäklare med stor kunskap Bra information Bra och snabb planering i hela processen Mycket nöjd kund Mona Larsson

Bengt-Erik L
Finninge

Rutinerad och engagerad mäklare som haft gott tålamod trots våra övervägande för och emot att sälja. Björn har varit hjälpsam vid alla tillfällen

Andreas B
Finninge

Vi är mycket nöjda med Björn Lindahl. Under hela husköpet har vi haft en bra och tydlig dialog, och han har alltid varit lätt att få tag i när vi haft frågor. Vi känner oss trygga med vårt husköp och uppskattar hans engagemang och tillgänglighet genom hela processen. /Andreas och Stephanie

Rasmus G
Björsund

Jag är supernöjd med Björn! Professionell, engagerad och alltid tillgänglig genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut. Kan varmt rekommendera!

Elisabet Helén E
Sold a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Mycket bra bemötande av mäklaren, driven och inlyssnande. Trevlig och snabb att återkoppla. Varmt rekommenderad!

Bo Christer E
Centrala Strängnäs

Ambitiös, alltid nåbar, kommunikativ.

Wivi Birgitta N
Sold a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Bra bemött. Gustav är väldigt proffsig. Det jag saknade är att det mest var via sms. Min generation vill prata i telefonen med människor. Annars väldigt nöjd med Gustav trevlig kille. Har bara gott att säga om honom. Dessa åsikter gäller även Kjell. Vänligen Wivi och Kjell.

Annica Wallin T
Bought a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Gustav är trevlig, kunnig och hjälpsam. Vi fick ett mycket positivt bemötande.

Niclas L

Professionell, tydlig & hjälpsam

Agnes D
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna har skött försäljningen på ett bra sätt. Hon är professionell, håller en god kommunikation och ser till att processen flyter på som planerat. Tack för en smidig och trygg affär!

Konstance Viktoria S
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Jag vill varmt rekommendera vår mäklare Johanna Enström. Genom hela processen har Johanna varit otroligt professionell, engagerad och alltid tillgänglig när vi haft frågor eller behövt råd. Tack för ett fantastiskt jobb!

Fredrik S
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela försäljningsprocessen. Vi fick tydlig information, snabb återkoppling. Hon höll oss uppdaterade och arbetade målmedvetet för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi är mycket nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera Johanna till andra som ska sälja sin bostad

Pamela H
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Lyhörd och en trevlig mäklare. Snabb och effektiv. Rekommenderar verkligen henne!

Jasmine A
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Vi är så otroligt nöjda med Johanna Enström som mäklare, hon hjälpte oss att hitta vårt dröm hus! Väldigt professionell och alltid trevlig. Vi kan verkligen rekommendera Johanna!

Hans Stefan H
Sold a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

En trygg och engagerad mäklare. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt!

Irene J
Mariefred

Gustav har varit mycket tillmötesgående och inte velat stressa oss. Det varit bra för oss!. Han har svarat på sms och samtal även utanför arbetid. Lite svårt för oss med de uppgifter som man ska ta ställning till digitalt. Vi är gamla och inte så bekväma med dessa uppgifter. Blir lite svårt då! Lite mer stöd här kanske?? i vår ålder. men vi har ju familjen att rådfråga. Har ju ingen erfarenhet av allt om köp och försäljning. Ny erfaerenhet har vi fått och nu sålt och kontrakt skrivet. Nöjda! Mvh. Irene och Stig lite återstår att klara av ännu. .

Marlos F
Härad

Vi är mycket nöjda med Björn som mäklare. Han var tålmodig och vägledde oss genom hela köpprocessen, vilket var extra värdefullt eftersom det här var vårt första bostadsköp i Sverige. Han svarade på alla våra frågor på ett tydligt och tryggt sätt, och vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen. Vi rekommenderar honom varmt.

