Super duktig, professionell och hjälpsam!:)
Nicklas Winestedt
Nicklas Winestedt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Nicklas Winestedt har varit registrerad mäklare sedan 2010-07. Nicklas Winestedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.7. Nicklas Winestedt har haft 41 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
254 omdömen om Nicklas Winestedt
Öppen, lättillgänglig, proffsig, hjälpsam. Supernöjd!
Helt enkelt en bra och seriöst arbetande mäklare.
Nicklas har på ett utomordentligt sätt skött vår försäljning och vårt köp av nästa objekt. Han är kunnig, tjänstvillig och mycket trevlig! Vi har fullt förtroende för honom.
Blev bra bemött av Nicklas Winestedt. Vi har dock inte haft någon längre kontakt.
Nicklas har varit väldigt trevlig och professionell hela processen. Vi har känt att vi haft en trygg mäklare med oss! Vår lägenhet låg på kommande men Nicklas hittade en jättebra köpare till den och vi kände oss då trygga nog att sälja den ändå. Rekommenderar stark Nicklas som mäklare!
Enkel att ha att göra med Snabb på att svara både telefon och sms Vägledde bra inför försäljningen liksom i själva budgivningen
Trevligt bemötande Lyssnade på mina önskemål o ordnade det som gick Rekommenderar
Jag var på visning (allm. Visn.) av en lägenhet och just den lgh kände jag till sedan tidigare (varit personlig ass. i denna). Sade till mäklaren att jag var intresserad direkt. Efter någon dag skrev vi kontraktet. ( Inflyttn. senast 1/6 det som är skrivet) Allt har gått bra hittills. Mäklaren har varit bra.
Hur bra som helst. Gjorde en kanoninsats med min lägenhet som behövde säljas med en smula tidspress. Det ställdes upp, det jobbades på sena kvällar. Väldigt belåten. Självklar löneförhöjning till Nicklas!