Fastighetsbyrån Nässjö

Fastighetsbyrån Nässjö

• BadgeTwelveYears
1 106
Call 0380-183 40 Share

Välkommen till Fastighetsbyrån i Nässjö! Här finner du ett landskap där skog och åkermark möts och byts av. Sjöar och vattendrag finns det också gott om. Vi har varit aktiva här i området sedan sent 60-tal och har mycket erfarenhet och stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden. Kontoret ligger centralt och ger bra möjligheter...

1106 omdömen om Fastighetsbyrån Nässjö

Sedan starten hos Reco 2013

Gun-Britt P
Handskeryd

Var dålig efter första kontakten men blev bra efter några visningar

Stefan P
Åkershäll

Hon var trevligt och uppfyllde alla våra krav.

Thomas L
Runneryd

Engagerad, kunnig och mycket trevlig, kan absolut rekommendera Kevin och Fastighetsbyrån i Nässjö till andra!

Adelissa G
Sold an apartment with Rebecca Fogelberg  a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Centralt

Mycket gott bemötande och vi kände att Rebecca var med oss under hela processen. Bra kommunikation och återkoppling på allt, och om vi haft några funderingar så har Rebecca kunnat räta ut våra frågetecken!

Alfred G
Sold an apartment with Rebecca Fogelberg  a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Centralt

Rebecca har varit vår stabila och lugna motpart i den djungel som utgör bostadsmarknaden!

Ann-Charlotte L
Runneryd

Vi var jätte nöjd, kunnig,saklig mycket trevlig, märktes att han brinner för sitt yrke! Vi skulle gärna rekommendera honom till andra som vill sälja sitt objekt! //Ann-Charlotte och Thomas Lundström

Stefan P
Bought an apartment with Jenny Karlson a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Åker

Jag träffade henne bara en gång. Mest jag fick sms av henne.

Jim A
Bodafors

Väldigt bra och bryr sig mycket kunden

Camilla S
Anneberg

Bra bemötande gentemot oss som köpare och transparent mot både oss och säljaren.

Marcus S
Anneberg

Känns som hn representerar både köpare och säljare på ett balanserat sätt. Känns professionell.

Åsa S
Anneberg

Magnus har ett förtroendeingivande sätt. Han är serviceinriktad och mycket seriös i sitt sätt och uppdrag.

Anoosha James T
Åker

Han är en trevlig person. Genom honom gick vår process att köpa ett hus så smidigt.

Linnea W
Malmbäck

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi har fått av Rebecca. Hon var trevlig, hjälpsam och intresserad av vad vi sökte.

Hanna W
Malmbäck

Professionellt bemötande. Bra och tydlig hjälp i hela försäljningsprocessen.

Johan W
Malmbäck

Positiv, transparant och flexibel guidning under processens gång. Rebecca har ett professionellt förhållningssätt gentemot kund och uppvisar mycket goda kunskaper om den lokala bostadsmarknaden. Mycket väl bemötande och inger trovärdighet.

Nils W
Malmbäck

Rebecca är trevlig och hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med hennes hjälp med husköpet!

Drilon I
Bought an apartment with Fredrik Bergqvist a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Åker

Jag är supernöjd med Fredrik som mäklare. Han var professionell, flexibel och lätt att samarbeta med. Allt flöt på smidigt och han fanns alltid tillgänglig för frågor och uppdateringar. En trygg och engagerad mäklare som jag gärna rekommenderar😊

Emma G
Sold a house with Jenny Karlson a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Flisby

Väldigt kunnig och duktig! Väldigt trevlig och man fick gott förtroende. Väldigt nöjd med allt.

Kent S

Noggrann, tillmötesgående, förtroendeingivande.

Eva S
Bodafors

Trevligt bemötande och förtroendeingivande. Över förväntan. Försäljningen har gått snabbt och smidigt.

Henrik H
Spexhult

Fastighetsbyrån i Nässjö har på utmärkt sätt stöttat oss genom hela säljprocessen. Magnus är tillgänglig, kunnig och lätt att samarbeta med.

Birgitta H
Spexhult

Magnus är en inkännande och lyhörd mäklare som inger förtroende och som vi varmt kan rekommendera. Vill också omnämna den professionella fotografen och stylisten som var hans samarbetspartners.

Melwin S
Sold a house with Rebecca Fogelberg  a part of Fastighetsbyrån Nässjö

Rebecca var tillmötesgående inlyssnande på våra önskemål. Hon var tydlig mellan oss och köparna,kändes som att hon ville det bästa för båda parter. Rebecca är med andra ord professionell.

Thomas L
Handskeryd

Magnus var bra, lugn och sansad och gav ett förtroendeingivande intryck, vi köpte ett hus av honom så det är väl ett bra betyg…

Ann-Charlotte L
Handskeryd

Magnus var trevlig och tillmötesgående, lugn och kunnig!

Fredrik K
Sandsjöfors

Perfekt mäklare som gör allt för att kunden ska bli nöjd.

Moa S
Sandsjöfors

Jag tycker att Rebecca har varit super bra vi har varit nöjda med henne, hon ger bra information och hon ställer upp på vad som passar bäst för oss så hon har varit väldigt smidig och tillmötesgående!

Johan C
Sandsjöfors

Väldigt duktig och kändes väldigt tryggt hela affären

Camilla W
Sold a house with Rebecca Fogelberg  a part of Fastighetsbyrån Nässjö

Professionellt bemötande från början till slut. Rebecca har uppfyllt våra förväntningar och varit väldigt tillmötesgående och hjälpsam.