Risto Kalervo N
Sold a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Mycket kompetent mäklaren ligger verkligen på är Mycket nöjd med hans jobb

Sigrid J
Bought an apartment with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Gustav har har varit omtänksam och haft ett mycket bra bemötande på alla sätt. Han har svarat på dom frågor som jag ställt och gett mig information som jag efterfrågat. Han har hjälpt mig när jag kört fast på ett professionellt sätt. Gustav är duktig på att kommunicera med folk, det visade han på mötet med mig och säljaren. Han lyssnade och berättade det vi frågade om. Tiden för visningen av lägenheten var 20 minuter, lite knappt om tid. Jag är glad för att jag fick Gustav som mäklare.

Patricia F
Centrala Strängnäs

Trevlig, lättsam och kunnig på sin sak. Hjälpsam till ett smidigt och snabbt köp utav bostad.

Ann H
Sold a house with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Underbar kompetent mäklare som haft nära samarbete med oss säljare under hela tiden. Mycket positiv och glad. Rekommenderar starkt.

Johan G
Ulvhäll

Trevlig mäklare, smidig och snabb affär.

Anna B
Ulvhäll

Mycket nöjd med köpet, allt gick smidigt och bra!

Stefan A
Djupvik

Björn är väldigt trevlig och uppskattad.

Hans J
Östermalm / Gärdet

Tror vi gick i mål med en bra affär trots allt. Lite lägre pris än jag hoppats på, men i detta läge blev det nog rätt.

Pia I
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Johanna är mycket omtänksam och lugn vilket verkligen uppskattas..

Gunnar O

EN PROFFSIG KUNNIG NOGRANN LYHÖRD TREVLIG MÄKLARE

Leena E
Bought an apartment with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Träffat Gustav två gånger och det har varit positivt. Det objekt jag tittat på har varit topp därav lättheten.

Jonas S
Sold an apartment with Gustav Walther a part of Fastighetsbyrån Strängnäs

Jag är mycket nöjd med hjälpen från mäklaren genom hela försäljningsprocessen. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt från start till mål, vilket skapade en stor trygghet. Mäklaren visade ett genuint intresse för att få till en så bra affär som möjligt och hanterade allt på ett smidigt och trevligt sätt. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som söker en kunnig och pålitlig partner vid sin bostadsaffär.

Linus B
Härad

Klockrent! Trevlig, bra kommunikation och vi hade ett väldigt fint samarbete genom hela försäljningsprocessen

Rasmus Å
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Otroligt fint bemötande från visningen till köpet. Behjälplig under hela processen med diverse detaljer och man kände sig trygg i hur man skulle gå tillväga!

Simon L
Tingstuhöjden

Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt av Björn. Han var väldigt hjälpsam och allt gick väldigt smidigt, man kunde alltid höra av sig om det var något man undrade över. Allt gick jättebra!

Ulrika K
Centrala Strängnäs

Gustav är positiv och energisk. Proffesionellt bemötande. Har kolla på saker.

Johan K
Centrala Strängnäs

Positivt entusiastiskt bemötande. Professionell.

Aina B
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Väldigt snabb och drivande framåt i vår process och mån om att det ska bli rätt för oss.

Ida Sofi R
Brokvarn

Johanna är en fantastisk mäklare. Otroligt professionell, trevlig och snabb i återkoppling. Vi har känt oss trygga med henne hela vägen till en bra försäljning. Kan verkligen rekommendera henne.

Tim B
Bought a house with Johanna Enström a part of Fastighetsbyrån Nykvarn

Engagerad, lösningsorienterad och alltid på ett bra humör.

Adriana N
Stadsskogen

Björn Lindahl var professionell, tillgänglig och väldigt hjälpsam genom hela köpprocessen. Vi kände oss trygga och uppskattade den tydliga kommunikationen.

Ausrine B
Åkers Styckebruk

Mycket nöjd med bemötandet. Lätt att få kontakt med mäklaren, tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderas.