Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt

Helena Örnefeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Helena Örnefeldt har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Helena Örnefeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Helena Örnefeldt har haft 51 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

70 omdömen om Helena Örnefeldt

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
    2023-05-15 Verifierad kund
    Lättsam att samarbeta med och är väldigt positiv och trevlig
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Helena Örnefeldt en del av Fastighetsbyrån Sandviken
    2023-05-07 Verifierad kund
    Helena har mäklat försäljningen av Promenaden 14 på ett alldeles utomordentligt professionellt sätt. Hon är effektiv, tillmötesgående och ansvarsfull.
    2023-05-06 Verifierad kund
    Hon är jätte hjälpsam och har jätte bra bemötande
    • Hantverkarbacken
    2023-05-02 Verifierad kund
    Riktigt proffsig och bra mäklare som man kan lita på! Hon står för varje ord hon säger och ger inga falska förhoppningar. Alltid på plats och i tid. Alltid ett leende och trevlig bemötande. Jag kände verkligen att hon kämpade hårt för att få min lägenhet såld och ger alltid mer än jag förväntar mig. Om jag ska sälja något igen kommer jag att kontakta henne direkt. Helena Örnefeldt rekommenderas starkt!
    2023-04-15 Verifierad kund
    Jättebra bemötande, gav information om lägenheten och allt där till. Lätt att få kontakt med och alltid tillgänglig. Känns vänligt tryggt för mig som ny köpare.
    2023-04-11 Verifierad kund
    Jag som köpare fick gott förtroende av Helena vid första mötet. Hon är lugn, trygg och säker i sin yrkesroll.
    Jag tycker att hon skött allting på ett väldigt professionellt sätt och hon har följt upp ärendet regelbundet från att jag visade första intresse till kontraktsskrivning. Jag kan rekommendera Helena vid köp av bostad!
    2023-04-02 Verifierad kund
    Väldigt trevlig och glad och kunde svara på mina frågor :)
    2023-03-27 Verifierad kund
    Vänligt och professionellt bemötande.
    Mycket positiv upplevelse av försäljningen av vår bostadsrätt från början till slut. Tydlig kommunikation, lättillgänglig, bra svar på eventuella frågor som vi hade.
    2023-03-26 Verifierad kund
    Klar och tydlig med snabb återkoppling.
    2023-03-22 Verifierad kund
    Bra bemötande .hade inga förväntningar bara få lägenheten såld