Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Daniel Mohlin är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping

Daniel Mohlin har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Daniel Mohlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Mohlin har haft 59 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

300 omdömen om Daniel Mohlin

Sedan starten hos Reco 2021
Johan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Skärblacka

Lyhörd, bra återkoppling och mycket erfaren!

Fanny Å
Skärblacka

Daniel är en otrolig mäklare! Kan starkt rekommendera honom! Han är kunnig inom området och kan sina objekt han säljer. Han är otroligt trevlig och tillmötesgående både mot kund men också säljare.

Alexandra O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Skärblacka

Superbra hjälp, hur tacksamma som helst!

Markus J
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Mohlin en del av Fastighetsbyrån Norrköping

Väldigt bra kontakt, från start till slut!

Jennifer T

Tydlig och trevlig. Alltid hjälpsam

Åke Å
Centralt / Strömmen

Daniel har ett trevligt och effektivt arbetssätt. Hela processen motsvarade våra krav och förväntningar. Mvh Kjell och Eva Bergström

Eva Elisabet B
Centralt / Strömmen

Daniel har ett trevligt och effektivt arbetssätt. Hela processen motsvarade våra krav och förväntningar. MVH Eva o Kjell Bergström

Frida Marie B
Jursla

Lyhörd och personlig mäklare som sätter kunden i centrum! Finns alltid tillgänglig för frågor och uppdaterar med information på daglig basis. Han hjälpte oss med en snabb, smidig och trygg försäljning av vårt hus. En mäklare jag starkt rekommenderar!

Christian S
Åby

Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått genom hela processen vid köpet av vårt första hus. Daniel har varit professionell, tillgänglig och trygg genom varje steg, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna. Vi kan varmt rekommendera honom vidare!

Michaela G
Åby