Mycket nöjd Väl mättande väldigt kunnig
Amir Ekbatani
Amir Ekbatani är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Amir Ekbatani har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Amir Ekbatani har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 615 omdömen med ett betyg på 4.8. Amir Ekbatani har haft 54 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
615 omdömen om Amir Ekbatani
Amir har varit en mycket aktiv och framåt mäklare. Han sålde lägenheten till mig och hållit en diskret men trevlig kontakt under åren. Därför fick han sköta försäljningen åt mig. Det har ibte varit lätt att få den såld men Amir har verkligen gjort sitt bästa för att jag skulle få den såld till ett så högt pris som möjligt. Han fick mig verkligen att känna att det var jag som styrde men att han hela tiden fanns bakom det jag tyckte.
Alltid hjälpsam och tillgänglig, detta är tredje affären på tre år med Amir och han lyckas alltid prestera över förväntningarna!
Från första kontakt till överlåtelsedagen var Amir professionell, vänlig, alltid kontaktbar och mån om att tillhandahålla en hög servicenivå. Vi kände oss i mycket goda händer vid köp av lägenhet i Uppsala och kan varmt rekommendera Amir som mäklare.
Jag tycker att han var duktigt, fick snabbt svar på mina frågar
Amir är kunnig och lyhörd. Agerade mycket bra stöd och rådgivning vid vår försäljning.
Smidigt köp av lägenheten med hans hjälp
Engagerad, effektiv och lösningsorienterad. Rekommenderar varmt! /Madeleine
Amir är en duktig mäklare och har varit mycket hjälpsam utmed hela processen.
Amir är otroligt hjälpsam och väldigt enkel att ha att göra med. Han svarar alltid snabbt på både samtal och sms. Han hjälper inte bara till att sälja din bostad, utan stöttar även i jakten på nästa hem. Amir är alltid tillgänglig för att bolla tankar, idéer och frågor, oavsett var i processen man befinner sig. En grym mäklare som alltid ger 100 %.