Markus Olsson

Markus Olsson

Markus Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Markus Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Markus Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 5.0. Markus Olsson har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

54 omdömen om Markus Olsson

Sedan starten hos Reco 2023
Daniela rita paola C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Olsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Vi var mycket nöjda med Markus och Fastighetsbyrån över lag. Tydlig och tog tid att svara på våra frågor. Fstighetsbyrå-appen med köpcoachen är väldigt bra att ha med sig som ett stöd under själva flytten med alla dokument, to-do listor och bra tips.

Lars S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Olsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Maria

Tack vare Markus gick vår försäljning fantastiskt bra. Vid vårat första möte fick vi förtroende direkt. Vi följde Markus rekommendationer angående styling, marknadsföring och taktik. Under hela processen blev vi uppdaterade hela tiden och kände oss delaktiga. Att försäljningen, från visning till kontraktsskrivning tog 30 timmar, och att utfallet blev 20% bättre än förväntat, visar vilket fullblodsproffs Markus är. Vi kan varmt rekommendera Markus till alla som skall sälja sin bostad.

Sofia G
Högalid

Mycket engagerad och tillgänglig! Försäljningen gick smidigt. Kan bara rekommendera!

Karin A
Maria

Lyhörd, uppdaterad, pålitlig, flexibel.

Camilla H
Katarina

Marcus är alltid tillgänglig, trevlig och engagerad. Vi är mycket nöjda med båda affärerna han skött med oss inblandade!

Ludvig H
Katarina

Engagerad och tillgänglig. Ingav förtroende och lade ner extra tid för att få affären i hamn, trots att han egentligen var sjuk. Positiv och professionell.

Thomas C
Katarina

Marcus bokade först ett möte och gjorde en bedömning av marknads priset. Vi beslutade att prova en försäljing och det gick ju över förväntan bra ! Snabbt och professionellt gjort av Marcus. Som med stor hjälp av eget kontaktnät lyckades Få fram rätt köpare. Försäljningen gick mycket snabbt. Vi fick bra betalt. Tack Marcus

Lola E
Katarina

Markus är en påläst och kunnig mäklare. Han ger inger förtroende och är verkligen trevlig. Han stöttade mig på alla vis för köpet på Västgötagatan, vilket tack vare honom blev av. Ger honom mitt bästa betyg och skulle gärna anlita honom som mäklare om jag inte redan sålt min lägenhet.

Michael R
Maria

Engagerad och trevligt bemötande, nöjd med allt.

André B
Katarina

Vi är väldigt nöjda med Markus arbete. Han har haft en bra strategi för vårt objekt och verkligen jobbat hårt för att uppnå ett resultat som vi är mycket nöjda med.