Claes K
Sandsjöfors

Proffesionell, tillmötesgående, noggrann och tar sig tid för kunden.

Eva S
Bought a house with Fredrik Bergqvist a part of Fastighetsbyrån Nässjö

Har inte så stor erfarenhet av honom.

Felix Carl P
Sold a house with Fredrik Bergqvist a part of Fastighetsbyrån Nässjö

Duktig mäklare som fick till en snabb och bra affär.

Laura W
Sandsjöfors

Jag är otroligt tacksam över att ha haft Rebecca som min mäklare. Hon har från första stund varit tillmötesgående, snabb och effektiv men också hjälpsam och engagerad. Hon har alltid tagit sig tid för mina frågor och gett mig trygghet genom hela processen, som annars lätt kan kännas stressig. Det märks verkligen att hon bryr sig om sina kunder och vill göra det bästa för dem. Tack vare hennes arbete har allt gått smidigt och jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en professionell och genuin mäklare.

Mats D
Bought an apartment with Rebecca Fogelberg  a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Centralt

Trevligt bemötande. Hon levde upp till våra förväntningar.

Lisette A
Bought a house with Kevin Ibrahim a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Nyhem

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse tillsammans med Kevin. Från första visningen till avslutat köp kände vi oss trygga, välinformerade och professionellt bemötta. Han var alltid tillgänglig för frågor, gav tydlig och ärlig information, och höll oss uppdaterade genom hela processen. Det märktes verkligen att han hade gedigen kunskap om området och stor erfarenhet, vilket gjorde köpet av vårt nya hem både smidigt och tryggt. Dessutom uppskattade vi det personliga engagemanget – han tog sig tid! Vi kan varmt rekommendera...

Melinda V
Åker

Har ingen större erfarenhet av mäklare så därför inte mycket att jämföra med. men tycker Rebecca skötte sitt jobb bra. Lätt att nå, Om hon inte svarade när man ringde återkopplade hon direkt efter, alltid trevlig och lätt att ha att göra med.

Andreas S
Sold a house with Fredrik Bergqvist a part of Fastighetsbyrån Nässjö

Fredrik är väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Vi har varit supernöjda med honom!

Torulf Magnus B
Målen

Ett första mycket trevligt bemötande som mynnade ut i ett kontrakt för att sälja vårt hus. Ett proffsigt utfört uppdrag med ärlighet och öppenhet. Alltid nåbar på tel och vid upptagen alltid tog kontakt. Skulle absolut förslå henne till mina vänner.

Niclas B
Bought a house with Jenny Karlson a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Hultet

Väldigt trevlig och tillmötesgående och lätt att få kontakt med. Hon såg till att från första kontakten göra allt för att vi skulle få möjligheten att titta och gå igenom allt vi ville trots kort varsel. Stor eloge till både Jenny och säljarna som gjort detta till en så bra upplevelse och väg in i det nya boendet.

Anders N
Flisby

Allt har skötts proffsigt och med vänligt bemötande utan problem tack anders

Carina L
Spexhult

Mäklaren hade ett bra bemötande. Hon hörde av sig med jämna mellanrum och rapporterade vad som hänt sen sist. Vi hade en bra dialog och jag känner mig nöjd med resultatet.

Amanda F
Handskeryd

Professionell mäklare som är trygg och mycket kunnig. Trevligt bemötande. Snabb återkoppling under hela processen. Är mycket nöjd.

Elizabeth E
Forserum

Lugn person , närvaro och han gör sitt job galant

Camilla Ö
Åker

En helt fantastisk mäklare med stort engagemang. Alltid positiv och hjälpsam oavsett var i sälj-/köpprocessen man befinner sig. Kevin ger allt från första mötet!

Olivia G
Handskeryd

Vi har haft förmånen att både sälja och köpa ny bostad genom Kevin. Kevin har under hela processen varit lättillgänglig, lyhörd och samtidigt gett oss goda råd. Kevin får 6/5 möjliga stjärnor och vi kan ge våra varmaste rekommendationer! ⭐️

Charbel L
Handskeryd

Jag kan varmt rekommendera Kevin Ibrahim som mäklare. Han är otroligt snabb, pålitlig och transparent i hela processen – egenskaper som verkligen gör skillnad när det gäller något så stort som en bostadsaffär. Kevin har dessutom en genuin och professionell personlighet som gör att man känner sig trygg och lyssnad på från start till mål. Det som verkligen utmärker honom är hans förmåga att förhandla och få saker att hända. Han tar initiativ, agerar snabbt och löser hinder på vägen med skicklighet och pondus. Tack vare hans...

Joel V
Forserum

Jättebra bemötande på visning. Väldigt hjälpsam med information och lösningsorienterad. Duktig på att lyssna och har alltid en lugn och trevlig ton. Ev lite väl stressande och påstridigt att skriva kontrakt innan semestern. Men allt gick ju bra så inga problem. Gick lite väl fort bara när man tar ett av sitt livs största beslut.

Vicktor V
Bought a house with Magnus Salestam a part of Fastighetsbyrån Nässjö

Vi tycker Magnus bemötte oss på ett professionellt sätt och hade svar på de frågor vi hade. Vi förväntade oss att Magnus skulle ge oss en ärlig bild av huset vilket han gjorde. Han var tillgänglig och mån om att alla parter skulle vara nöjda. Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse.

Carlo M
Fredriksdal

Trevlig och tillmötesgående allt går med fart.

Malin B
Sold a house with Jenny Karlson a part of Fastighetsbyrån Nässjö
Ingsberg

En väldigt driven och hjälpsam mäklare. Gör ett mycket bra jobb och har ett fint bemötande.